2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
40ından sonra mı? Çok iddialı bi süre
Ay acaba kadına sorma imkanınız var mı, ben de erken başlamak istiyorum ama hani mesela 40ı yeni çıkmış bebeği nasıl tutacağımı bilmiyorum tavulate? Yani çocuğu hangi pozisyonda tutuyormuş?

Ozaman kendi torununda göstermişti, geline baya baskı yaptı sen de alıştır diye ama o istememiştim. Dizlerinin arkasından kolunu geçiriyordu popo aşağı düşüyor ya ozaman. Diğer kol da koltuk altı göğüs oradan tutuyor. Eğer geç başlanırsa oradaki kaslar sürekli ıslak nemli ortamda kalmaktan işlevini kaybediyor diyen de vardı zamanında fb kullanırken bezsiz bebek mi neydi bi grup vardı. En başta zaten o kaslar çalışır durumda ama bezleyerek biz köreltiyoruz diyorlardı

Çok iyi oldu bu bilgi çok teşekkürler

Kızlar bezde 1-2 noyu molfix pure and soft almıştım. Şimdi e bebekte sleepy bio natural indirimde 3 noyu ondan alsam nolur?
Tuvalet iletişimi üzerine bu soru olmadı sorry ama
Bence olur zaten erkek çocukların poposu okadar hassas olmuyor yani benimki öyleydi enazından ama ıslak mendil kullanmadığım için de olabilir. Ben de sabah 2 ve 3 numara 1er paket aldım

gecen gun kardeşime sordum ben de. çocuk doktoru yenidoğan bolumunde falan calısıyor. yastık olayını saçma buldu biraz. onlar bebekleri yastıksız yatırıyo. hiç kafa şeklinde bozulma olan yok dedi. istiyosan al ama gereksiz diyo.

Herşey çok güzel olacak canım sende kendine dikkat et

Canım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
Canım kilo dikişlere baskı yapar diye çok kilo almamı istemiyor doktor ama ben alıyorum
canım okadar sevindim ki hayırlısıyla yavrunla güzel günler gelecek

Guzel gunlerde kullansin bebeğin canim. Bende bilmiyorum normal yastik oyle ama oyuntulu yastik iyi mi olur diye düşündüm ☺ hışırtılı kitaplara henüz bakamadim.

Kızlar bişey sorcam hamilelikte benim gibi evinden soğuyan var mı? Normalde anneme gelmek istemezdim evime gitmek isterdim şimdide eve gitmek istemiyorum annemde kalmak istiyorum. eşim evimize yakın yerde çalışıyor ama hergün benim yüzümden anneme gelmek zorunda kalıyor annemde biraz uzakta oturuyor üzülüyorum yoruluyor çok diye ama evdede kalmak istemiyorum çok mutsuzum

Canım ben de tam tersi evimden hiç çıkasım gelmiyor işe giderken bile üzülüyorum .Mutsuz olma bebeğin etkilenmesin biraz annen de biraz evinde vakit geçirirsin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…