2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benimkide hep sert normalde de yemeklerden sonra daha çok artıyor sanki karnim yirtilcak gibi benide perinatolog takip ediyo sürekli kontroldeyim ve evet kronik gastrit bende de vardı hamile olunca ilaçları bıraktım napicaz böyle bilmiyorum benim ikinci hamileligim ilkini okadar rahat gecirdimki buda aksine bir okadar zor geciyo

Eklentiler

• IMG_20221108_090502.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 53
Anladım canım senden allah razi olsun herzaman dualarımızdasın insallah herşey güzel gidecek bebeğini kucağınıza alıp evinez geleceğiniz günleri dusun sende kendine dikkat et

Nasıl şikayet ediyorsunuz belli bir süresi varmi ben temmuz gibi kamp sandalyesi siparişi vermiştim iptal ettiler şikayet edeyim
Belli bir süresi var mı bilmiyorum ama cimerden her türlü şey için şikayet edebilirsiniz. Özellikle böyle durumlarda tüketiciden yana oluyor sonuç.

Eki Görüntüle 3162369 Eki Görüntüle 3162369
Bu park yatağı bilen var mı baby plus marka diğer park yataklar gibi hışır hışır olan kumaşlardan değil bana mantıklı geldi

Gecen e bebekte baktim bende. Bunu aynisi chicconun du ama cok hosuma gitti.
Internetten genelde suslu ahşap besikleri begeniyirdum ama onlar cok kaba bu daha kullanışlı geldi bana gercekte gorunce. 2200 2500arasi bitseydi fiyati

Kizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba
Benim de geceleri taş gb sert oluyor ve hazımsızlık başlıyor oysaki kabızda değilim.

Kızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Merhaba, ben de şubat 2022 annesiyim mesajınızı tesadüfen gördüm şimdi, ben aventin cam biberonu almıştım, doğumdan sonra 2. günden itibaren mama da vermek zorunda kaldık, biberonun payı olduğunu düşünüyorum bebegim beni reddetmedi, ek gıdaya geçene kadar meme mama birlikte devam etti sorun olmadı

Merhaba hoşgeldiniz Avent , chicco,lansinoh en beğenilenler arasında ben de avent cam olana karar verdim çok teşekkür ederim

Aynıyiz sertlik hep var ama yemek yesem su icsem daha da artiyor. O yirtilacakmis gibi hissini yaşıyorum bende. Ilk bebegnizde gastrit rahatsizliginiz var miydi? Benim gastroentrolog doktorum hamile kalmak isteyince biraktirmisti ilaclari o ara boyle degildim acikcasi. Gebelikte karnim cikmaya baslayinca oldu. Bir de kronik gastrit sebebiyle cok kilo vermistim zaten 40kilo hamile kaldim. Su an 44.5'um diyorum acaba zayifliktan mi yağ dokusu yok karnimda hic. Doktor alakasini kuramadı ama bana cevapta veremiyor kendimi teskin etmeliyim bende napiyim basit cevaplar bulmaya çalışıyorum
Bu arada endise etmeyin sanciniz cikmamis en azindan şükür. Benim erken doğum riskim de var, rahim ağzı acilmam var. Sancim kasilmam var. Bir de uzerine bu sertlik endise ettiriyor.

Kizlar ya 2 haftadir bu vajina kemikleri, uyluk kemikleri, popo kemikleri perisan ediyor beni ya bazen hafifliyor ama mutemadiyen agriyor alistim artik agriyla yasamaya da ama zorluyo bakiyorum dogumu yakin olanlar yasiyor ayni agrilari ben neden bu kadar erken yasamaya basladil anlamiyorum

Merak etme canım bende aynıyım yatakta sağa sola dönerken vajina kemiklerim sızlıyor resmen öyle canım yanıyor ki anlatamam. Eşime sürekli söylüyorum kalça kemiklerimde tüm gün betona oturmuşum gibi. Oğlumda da böyleydim ama 7.aydan itibaren o yüzden içim rahat

Gyno Ferro Sanol veriyor bana bakalım cumartesi kontrolüm var ne diyecek canım sağol

Benim ilk hamileligimde yoktu gastrit bir yıl olmuştu ortaya çıkalı ilk kızım şuan 10 yaşında çözüm bulamamak zor malesef inşallah sayılı gün elbet bitecek peki siz gastrit için şuan ilaç kullanıyormusunuz

bu kemik yapısıyla alakalı olabilir belki, kemiklerimiz genişliyor ve bazılarımız daha erken bazılarımız da daha geç tepki verebilir buna bence.. benim durup dururken ağrımıyor ama biraz oturayım popom uyuşuyor ama nasıl uyuşmak yürüyemiyorum yarın misafirim gelecek biraz temizlik yapayım dedim perişan oldum ya oturdum ağladım bu kadar bile iş yapamıcak mıyım diye.. çünkü ne yaparsam bir yerim ağrıyor. çok şükür ki güzel sebeplerden çekiyoruz bu ağrıları, Allah elden ayaktan düşürmesin gerçekten çok zormuş

Bu devamli bi agri kuzu hic gecmeyen senin yasadigini da yasiyorum o da ekstrasi ama sabredicez artik miniklerimizin iyilik hali devam etsin de analar çeker yükü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…