2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merhaba hikayenizi bilmiyorum erken doğum mu yaptınız
Evet 27.haftada
Amin canım bütün bebekler iyi olsun inşallah 990 gr dogdu.
Çok haklısın bakım yönünden içimiz rahat buranın en iyi hastanelerinden birinde, yakin arkadaşım başka eyalette yeni doğan dr u sanki kendi hastası gibi günlük hastaneyi arayıp gelismeleri takip ediyor oda rahatlatiyor bizi sagolsun. Ama akıl fikir hastanede hep prensesimle beraber

Az kaldı canım çok şükür sağ salim doğdu bundan sonrası inşallah güzel olacak arada haberdar et bizi. Sütün bal kaymak olsun kuzuma yarasın inşallah
Ayy inshallah canım benim kizimin güzel haberlerini sizinle seve seve paylaşicam inşallah Rabbim o günleri de göstersin
Çok iyi oldu senden haber almak geçmiş olsun en kısa zamanda yavrunu da evine getir inşallah, sağlıkla
bebegin doğum tarihine kadar tutuyoruz demislerdi inşallah kuzum hemen kilo alıp büyür daha çabuk kavusuruz
As teyzesi toparlanıp en kısa zamanda gidince soyliycem kuzuma simdilik sukur iyi gidiyor ins böyle devam eder can kan olur kuzuma
Yaşadıklarımızdan dolayı senle birbirimizi çok iyi anlıyoruz Allah razı olsun bitanemm inşallah sen ve bütün arkadaşlarım saglikla en güzel zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaginiza alırsınız benim yavrumda sizinkilere ablalık yapar

Canım Allah razı olsun mesajların için o gün yazacak gücü bulamadım bir an önce uyudum vitamin konusunda kötüyüm ama d vit kullanıyorum bazen atladığım oluyor ama kullanıyorum genel olarak. Dün şeker yüklemem vardı doktora gittim. Çok şükür bebek iyi pelvik boyumda iyi daha önce 34 mm demişti bu sefer 4cm e yakın dedi. Kokrkulacak bişey yok dedi. Çalışmanın verdiği psikolojiyle korktum sanırım ben. Şeker sonucunu bekliyorum. Vitaminlerini düzenli al dedi Demir iğnesi istedim hayır alerji yapabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi Demir iğnesinden çok umutluydum.

Kizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba
Ben de yemekten sonra öyle oluyorum sanırım az az sık sık yeme yapmalıyız. Dün bir de dışardan yedim arada bir kolayıma geliyor çatlayacaktım sanki hiç yerimden kalkamadım. Oturamadım da karnım kaplumbağa kabuğu gibi sertleşti yanlamasına devrildim resmen. Taki lavaboya çıkana kadar. Lavaboya çıktıktan sonra biraz rahatladım dinlenince geçti. İnşaallah her yemek sonrası böyle olmaz. Ya millet koşuya çıkıyor hamileyken kendimi çok aciz hissediyorum kimseye de zor geçiyor demiyorum. Şükürsüzlük olmasın diye sadece buraya yazıyorum. Bu günümüze bin şükür

Kızlar bu günümüze de şükür ama ben de hep serzenişle hamilelik geçirenlerdenim. Dün şeker yüklemem vardı çok şükür ummadığım bir şekilde kolay geçti. Sonuçlar henüz çıkmadı. Bu arada sürekli burnum tıkanıyor zaten alerjik birisiyim. Geceleri de çok üşüyorum. Biz doğalgaz yakmaya başlayalı da baya oldu binada kimse yakmıyormu bilmiyorum yatak odamız ısınmıyor gece hep üşüyerek uyanıyorum. Boğazlarım yanıyor bazı sabahlar. Tüm evi yakarsak ısınır belki ama doğalgaz faturasından korkuyorum eşim yak diyor ben diğer odaları kapatıyorum. Yatak odası yanıyor sadece bebişin odası ve misafir odası yanmıyor salon ve mutfakta gayet sıcak oluyor. Eşim ben 3bin gözden çıkardım diyor ama zaten kira neredeyse 5bin yaklaşık bir maaş sadece kira faturalara gitmiş olacak. Ben yaktırmıyorum. Sizce tüm evi yakmalı mıyız? Tüm evi yaksak yatak odası ısınır mı? Sen hasta olursan daha kötü diyor. Aslında sarılıp yatsak üşümeyeceğiz ama benimki öcüymüşüm gibi kaçıyor benden

Siz 30. Haftadasınız ben 26. Haftada böyleyim 2 gündür. İnşaallah sürekli olmaz yemekten sonra böyle oluyorum

Günaydın kızlar bok gibi bir gece geçirdim. Tam uyudum en güzel yerinde gece komşumuza bi telefon geldi kötü haber malesef onun çığlıklarına uyandım. Sonra kalktık gittik vefat haberi almış. Kendimi onun yerine koydum, dualar ettim ama o korku içime girdi sonra uyuyamadım
Mal gibiyim şuan.

Serviks uzunluğu çok iyi cnm demirin fazlası enflamatuvar. Benim kendi Drlarım günde 17mg üstüne çıkılmamalı der oyüzden ama malesef hamilelikte 200 300mg lar alıyoruz, hep eksik çünküİğne yada serum olarak verilmesi oyüzden önerilmiyor. Crp birden tavan yapıp vücut saçmalayabilir. Herkes için böyle değil ama risk..
Biz de 1 aydan fazladır yakıyoruz petekleri. 4+1 ev. 2 küçük oda yanmıyor sadece, birisi ütü odası diğeri oturma odası. Salonda oturuyoruz. Alt katın yaksa en çok o ısıtıyor, sen diğer odaları yaksan da çok değişmez bence yatak odan. 19.5 a ayarlı gece odalar bizde ve ben hep terli uyanıyorum ona rağmen, herkes benim gibi ateş basmalı zannediyordum ki normalde acayip üşüyen biriyimdir.

Günaydın cnm allah sabırlar versin çok düşünmemeye çalış.

Kuzum nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben usumeyi goze alamam Sivas'ta yasiyorum gunduz neyse de gece eksileri goruyoruz biz sadece salonumuzu yakmiyoruz cunki hic kullanmadik evlendik evleneli zaten 7 8 aydir evdeyim onun disinda otel gibi kullaniyoduk 2 senden fazladir. Ama bina bi sogugu alinca zor isiniyo buralarda. Ben cok yuksekte yakmam ama eşim sabah giderken bakiyorum baya acmis ben usumuyum kalkinca diye ama yine kalkinca normal seviyeye dusuruyorum kiyamiyorum
Yok ben yine uyumadım alıştım artık
Ben de 2 3 kere uyaniyorum da genelde tlf elime almiyorum uykum acilmasin diye boyle bazen panikle falan kotu bisey olmus gibi uyaniyorum o zaman her sey yolunda mi diye telefonu alip bi wp a sosyal medyama falan bakiyorum

Her sey insanlar icin kuzum Rabbim her seyin hayirlisini versin korktugumuza ugratmasin

Aslında bakmamak lazım tlfna ışık falanda açmamak lazım ama ben sıkılıyorum bi de gece uyanır uyanmaz açıp uygulamadan bebişin o günki gelişimini okuyorum

Yok kullanmiyorum hatta hamile kalmayi düşündüğüm an kesmistim bir alti ay öncesinde kullanmadim hic. Hamileligimin ilk zamanlarinda cok kötüydü midem. Doktor bebek küçük diye vermedi. Sonra verdi ama alistim artik ben kullanmadim. Sanci acilma olana kadar bir mide koruyucusundan bile sakınırken sonra antibiyotikler icmek zorunda kaldim.
Aslinda besinci ayimdan itibaren midem cok iyiydi eskiye nazaran. Simdi kapasitesi azaldi az yiyebiliyorum. Hamilelikte bazi hastaliklar iyileşirmiş bizimde gastritimiz gecer insallah

Yok kullanmiyorum hatta hamile kalmayi düşündüğüm an kesmistim bir alti ay öncesinde kullanmadim hic. Ilk zamanlarda cok kötüydü midem. Doktor bebek küçük diye vermedi. Sonra verdi ama alistim artik ben kullanmadim. Sanci acilma olana kadar bir mide koruyucusundan bile sakınırken sonra antibiyotikler icmek zorunda kaldim.
Aslinda besinci ayimda midem cok iyiydi eskiye nazaran. Hamilelikte bazi hastaliklar iyileşirmiş bizimde gastritimiz gecer insallah

Sonucun güzel çıkar inşallah canım. Biraz sizin maddi durumunuza göre değişir bence. Ben cok üşüyorsam ve karsilayabilecek gibiysem açardım bana üç bin cok geldi mesela. Bizi zorlar.
Istanbuldayim buralar soğumadı henüz. Biz daha acmadik sadece gece iki battaniye ile yatiyorum sicacik oluyor. Gecen yıl Ekim'de açmıştım bu sene soğuk gelmedi buralara.

Kızlar bebek bezleri fiyatlarına baktım dün sok oldum. Çok fazla değil mi sizce de? Ben baby turco 160 lı olanı aldım 1 numara 200 TL idi. Diğerlerine bütçemiz yetmez umarım bebeğim sever bu bezi
Hem de nasil çok bende slepyy natural aldim. Hepsiburada da indirime girmisti 120 tanesi 200 liraya denk geldi ki bu indirimli hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…