2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Fincan altının işlevi gümüş göğüs kapağı gibi mi acaba? Değmesini ve sürtünmesni önlemek gibi,

Benim kiz 26. Haftada dudukunu uzatarak poz vermisti ya ask yasiyoruz resmen buzdolabinin ustunde resmi babasi geliyo gidiyo laf sayiyo konusuyo ben oyle ayy aşk ya aşk
Dudağını uzatıp poz mu verdi yaaa
Benim oğlum da ultrasonu açınca ayağını yüzüne koydu, son ultrason fotolarımızda minik bi ayak ve bezelye tanesi gibi ayakparmakları var sadece

Hep iyi ol inşallah. Sen de evladın da hep iyi olun. Zaman su gibi geçecek ve sen evladınla eve geleceksin. Şükürler olsun Rabbim veriyor gücünü
Amin nurum aminnn Allah razı olsun canım inşallah o günleri hep birlikte görürüz arkadaşlar Aralık bası baby shower yapacaklardı simdi eve gelişini kutlarız diyorlar. Hic biseyde gozum yok evladıma sağlıcakla kavuşayım yeter bana Sen ve burdaki bütün anneler en güzel zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah İyi ki varsınız..
Aminnn mimozam inşallah Melissam sizinkilere ablalık yapar parka götürür oyunlar oynar güzel kızım benim
bunlar kullanışlı pompalara benziyor burda fiyatı da iyiymiş. Simdi kullandığımı pompayı hastane verdi sigorta şirketi de daha küçüğünü gönderecekmiş. Umarım böyle bisey gonderirler yoksa biz alırız artık. çok sagol canım

Anladiim nextin kendi sitesinden de aliniyor direkt 400 tl uzeri kargo ucreti yokmus %30 vergisi oluyor bilginiz olsun :) kaliteleri nasildi peki genelde herkes cok ovuyor
Gerçekten farkettiriyor bir sürü farklı markadan kıyafet aldım nextinkiler bi başka bi kaö tanesinde işleme var işlemeleri bile çok güzel elle yapılmış gibi. Vergi çıkması sıkıntı değilde günrükte takılır mı orası sıkıntı aslında gümrükte sorun olmazsa alınabilir

Sanirim bana da bakan kimse olmayacak. O yuzden biraz kaygılıyım. Hatta depresyona giriyorum bazan sonra diyorum sen sana yetersin mavi millete mi güvenip cocuk istedin.
Boyle seyleri okuyunca da moral oluyor. 24 lu yaşlarımda cok cok beceriksizdim. Seni cani gönülden tebrik ediyorum. Belkide evliligim.ve bebikom o yuzden bu yaşımı bekledi

Kizlar hepsi burada da avent ürünlerinde indirim var. Bir biberonda oradan mi alsam herkes memnun. Olmadi su icer bebikom
Hep tekli.emzik ariyorum ama avent ikili.satiyor. emzik tutar mi acaba bilemedim. Ama alacam sanirim
Emzikte avent oneriyor musunuz

Ya bana da annem gelecek ama kırk tane düşünüyorum vallahi. Tek olsam belki de daha iyi. Çünkü annem yaşlı ve öyle toparlayıcı biri değil ve anlaşamıyoruz pek zaten. Hem şimdiden bebek küçük diyor bana. Mama versem sarılığı için laf edecek biliyorum. Kendimi yetersiz hissettirecek bana. Şekerli su en sevdiği şey mesela bebekte. Hastaneden çıktıktan sonra bebeği yıkamak isteyecek doktorlar göbek düşene kadar yıkamayın diyor ama annem takmaz bilemiyorum altan

Sağol canım bunun daha iyisini yapacağına eminim kendine güven olumsuz enerji yayma hiç. Hem birileri olunca evde daha da sıkıntılı ilk zaman memeler açık geziyoruz hep

Ne güzel maşallah Ben doğum sonrası piyasada olan tüm krem ve doğal ürünleri kullandım sanırım ayva çekirdeği, bal mumuna kadar bana fayda etmemişti bu sefer önden kullanıma başlarım.
Kizlar bi arakadasima doktoru kantaron yagi sur demis meme ucuna ben alacam bulunsun evde
Kantaron kremi de vardı galiba cnm memnun kalınmış bulursam eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…