2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Günaydın canım. Ben de cok etkileniyorum öle şeylerden. Hele bi de hamile olunca, ağlıyorum bile. Hayat bu hersey oluyor işte. Allah sabır versin

Ben 2 ve 3 numara aldım ikişer paket artık şansımıza inş popişi seçici olmaz kızçemizin
Valla cesaretli davranmışsın. Cok almışsın gibi de güle güle kullanın Sleepynin kalıbı dar primalara göre. Üstünde yazan kiloyla uyumlu olmayabiliyor bile. Bir de , bacak kısımlarının lastikleri çok sıkı, iz bırakmıştı oğlumda. Bacakları tombikti. Göbek kısmında sıkıntı olmuyordu ama. Ha bi de, çiş kokusu oluyordu baya biz bi sıkıntı var sandık ama bezdenmiş meğer

Kızlar hb da premiyma özel sudokrem 400 g 99tl.baya ucuz. Ben kampanyadan 2 gün önce 125g ı 65e almıştım. Lazım olan baksın. Ebebek’te de indirim var sleepy bio natural bezler 68li 104tl. Hamile giyimde de %40indirim var tayt alıcam

Kizlar belden kalcaya vuran regl agrisi gibi agri var hafif hafif gece de vardi pek onemsemedim simdi yine var kasikta acima gibi agriyla beraber takilmiyorum ama umursamali miyim tecrubeli anneler

Yorum yok altlarında hangi taytı alacaz queen bi tane alam bende popoma girer mi bunlar

Evet geldim bi gaza aldım beğenmezsek artık ihtiyaç sahibi birilerine veririz

Kizlar belden kalcaya vuran regl agrisi gibi agri var hafif hafif gece de vardi pek onemsemedim simdi yine var kasikta acima gibi agriyla beraber takilmiyorum ama umursamali miyim tecrubeli anneler
Dinlenince uzanınca geçiyor mu mabel, geçen bana da oldu baya ağrı vajina kemikleri özelikle. Adet olacam gibi. Uyudum geçti benim ama sen önemli olduğunu düşünüyorsan içine sinmiyorsa git doktora bence.

Yorum yok altlarında hangi taytı alacaz queen bi tane alam bende popoma girer mi bunlar
Babymom şardonlu olan taytı aldım ben. Termalin de bunun da yorumlarına baktım kendi sitesinde de burada da. Olmazsa iade yaparız dedim. Xl aldım ben aynıyız dır heralde seninle. Hatta benim alt bacaklarım kalın senin daha ince daha rahat giyersin cnm.

Bence takip etmelisin cnm. Kasılma yok sanırım olsa yazardın ama ilk doğumumda 1 gün aralıksız bel ağrım olmuştu, ertesi gün membran rüptür zaten.. Tabiki ortopedik ağrı olabilir, büyüyen rahimle ilgili bir ağrı olabilir. Kendini dinle geçmezse ve imkanın varsa Dr unla iletişime geçebilirsin bence.

Kizlar ben reflu yastığı almayi düşünüyorum beşiğin uzerine koyarim baska türlü icim rahat etmez bebeğim kusarsa diye ama kafasi oyuntulu yastiklardan da istiyordum. Ikisi birden kullanılabilir mi ki? Daha önce kullanan varsa bilgi alabilir miyim☺

Muayenen ne zaman senin serviks falan baya uzundu diye hatırlıyorum
Son muayenede her sey normaldi kuzum detaylida 42 mm cikmisti
Dinlenince uzanınca geçiyor mu mabel, geçen bana da oldu baya ağrı vajina kemikleri özelikle. Adet olacam gibi. Uyudum geçti benim ama sen önemli olduğunu düşünüyorsan içine sinmiyorsa git doktora bence.
Yok kuzum gecmiyor cok siddetli de degil de hafif hafif hissettiren bi agri su an kasikta yok mesela belde iki taraftan agriyinca regl agrisi gibi oluyo
Kuzum şu an takipteyim eger degisik biseyler hissedersem ya da siddetlenir gecmezse gidicem doktora kasilma hic yasamadim sanirim ya da ayirt edemiyorum hic bilmiyorum sertlesme toplanma falan yok

Ben de şimdi 68 tane 2 no 56 tane 3 no aldım. Öncesinde 84 tane 1 no, 136 tane 2 no almıştım. 1 ve 2 yeterli olur bukadar.
Kız bu ne kadar sayı kafam karıştı ya bu hamilelik beni aptal yaptı hemde unutkan dün kuşburnu koymuştum ocağa hastayımda burnum koku almıyor mutfağa bi gittm göz gözü görmüyor saatlerce kaynamış kömür olmuş zavallılar çaydanlığımda çöp oldu evde hala kokuyormuş ben koku almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…