2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Lojmanlarda yaşayan insanlar için ilişkilerin cok sağlıklı oldugu söylenmez ama ne mutlu sana demek ki şanslısın daracık giyin çıkar göbüşün o zmn ihtiyaç listesi de harika olmuş. İyi düşün aman ha

Evet içgüdüsel bi duygu ve beceri bence de. Ama etrafımızdaki insanların azcık daha anlayışlı ve yardımcı olabilmeleri de harika olurdu ya. Ben bu konuda cok kırgınım açıkçası. Annem ve kayınvalidem yeterince anlayış sahibi olamadılar.

Hiç alakamın olmadığı insanlarla, olmayacak muhabbetlere girmek de beni darlıyor.

Hiç alakamın olmadığı insanlarla, olmayacak muhabbetlere girmek de beni darlıyor.
Ya normalde ciddi dururum mesela herkes hemen konusamaz arkadaslarim bile bi kac sefer toplu gorustukten sonra benimle konusmaya cesaret edebilmisler ama eşimle olunca biz cok guluyoruz her seye bi laf buluyoruz bitmiyo egleniyoruz sanirim insanlar da dahil olmak istiyo pozitiflige ihtiyaclari var

Ya tabi niyete de bakmak lazım. Peşin hükümlü olmamaya gayret ederim. Mesela tezgahtar flnsa bunu diyen, kendince sempatik olup, işte ürünü satmaya çalışıyordur ok. Ama bazen had konusu sıkıntı olabiliyor. Ders vermeye giden durumlar olabiliyor da

Pek denk gelmedim ya oylesine genelde cunku ilgilenmeye gelenlere bakiniyorum der basimdan gonderirim ama farkettim ki gercekten insanlar guzel muameleye gulee yuze biraz hasretler, hayat sartlari herkesi somurtmaya zorluyo sanki

Pek denk gelmedim ya oylesine genelde cunku ilgilenmeye gelenlere bakiniyorum der basimdan gonderirim ama farkettim ki gercekten insanlar guzel muameleye gulee yuze biraz hasretler, hayat sartlari herkesi somurtmaya zorluyo sanki
Bana da genelde tersi denk geliyor. Garsona , şunu getir demem mesela. Sana zahmet olmazsa cümlesi, hep olur isteğimin önünde. Masa toplarken yardımcı olurum fln. Ama karşımdaki “sen” diye hitap ederse de deliriyorum açıkçası. Yahu siz”e noldu ? Ben siz derken, sen demek ne demek diye takıldığım şeyler oluyor biraz garip biri olabilirim bu konuda.
Ama son cümlende de cok haklısın. Bu pahalılık vs, insanları daha kavgacı, anlayışsız, Güler yüzsüz yaptı. Allah herkesin yardımcısı olsun

annem hala şaşkın gelmediği için.ilk evlenen bendim evde o yüzden çekiniyordu kayınvalideme ayıp olmasın anası evden çıkmıyor demesin düşüncesi ile kalmadı.bir kaç gün tek kalınca da dedim bakıyorum çok şükür kimseye ihtiyacım yok.olsa iyi olurdu tabi dinlenme fırsatım olurdu.eşim izinli olacak beraber bakarız bu sefer.

En güzeli

Ya tabi oyleleri de var insanlar cesit cesit bazilari mesafeyi koruyamiyor. Aminnn insaAllah kuzu

Yok garip değilsin bende siz diye hitap ederim öylede edilmesini isterim, yeni tanıştığım ortamlardada zamanla sen ben olurum.

Kızlar sa nassınız umarım herkesler iyidir yine bi soruyla karşınızda bu pimpirik ana benim hct hgb değerlerim düşmüş cuma kontrolüm var o zmna kadar takviye olarak ne kullanabilirim. Demir ilacı zaten kullanıyorum hızlı kan yükseltici bişi yok mu google a sordum pekmez diyi sanırım çarpıntımda bu yüzden oluyor kanım bitmiş benim haberim yok

Bende mobilya filan almaya geldiniz diye düşünmüştüm o yüzden sordum baya hızlandırılmış alışveriş olmuş bizim simdilerdeki favorimiz kumsmal guzel bir alisveris merkezi e bebek filan baya guzel bir daha gelirseniz ugramanizi tavsiye ederim

Ya ne güzeeeel çok özendim 2. Doz daha az acı ağrı yapıyor kuzu merk etme hemencik geçer

Ne kadar önce başlanıyor bende lansinoh aldım ama geçen kaan kocatepe bi videosunda göğüse masaj yapmak özellikle göğüs ucu uyarılması kasılmaları tetikler diyordu

Ya sorma geçen sene taşındığımızda kimse kapımı çalmamıştı, bu sene kiralar artınca lojmana talep arttı zamanı gelenler çıktı hep yeniler geldi. Merhabalaşıyorduk herkesle ama çocukları olanlar aşaya indiriyorlar bebelerini derken onlar samimiyet kurmuş. Böyle bi karar almışlar inşallah güzelce hallederiz

Kuzu demir ilaciyla beraber cvit olan bi meyve ya ya da limonlu su ic emilimi artar maksimum fayda gorursun
Kuzu onlar Sivas'ta da var. Cok az ufak tefek eksigim kaldi zaten oda yapmiycam yazin kendi evime gececegim icin bizim burdaki avm de cok marka yok en azindan bizim istediklerimiz yok o yuzden kendimize biseyler alalim diye geldik kizima sadece madame coco dan battaniye aldim buzdolabinin ustundeki resmiyle konustum bugun sana bisey almadik kusura bakma az annen baban da kendine ciciler alsin dimi ama dedim

Canim nextten aldigin urunlere ne kadar vergi odedin bende alicam ama astari yuzunden pahaliya gelir mi

kızlar ben yine küvette takılı kaldım. tam katlanır alıcam falan diye karar verdim şak arkasından " katlanır küvetim su kaçırıyor" sorunsalı cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…