Canım avent ve bips öneriliyor hiç tutmayan bebekler bips tutmuş o yüzden aldım bir tane ama tutmazsa avent de denerim heralde. Biberonlara bakayım hemen ben almadım henüz.Kizlar hepsi burada da avent ürünlerinde indirim var. Bir biberonda oradan mi alsamherkes memnun. Olmadi su icer bebikom
Hep tekli.emzik ariyorum ama avent ikili.satiyor. emzik tutar mi acaba bilemedim. Ama alacam sanirim
Emzikte avent oneriyor musunuz
Aldım bundan. Evde elimde bez pişik kremi ıslak mendil dolanmayayım direkt bunla bebe nerdeyse oraya giderim diye düşündüm.Bundan alalım mı gereklimi bilemedim çok kalabalığıda sevmiyorum ama herkes memnun .
Ya bana da annem gelecek ama kırk tane düşünüyorum vallahi. Tek olsam belki de daha iyi. Çünkü annem yaşlı ve öyle toparlayıcı biri değil ve anlaşamıyoruz pek zaten. Hem şimdiden bebek küçük diyor bana. Mama versem sarılığı için laf edecek biliyorum. Kendimi yetersiz hissettirecek bana. Şekerli su en sevdiği şey mesela bebekte. Hastaneden çıktıktan sonra bebeği yıkamak isteyecek doktorlar göbek düşene kadar yıkamayın diyor ama annem takmazbilemiyorum altan
Ben bir tane 30 ml lik cam biberon aldim. Ama emzik kısmını vermeyi dusunmuyorum. Hani memeyi tutamazsa onun içine sagarim diye düşündüm. Ve silikon mama kaşığı aldim.Ben hiç biberon almadım ya. Alsam mı bi tane?
Bunu da bir araştırim. Emzik cok sevmiyorum ama susturucu görevi görüyor bazanCanım avent ve bips öneriliyor hiç tutmayan bebekler bips tutmuş o yüzden aldım bir tane ama tutmazsa avent de denerim heralde. Biberonlara bakayım hemen ben almadım henüz.
Ben de çok araştırdım avent cam 120 ml olanı aldım. Allah korusun sezaryen işe doğumda bazen geç geliyor süt ve mama takviyesi olmak zorunda kalıyor anneler sarılık olmasın diye. Ablam doğum yaptığında 1 hafta küvezde kaldı bebek enfeksiyon dan dolayı ve lazım oldu. Arkadaşımın kızı sarılık oldu ve kullanmak zorunda kaldı. Rabbim korusun bütün bebekleri inşallahHangisini alam peki? Çok cahilim bu konuda.
Bunu almayani şubat annesi yapmiyoarBundan alalım mı gereklimi bilemedim çok kalabalığıda sevmiyorum ama herkes memnun .
Ya bakarsınız tabi. Yurtdışında doğum yapanlar oluyor annesiz kayınvalidesiz. Benim tek düşündüğüm göbeği olacak ya göbek bağı nasıl bezlerim ederim bide banyosu. O yüzden annem gelsin diyorum o da hevesli zaten gelir. Yoksa bende tek başıma daha iyi olurdum bence.Benim annemde yasi ileri ve acikca ben kimseye bakamam diyor zaten ve kocami sevmiyor
Kaynanam zaten bakıma muhtaç. Kaynanam mümkün değil sözümü dinlemez kendi bildiğini yapardı. Gozune sürme bile çekerdi valla
O yuzden kendi kendimize bakacak mecbur. Kocam da destek olur diye düşünüyorum. Biz zaten disardan yemegi cok seviyoruz. Ev yemeği ile pek isimiz yok. Birazda önden hazırlık yaparim insallah bir haftaya toparlaniriz zaten degil mi
Bana dpktpr hastane çantasına koyma dedi. İhtiyaç dahilinde biz orda şırınga ile mama veririz dedi. O yüzden çok üstüne düşmedim. Sonrada alabilirim ya biberonBen de çok araştırdım avent cam 120 ml olanı aldım. Allah korusun sezaryen işe doğumda bazen geç geliyor süt ve mama takviyesi olmak zorunda kalıyor anneler sarılık olmasın diye. Ablam doğum yaptığında 1 hafta küvezde kaldı bebek enfeksiyon dan dolayı ve lazım oldu. Arkadaşımın kızı sarılık oldu ve kullanmak zorunda kaldı. Rabbim korusun bütün bebekleri inşallah
Yok ben vermem su. Ama annem sarılık olmasın diye şekerli su verir onu nasıl engelleyebilirim onun derdindeyim. Gizli mama verebilirim bu yüzden bebeğeBen bir tane 30 ml lik cam biberon aldim. Ama emzik kısmını vermeyi dusunmuyorum. Hani memeyi tutamazsa onun içine sagarim diye düşündüm. Ve silikon mama kaşığı aldim.
Avent bir tane büyük alsam su veririm dedim indirimde gorunce. Ben su verilmesi taraftarıyım ya bilmiyorum. Ben seviyorum suyu bir damlada olsa memeden sonra veririm herhalde
Iste o ayrıntılar var ama içgüdüsel annelik ve Allaha havale o kisimlarYa bakarsınız tabi. Yurtdışında doğum yapanlar oluyor annesiz kayınvalidesiz. Benim tek düşündüğüm göbeği olacak ya göbek bağı nasıl bezlerim ederim bide banyosu. O yüzden annem gelsin diyorum o da hevesli zaten gelir. Yoksa bende tek başıma daha iyi olurdum bence.
Ya düşününce bakıyorum 16-17 yaşında anne olanlar var bakan bakıyor abi. Allah o gücü de sabrı da veriyor ben inanıyorum. Benim kuzenim 18 yaşında evlendi kaçarak. Aile çok karşıydı herşeyine o yüzden annesi doğumuna felan gitmedi hiç. Hamileydi evlendiğinde felan neyse. Ulan bir çocuğu var tosbağa var yaIste o ayrıntılar var ama içgüdüsel annelik ve Allaha havale o kisimlar
Ya hic unutmuyorum. Ablamın dogumda 6 yedi yaşında bir erkek çocuğu geldi. Sizde fazla anne bezi var mi biz annemle doguma geldik de yanımızda yok demisti. Simdi düşündükçe ağlamak istiyorum
Kadini acil sezeryana almışlar. Babaları asker görevde ve kadin o şehrin yabancısı. Cocuk annesi cikana kadar odada öylece bekledi
Yardımcı olduk tabi ama iste insan bir tanıdık istiyor elbette
150 euroya kadar gumrukte bir sikinti olmaz abim ve babam gumrukcu onlara sordumGerçekten farkettiriyor bir sürü farklı markadan kıyafet aldım nextinkiler bi başkabi kaö tanesinde işleme var işlemeleri bile çok güzel elle yapılmış gibi. Vergi çıkması sıkıntı değilde günrükte takılır mı orası sıkıntı aslında gümrükte sorun olmazsa alınabilir
Ay bende bakayım o zaman150 euroya kadar gumrukte bir sikinti olmaz abim ve babam gumrukcu onlara sordumdirekt siteden de alinir yani
Normal doğumsa, kesi yoksa, doğumdan sonra hiiiiç farkın olmaz normal hayatından. Kesi varsa bile sıkıntı yaşayanı görmedim arkadaşlardan, bıraz rahatsızlık hissi olabilir o kadar belki. Kendi işini yaparsın.Benim annemde yasi ileri ve acikca ben kimseye bakamam diyor zaten ve kocami sevmiyor
Kaynanam zaten bakıma muhtaç. Kaynanam mümkün değil sözümü dinlemez kendi bildiğini yapardı. Gozune sürme bile çekerdi valla
O yuzden kendi kendimize bakacak mecbur. Kocam da destek olur diye düşünüyorum. Biz zaten disardan yemegi cok seviyoruz. Ev yemeği ile pek isimiz yok. Birazda önden hazırlık yaparim insallah bir haftaya toparlaniriz zaten degil mi
Yani sıcak aylarda olsak tamam olabilir. Bir çay kaşığı gibi. Ya da mama veriyorsak , o da tmm. Ama emerken zaten ilk beş dk mesela, memenden sulu süt akıyor, beş dk sonra fln daha koyu süt akmaya başlıyor. Rabbim ona göre vermiş. Ama cok istersen yine ver tabi, zehir değil su sonuçta. Doktorların önermelerinin sebebi, bebeğin midesi küçük ya; ne kadar süt içerse o kadar iyi. Su verirsen kalori düşecek; az kilo alacak diye. Doktorum bu şekilde açıkladı. Kaşık işini iyi düşünmüşsün ama kullanamayanilirisn canım; cunku emme refleksiyle doğuyor bebekler; haliyle yutkunma konusu sıkıntılı. Benzine kaçıyordu bi kaç defa kaşıkla verince, ödüm koptu benim. O yüzden biberonla veririm su bile verecek olsam.Ben bir tane 30 ml lik cam biberon aldim. Ama emzik kısmını vermeyi dusunmuyorum. Hani memeyi tutamazsa onun içine sagarim diye düşündüm. Ve silikon mama kaşığı aldim.
Avent bir tane büyük alsam su veririm dedim indirimde gorunce. Ben su verilmesi taraftarıyım ya bilmiyorum. Ben seviyorum suyu bir damlada olsa memeden sonra veririm herhalde
Bunu da bir araştırim. Emzik cok sevmiyorum ama susturucu görevi görüyor bazan
Ahahah ozaman almalıyım kızBunu almayani şubat annesi yapmiyoarbende aldim.kargoda geliyor. Bende evde gereksiz sey cogaltmayim diye once almadim. Ama sonra bir yerde toplu durur kolaylık olur psikolojisiyle aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?