2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Dün indirimli olarak 0.99 krş a aldığım emzik kutusunu firma gece iptal etmiş bir dünya mesaj yazsım hepsiburada ya. Firmaya yazamıyorum kapalı galiba
Hemen cimere şikayet et. 1 tl ye airfry almıştı bi grup insan migrostan sonra iptal etmişler cimere yazanlar aldı ürünlerini yazmayanlar alamadı.

Hışırtılı kitap ne

Ne güzel ya bende istemiyordum ama dolap almak zorundaydım yerim yok çünkü e dolap almışkende beşiğide mobilya alalım dedik uyumlu olsun derken oda yaptık
Anne yanı beşik aldık biz de 60*120 4 yaşına kadar yatabiliyor. İndirimden 2100 aldık çok kaliteli uyku seti filan hep içinde geldi. Kesinlikle uzun süre her şekilde kullanılıyor çok alan arkafaşım var. Asansör sistemli aşağı yukarı indirip kaldırabiliyorsun.

Kızlar böyle yazıyor bilgisi olan varmı

Eklentiler

• IMG-20221118-WA0002.webp
    23 KB · Görüntüleme: 70
Yeni bir güne başladık çok şükür benim gibi gunleri sayan var mi? dün zor bi günümdü cok yoğun kabizlik yasadim 7 haftadir yatiyorum lifli gidalar da kar etmiyor ki günlük sebzemi , meyvemi yerim. Oyle zor durumda kaldim canim çok yaniyordu evde de ilac vardi. Doktorun asistanina mesaj atip sordum. O da "Biz şu ilaci veriyoruz" yazmış evdeki ilacimla ayni iki harfle başlıyor ama sonra değişiyormuş. O an canim çok yandığı icin fark edememisim. Yanlis ilac ictim kizlar ve uzerinde hamilelikte içilmemeli doktora danismadan. Icmemek daha kötü olacaksa icilebilir yazıyor. Sabah ağladım baya rahatladim uzun zamandir güçlü duracağım diye ağlamıyordum da. Asistana sordum,
cevap bekliyorum şimdi. Umarim bi kereden bisey olmuyordur
Benim vücudum hamileligi kaldiramiyor galiba oğlumun kardesi olsun cok isterim ama boyle seyler yasadikca korkuyorum.

Markası neydi bende karar veremedim bi türlü

Ya bi kereden bişey olmaz allahın izniyle üzme kendini. Kar zarar hesabına göre antibiyotik bile içiyoruz kaç kere hem de. Hiç merak etme. Ağlamak rahatlatıyorsa hobi olarak ağla ama kendine dert etme yani

Beyaz olanın boyası kurarken soyuluyor yazmışlar Siz kurdunuz mu ?

Çok geçmiş olsun bebişi de en kısa zamanda evine getirirsin inşallah canım Allah yar yardımcın olsun

Günaydın canım. Aslında bakmakla iyi etmişsin. Sonuçta ona göre önlem alıp ilerlersin. Bilememek daha kötü İnan ki. Doktoruna danış, direkt dahiliyeye de gidebilirsin. Değerlerine bakılsın bi. Ben bu tatlı tatlı kaşınmadan daha fazlası oluyor diye duymuştum hatta. Değerlere bağlı olarak şikayet derecesi değişiyor olabilir. Sen hiç evham yapma; direkt doktorla görüş. Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…