- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.097
- 108
- 40
40ından sonra mı? Çok iddialı bi süreArkadaşımın annesi 3 çocuğunu da 40tan sonra hiç bezle emiş. Hep anlatır, her emzirme den sonra tuvalete tuttum bacaklarını karnına çekip diye. Çok isterdim ben de ama yapabilir miyiz bilemiyorum. Gözüm kesse yıkanabilir bez almak istiyorum ama o kaba pisini akıtma işi zor geliyor.
Ozaman kendi torununda göstermişti, geline baya baskı yaptı sen de alıştır diye ama o istememiştim. Dizlerinin arkasından kolunu geçiriyordu popo aşağı düşüyor ya ozaman. Diğer kol da koltuk altı göğüs oradan tutuyor. Eğer geç başlanırsa oradaki kaslar sürekli ıslak nemli ortamda kalmaktan işlevini kaybediyor diyen de vardı zamanında fb kullanırken bezsiz bebek mi neydi bi grup vardı. En başta zaten o kaslar çalışır durumda ama bezleyerek biz köreltiyoruz diyorlardı40ından sonra mı? Çok iddialı bi süre
Ay acaba kadına sorma imkanınız var mı, ben de erken başlamak istiyorum ama hani mesela 40ı yeni çıkmış bebeği nasıl tutacağımı bilmiyorum tavulate? Yani çocuğu hangi pozisyonda tutuyormuş?
Çok iyi oldu bu bilgi çok teşekkürlerOzaman kendi torununda göstermişti, geline baya baskı yaptı sen de alıştır diye ama o istememiştim. Dizlerinin arkasından kolunu geçiriyordu popo aşağı düşüyor ya ozaman. Diğer kol da koltuk altı göğüs oradan tutuyor. Eğer geç başlanırsa oradaki kaslar sürekli ıslak nemli ortamda kalmaktan işlevini kaybediyor diyen de vardı zamanında fb kullanırken bezsiz bebek mi neydi bi grup vardı. En başta zaten o kaslar çalışır durumda ama bezleyerek biz köreltiyoruz diyorlardı
Bence olurKızlar bezde 1-2 noyu molfix pure and soft almıştım. Şimdi e bebekte sleepy bio natural indirimde 3 noyu ondan alsam nolur?
Tuvalet iletişimi üzerine bu soru olmadı sorry ama
gecen gun kardeşime sordum ben de. çocuk doktoru yenidoğan bolumunde falan calısıyor. yastık olayını saçma buldu biraz. onlar bebekleri yastıksız yatırıyo. hiç kafa şeklinde bozulma olan yok dedi. istiyosan al ama gereksiz diyo.Ben reflü yatağı kullanacağım canım, o oyuntulu yastıkla kullanılabiliyor çünkü reflü yatağı genel olarak ayaktan başa doğru kalınlaşıyor. ben de oyuntulu kafa yastığını merak ediyorum, doğumdan itibaren mi kullanılıyor bu yastıklar? Yastık boyun sağlığı için yasak değil mi? Biri beni de aydınlatsın
Bi de hışırtılı kitap bakıyorum ya İngilizce ya Arapça varTürkçe yok mu bu kitaplar
40 gün pamuklara sarmalar sararım sonra yallah ıslak mendilBence olurzaten erkek çocukların poposu okadar hassas olmuyor yani benimki öyleydi enazından ama ıslak mendil kullanmadığım için de olabilir. Ben de sabah 2 ve 3 numara 1er paket aldım
Herşey çok güzel olacak canım sende kendine dikkat etEvet 27.haftada
Amin canım bütün bebekler iyi olsun inşallah990 gr dogdu.
Çok haklısın bakım yönünden içimiz rahat buranın en iyi hastanelerinden birinde, yakin arkadaşım başka eyalette yeni doğan dr u sanki kendi hastası gibi günlük hastaneyi arayıp gelismeleri takip ediyor oda rahatlatiyor bizi sagolsun. Ama akıl fikir hastanede hep prensesimle beraber
Ayy inshallah canım benimkizimin güzel haberlerini sizinle seve seve paylaşicam inşallah Rabbim o günleri de göstersin
bebegin doğum tarihine kadar tutuyoruz demislerdi inşallah kuzum hemen kilo alıp büyür daha çabuk kavusuruz
As teyzesi toparlanıp en kısa zamanda gidince soyliycem kuzumasimdilik sukur iyi gidiyor ins böyle devam eder can kan olur kuzuma
Yaşadıklarımızdan dolayı senle birbirimizi çok iyi anlıyoruzAllah razı olsun bitanemm inşallah sen ve bütün arkadaşlarım saglikla en güzel zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaginiza alırsınız benim yavrumda sizinkilere ablalık yapar
Evet 27.haftada
Amin canım bütün bebekler iyi olsun inşallah990 gr dogdu.
Çok haklısın bakım yönünden içimiz rahat buranın en iyi hastanelerinden birinde, yakin arkadaşım başka eyalette yeni doğan dr u sanki kendi hastası gibi günlük hastaneyi arayıp gelismeleri takip ediyor oda rahatlatiyor bizi sagolsun. Ama akıl fikir hastanede hep prensesimle beraber
Ayy inshallah canım benimkizimin güzel haberlerini sizinle seve seve paylaşicam inşallah Rabbim o günleri de göstersin
bebegin doğum tarihine kadar tutuyoruz demislerdi inşallah kuzum hemen kilo alıp büyür daha çabuk kavusuruz
As teyzesi toparlanıp en kısa zamanda gidince soyliycem kuzumasimdilik sukur iyi gidiyor ins böyle devam eder can kan olur kuzuma
Yaşadıklarımızdan dolayı senle birbirimizi çok iyi anlıyoruzAllah razı olsun bitanemm inşallah sen ve bütün arkadaşlarım saglikla en güzel zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaginiza alırsınız benim yavrumda sizinkilere ablalık yapar
Hemii de Nil ipekkKızına ipek ismi koyacak annişler için öneri
Canım kilo dikişlere baskı yapar diye çok kilo almamı istemiyor doktor ama ben alıyorumCanım serklajla kilonun ne alakası var neden bende serklajlıyım merak ettim
Bende 58 kiloyla hamile kaldım mide bulantısından 55 e düştüm şimdi 60 oldum
canım okadar sevindim ki hayırlısıyla yavrunla güzel günler gelecekSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Guzel gunlerde kullansin bebeğin canim. Bende bilmiyorum normal yastik oyle ama oyuntulu yastik iyi mi olur diye düşündüm ☺ hışırtılı kitaplara henüz bakamadim.Ben reflü yatağı kullanacağım canım, o oyuntulu yastıkla kullanılabiliyor çünkü reflü yatağı genel olarak ayaktan başa doğru kalınlaşıyor. ben de oyuntulu kafa yastığını merak ediyorum, doğumdan itibaren mi kullanılıyor bu yastıklar? Yastık boyun sağlığı için yasak değil mi? Biri beni de aydınlatsın
Bi de hışırtılı kitap bakıyorum ya İngilizce ya Arapça varTürkçe yok mu bu kitaplar
Çok güzel olur bence annesiHemii de Nil ipekkçok güzel olmuş. İpek Nil olacak galiba bizim de
Canım ben de tam tersi evimden hiç çıkasım gelmiyor işe giderken bile üzülüyorum .Mutsuz olma bebeğin etkilenmesin biraz annen de biraz evinde vakit geçirirsin olsun.Kızlar bişey sorcam hamilelikte benim gibi evinden soğuyan var mı? Normalde anneme gelmek istemezdim evime gitmek isterdim şimdide eve gitmek istemiyorum annemde kalmak istiyorum. eşim evimize yakın yerde çalışıyor ama hergün benim yüzümden anneme gelmek zorunda kalıyor annemde biraz uzakta oturuyor üzülüyorum yoruluyor çok diye ama evdede kalmak istemiyorum çok mutsuzum
Ben de alt üst takım aldım örgülü zaten sepetim deydi düşmüş hemen aldımKızlar hb’da da e bebek ürünlerinde yüzde 30 indirim ve kargo ücretsiz. Yelek yapıştırdım üç tane30 tl tanesi
3 yelek bi hirka da ben aldimKızlar hb’da da e bebek ürünlerinde yüzde 30 indirim ve kargo ücretsiz. Yelek yapıştırdım üç tane30 tl tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?