- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kullaniyorum kuşum ebe akrabamiza sordum ilk agrilar başlayinca çati agrisi kemikler doguma hazirlaniyor yumusuyor demisti. Sen yine uyuyamadin mi bacimMagnezyum kalsiyum kullanıyomuşdun maviş belki faydası olur kullanmıyorsan
Evet 27.haftadaMerhaba hikayenizi bilmiyorum erken doğum mu yaptınız
Amin canım bütün bebekler iyi olsun inşallahDaha da iyi olun inş canım. Ona lazım olan en güzel şey senin sütün şuan, demoralize olma hiç bol sütlü günlerin olsun kuzum. Ağırlığı nasıldı doğduğunda. Amerika da neonatal bakım buradan çok daha iyi, eyalette göre dğeişiyordur belki ama 23 haftalarda bile yaşam şansı orada daha yüksekti ben ilk riski de araştırırken görmüştüm. Ki seninkinin zaten haftası daha ileride. Hep güzel haberlerini bekliyoruz seracım
Ayy inshallah canım benimAz kaldı canım çok şükür sağ salim doğdubundan sonrası inşallah güzel olacak arada haberdar et bizi. Sütün bal kaymak olsun kuzuma yarasın inşallah
bebegin doğum tarihine kadar tutuyoruz demislerdi inşallah kuzum hemen kilo alıp büyür daha çabuk kavusuruzÇok iyi oldu senden haber almakgeçmiş olsun en kısa zamanda yavrunu da evine getir inşallah, sağlıkla
As teyzesi toparlanıp en kısa zamanda gidince soyliycem kuzumaKendini sıcak tut canım, sıcak su torbası kullanabilirsin. Rezene çayı iç bolca şifa olsun. Yulafı badem sütüyle haşla ; içine kurutulmuş meyvelerden at, cok güzel süt yapar. Düzenli sağdığın için de sürekli artar sütün zaten. Şifa olsun yavruna. Dualarımız sizeselam söyle bizden kuzucuga
Yaşadıklarımızdan dolayı senle birbirimizi çok iyi anlıyoruzInan hep aklimda ve dualarımdasin sen ve güzel bebisin seracim. Annen geldi mi yanina. Bu süreçte kendini daha iyi hissettirirdi belki. Senin sutunle beslenmesi ona en iyi gelecek şeydir. Hersey güzel olur ve bir an once kucagina gelir yavrun insallah canim. Bütün şubat anneleri sizin için dua ediyor.
Canım Allah razı olsun mesajların için o gün yazacak gücü bulamadım bir an önce uyudum vitamin konusunda kötüyüm ama d vit kullanıyorum bazen atladığım oluyor ama kullanıyorum genel olarak. Dün şeker yüklemem vardı doktora gittim. Çok şükür bebek iyi pelvik boyumda iyi daha önce 34 mm demişti bu sefer 4cm e yakın dedi. Kokrkulacak bişey yok dedi. Çalışmanın verdiği psikolojiyle korktum sanırım ben. Şeker sonucunu bekliyorum. Vitaminlerini düzenli al dedi Demir iğnesi istedim hayır alerji yapabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi Demir iğnesinden çok umutluydum.Bayıldımmm ve çok hesaplı canım gülerek kullansın prenses
Canım bende de kalça bacak kramp var biliyosun bu d vitamini ve magnezyum eksikliğinden dolayı oluyormuş ikinci sebepte organların baskısıymış benimde acil magnezyum içmem lazım, D vitamini düzenli kullandınmı ?
Bana Medical parkta kendi geceliğimi giydirmişlerdi her hastane farklı sanırım bende doğum hikayeleri izlediğimde hep hastane önlüğü görüyorum .
Ben de yemekten sonra öyle oluyorum sanırım az az sık sık yeme yapmalıyız. Dün bir de dışardan yedim arada bir kolayıma geliyor çatlayacaktım sanki hiç yerimden kalkamadım. Oturamadım da karnım kaplumbağa kabuğu gibi sertleşti yanlamasına devrildim resmen. Taki lavaboya çıkana kadar. Lavaboya çıktıktan sonra biraz rahatladım dinlenince geçti. İnşaallah her yemek sonrası böyle olmaz.Kizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba
Siz 30. Haftadasınız ben 26. Haftada böyleyim 2 gündür. İnşaallah sürekli olmaz yemekten sonra böyle oluyorumArmut yedim neler denedim kabizliktq var bende ama hicbisey işlemedi kayisi incir zeytinyağı bol su 3 kere nst yapıldı vajinal muayenede oldum açılma Rahim uzunluğu bakıldı hersey normal bebeğim çok hareketli onda da Bi sıkıntı yok ama ben catliycam yani
Yok ben yine uyumadım alıştım artıkKullaniyorum kuşum ebe akrabamiza sordum ilk agrilar başlayinca çati agrisi kemikler doguma hazirlaniyor yumusuyor demisti. Sen yine uyuyamadin mi bacim
Serviks uzunluğu çok iyi cnmCanım Allah razı olsun mesajların için o gün yazacak gücü bulamadım bir an önce uyudum vitamin konusunda kötüyüm ama d vit kullanıyorum bazen atladığım oluyor ama kullanıyorum genel olarak. Dün şeker yüklemem vardı doktora gittim. Çok şükür bebek iyi pelvik boyumda iyi daha önce 34 mm demişti bu sefer 4cm e yakın dedi. Kokrkulacak bişey yok dedi. Çalışmanın verdiği psikolojiyle korktum sanırım ben. Şeker sonucunu bekliyorum. Vitaminlerini düzenli al dedi Demir iğnesi istedim hayır alerji yapabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi Demir iğnesinden çok umutluydum.
Günaydın cnm allah sabırlar versin çok düşünmemeye çalış.Günaydın kızlar bok gibi bir gece geçirdim. Tam uyudum en güzel yerinde gece komşumuza bi telefon geldi kötü haber malesef onun çığlıklarına uyandım. Sonra kalktık gittik vefat haberi almış. Kendimi onun yerine koydum, dualar ettim ama o korku içime girdi sonra uyuyamadım
Mal gibiyim şuan.
Kuzum nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben usumeyi goze alamam Sivas'ta yasiyorum gunduz neyse de gece eksileri goruyoruz biz sadece salonumuzu yakmiyoruz cunki hic kullanmadik evlendik evleneli zaten 7 8 aydir evdeyim onun disinda otel gibi kullaniyoduk 2 senden fazladir. Ama bina bi sogugu alinca zor isiniyo buralarda. Ben cok yuksekte yakmam ama eşim sabah giderken bakiyorum baya acmis ben usumuyum kalkinca diye ama yine kalkinca normal seviyeye dusuruyorum kiyamiyorumKızlar bu günümüze de şükür ama ben de hep serzenişle hamilelik geçirenlerdenim. Dün şeker yüklemem vardı çok şükür ummadığım bir şekilde kolay geçti. Sonuçlar henüz çıkmadı. Bu arada sürekli burnum tıkanıyor zaten alerjik birisiyim. Geceleri de çok üşüyorum. Biz doğalgaz yakmaya başlayalı da baya oldu binada kimse yakmıyormu bilmiyorum yatak odamız ısınmıyor gece hep üşüyerek uyanıyorum. Boğazlarım yanıyor bazı sabahlar. Tüm evi yakarsak ısınır belki ama doğalgaz faturasından korkuyorum eşim yak diyor ben diğer odaları kapatıyorum. Yatak odası yanıyor sadece bebişin odası ve misafir odası yanmıyor salon ve mutfakta gayet sıcak oluyor. Eşim ben 3bin gözden çıkardım diyor ama zaten kira neredeyse 5bin yaklaşık bir maaş sadece kira faturalara gitmiş olacak. Ben yaktırmıyorum. Sizce tüm evi yakmalı mıyız? Tüm evi yaksak yatak odası ısınır mı? Sen hasta olursan daha kötü diyor. Aslında sarılıp yatsak üşümeyeceğiz ama benimki öcüymüşüm gibi kaçıyor benden
Ben de 2 3 kere uyaniyorum da genelde tlf elime almiyorum uykum acilmasin diyeYok ben yine uyumadım alıştım artık
Her sey insanlar icin kuzumGünaydın kızlar bok gibi bir gece geçirdim. Tam uyudum en güzel yerinde gece komşumuza bi telefon geldi kötü haber malesef onun çığlıklarına uyandım. Sonra kalktık gittik vefat haberi almış. Kendimi onun yerine koydum, dualar ettim ama o korku içime girdi sonra uyuyamadım
Mal gibiyim şuan.
Aslında bakmamak lazım tlfna ışık falanda açmamak lazım ama ben sıkılıyorum bi de gece uyanır uyanmaz açıp uygulamadan bebişin o günki gelişimini okuyorumKuzum nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben usumeyi goze alamam Sivas'ta yasiyorum gunduz neyse de gece eksileri goruyoruz biz sadece salonumuzu yakmiyoruz cunki hic kullanmadik evlendik evleneli zaten 7 8 aydir evdeyim onun disinda otel gibi kullaniyoduk 2 senden fazladir. Ama bina bi sogugu alinca zor isiniyo buralarda. Ben cok yuksekte yakmam ama eşim sabah giderken bakiyorum baya acmis ben usumuyum kalkinca diye ama yine kalkinca normal seviyeye dusuruyorum kiyamiyorum
Ben de 2 3 kere uyaniyorum da genelde tlf elime almiyorum uykum acilmasin diyeboyle bazen panikle falan kotu bisey olmus gibi uyaniyorum o zaman her sey yolunda mi diye telefonu alip bi wp a sosyal medyama falan bakiyorum
Yok kullanmiyorum hatta hamile kalmayi düşündüğüm an kesmistim bir alti ay öncesinde kullanmadim hic. Hamileligimin ilk zamanlarinda cok kötüydü midem. Doktor bebek küçük diye vermedi. Sonra verdi ama alistim artik ben kullanmadim. Sanci acilma olana kadarBenim ilk hamileligimde yoktu gastrit bir yıl olmuştu ortaya çıkalı ilk kızım şuan 10 yaşında çözüm bulamamak zor malesef inşallah sayılı gün elbet bitecek peki siz gastrit için şuan ilaç kullanıyormusunuz
Yok kullanmiyorum hatta hamile kalmayi düşündüğüm an kesmistim bir alti ay öncesinde kullanmadim hic. Ilk zamanlarda cok kötüydü midem. Doktor bebek küçük diye vermedi. Sonra verdi ama alistim artik ben kullanmadim. Sanci acilma olana kadarBenim ilk hamileligimde yoktu gastrit bir yıl olmuştu ortaya çıkalı ilk kızım şuan 10 yaşında çözüm bulamamak zor malesef inşallah sayılı gün elbet bitecek peki siz gastrit için şuan ilaç kullanıyormusunuz
Sleepy ikinci paket 1 tl kampanyası yapıyor bazen hepsiburada daKızlar bebek bezleri fiyatlarına baktım dün sok oldum. Çok fazla değil mi sizce de? Ben baby turco 160 lı olanı aldım 1 numara 200 TL idi. Diğerlerine bütçemiz yetmez umarım bebeğim sever bu bezi
Sonucun güzel çıkar inşallah canım. Biraz sizin maddi durumunuza göre değişir bence. Ben cok üşüyorsam ve karsilayabilecek gibiysem açardım bana üç bin cok geldi mesela. Bizi zorlar.Kızlar bu günümüze de şükür ama ben de hep serzenişle hamilelik geçirenlerdenim. Dün şeker yüklemem vardı çok şükür ummadığım bir şekilde kolay geçti. Sonuçlar henüz çıkmadı. Bu arada sürekli burnum tıkanıyor zaten alerjik birisiyim. Geceleri de çok üşüyorum. Biz doğalgaz yakmaya başlayalı da baya oldu binada kimse yakmıyormu bilmiyorum yatak odamız ısınmıyor gece hep üşüyerek uyanıyorum. Boğazlarım yanıyor bazı sabahlar. Tüm evi yakarsak ısınır belki ama doğalgaz faturasından korkuyorum eşim yak diyor ben diğer odaları kapatıyorum. Yatak odası yanıyor sadece bebişin odası ve misafir odası yanmıyor salon ve mutfakta gayet sıcak oluyor. Eşim ben 3bin gözden çıkardım diyor ama zaten kira neredeyse 5bin yaklaşık bir maaş sadece kira faturalara gitmiş olacak. Ben yaktırmıyorum. Sizce tüm evi yakmalı mıyız? Tüm evi yaksak yatak odası ısınır mı? Sen hasta olursan daha kötü diyor. Aslında sarılıp yatsak üşümeyeceğiz ama benimki öcüymüşüm gibi kaçıyor benden
Hem de nasil çokKızlar bebek bezleri fiyatlarına baktım dün sok oldum. Çok fazla değil mi sizce de? Ben baby turco 160 lı olanı aldım 1 numara 200 TL idi. Diğerlerine bütçemiz yetmez umarım bebeğim sever bu bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?