2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
iyi geceler bebisler
benim biraz kaşıntı sorunum vardı internete bakayım dedim ne iyi gelir diye, bakmaz olaydım çünkü yeni dert edindim kendime, gebelik kolestazı diye bir şey varmış ve en büyük belirtisi de kaşıntıymış. ben çok uzun zamandır yaşıyorum aslında bunu ama çılgın gibi kaşınmadığımdan bi çare aramayı düşünmedim tatlı tatlı kaşınıyor. bu durumu yaşayan var mı kan değerlerime baktırmalı mıyım? eğer kolestaz varsa bebeğin erkenden alınması gerekiyormuş.

Sağlık ocağından ebem de yarın 2. aşı için çağırıyor. kirmizipatiklikiz sen yaptırdın mı 2.yi? gidersem belki bu konuyu da konuşur kan veririm...

Evet cnm yaptırdım drum ilkini oldun ikinciyide yaptırıver dedi Yaptırdım çok şükür ilki kadar ağrı ve kasıntı yapmadı. Kaşıntı genelde avuç içi ve ayaklarda oluyor diye biliyorum seninde öylemi yinede ihmal etme tabii sor

İyi geceler canım. Ablam hamileyken her heri kaşınıyordu hatta sırt kaşıma çubuğu almıştım ona ama inan ne araştırmak nede doktora sormak aklımıza geldi doğuma kadar kaşındı

Zerefim kaşinti normal olabiliyor gebelikte. Kolestaz olmasi icin karaciger enzimlerinin yukselmesi gerek saglik ocagina gidince kasindigini soyle karaciger enzimlerime bakar misiniz tedirgin oldum de onlar hemen bakar zaten alt ast ggt degerlerine bakilmasi lazim ihmal etme kuzucum

Kızlar bugün ki konum şu. Bebek kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız. Ve yıkamaya ne zamana başlayacaksınız?
Be mobilyayı bekliyorum yıkamak için direkt yerleştiricem çok sabırsızlanıyorum deterjan olarakta minoris aldım ama bundan sonra şu rendelenmiş sabunlardan alabilirim kararsızım

Be mobilyayı bekliyorum yıkamak için direkt yerleştiricem çok sabırsızlanıyorum deterjan olarakta minoris aldım ama bundan sonra şu rendelenmiş sabunlardan alabilirim kararsızım
Aynen ben de odasının mobilyaları ı yaptıracağım internetten model aldım onu yaptırcam. Çalıştığım yer Allahtan böyle bir yer her şeyi gelişine hallediyorum yoksa oda yapmazdım belki de

Kızlar bugün ki konum şu. Bebek kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız. Ve yıkamaya ne zamana başlayacaksınız?
Canım green clean aldım temiz içerikli, yıkamayada haftaya başlamayı düşünüyorum kısmetse ama çok fena grip oldum acilen iyileşmem lazım, normalde neredeyse hiç hastalanmazdım, bulaştı sanırım bir yerlerden

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlanırsın. Havalar hastalık yayılmalık şu aralar. Kızlar dikkat edelim aman

Ben geleni yikayip utuluyorum kuzu nolur nolmaz diye son ana birakamiyorum zaten erkenci bi insanim her isim tamam olmali insaAllah deterjan olarak siveno kullaniyorum

Ben geleni yikayip utuluyorum kuzu nolur nolmaz diye son ana birakamiyorum zaten erkenci bi insanim her isim tamam olmali insaAllah deterjan olarak siveno kullaniyorum
Ben de öyleyim her şey hazır olacak bi ben kalcam geride. Başak kadını olmak mı evet dibine kadar

Aynen ben de odasının mobilyaları ı yaptıracağım internetten model aldım onu yaptırcam. Çalıştığım yer Allahtan böyle bir yer her şeyi gelişine hallediyorum yoksa oda yapmazdım belki de
Ne güzel ya bende istemiyordum ama dolap almak zorundaydım yerim yok çünkü e dolap almışkende beşiğide mobilya alalım dedik uyumlu olsun derken oda yaptık

Ay ne güzeel benim kediler olduğu için önce makineyi iki tur temizleyiciyle çalıştırmam gerek anca paklanır herlde sonra toplu yıkarım renge göre ayırdınız mı ya bi de çorap eldiven onlar kaçıyormu makinenin bi yerine keseye falan mı koysam acaba yıkarken

Ben de öyleyim her şey hazır olacak bi ben kalcam geride. Başak kadını olmak mı evet dibine kadar
Başak olmak ayricaliktir
Kuzu evet kacabilir ben fileye koydum annemin hemen aklina gelmis file verdi bana bunla yika dedi ben renkleri 3 e ayirdim acik renkler beyazlar ve koyu renkler olarak bu sekilde yikiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…