- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.097
- 108
- 40
Ayaklı olmasında fayda olabilir belimiz ağrımasın diyekızlar ben yine küvette takılı kaldım. tam katlanır alıcam falan diye karar verdim şak arkasından " katlanır küvetim su kaçırıyor" sorunsalı cıktı
Yaa uzak olmasaydın keşke valla gelirdimSen de gel kızaraya sıkıştırırım seni de ahdjhs
Ben instagramda bi satıcıdan aldım o yüzden vergi falan ödemedim ama baya geç geldi 20 günde falanCanim nextten aldigin urunlere ne kadar vergi odedin bende alicam ama astari yuzunden pahaliya gelir mi
Fincan altının işlevi gümüş göğüs kapağı gibi mi acaba? Değmesini ve sürtünmesni önlemek gibi,Canım yazın üstlerde kaldı okudum çok mutlu oldum ne iyi insanlar var çok keyifli geçir bebiş sayesinde bir sürü insan keyifli bir gün geçirecek yavrun bereketiyle geliyor.
Bide başka grupta okudum emzirmelerden sonra fincan altlığı koyuyorlarmış sütyenin içine çok işe yarıyormuş , ilkinde resmen kanamıştı şimdi herşeyi yapacam
Dudağını uzatıp poz mu verdi yaaaBenim kiz 26. Haftada dudukunu uzatarak poz vermisti ya ask yasiyoruz resmen buzdolabinin ustunde resmi babasi geliyo gidiyo laf sayiyo konusuyo ben oyle ayy aşk ya aşk
Anladiim nextin kendi sitesinden de aliniyor direkt 400 tl uzeri kargo ucreti yokmus %30 vergisi oluyor bilginiz olsun :) kaliteleri nasildi peki genelde herkes cok ovuyorBen instagramda bi satıcıdan aldım o yüzden vergi falan ödemedim ama baya geç geldi 20 günde falan
Uyguna mi gelmis oluyor canim?hesap ismi yazar misin bende bakiyimBen instagramda bi satıcıdan aldım o yüzden vergi falan ödemedim ama baya geç geldi 20 günde falan
Amin nurum aminnn Allah razı olsun canım inşallah o günleri hep birlikte görürüzHep iyi ol inşallah. Sen de evladın da hep iyi olun. Zaman su gibi geçecek ve sen evladınla eve geleceksin. Şükürler olsun Rabbim veriyor gücünü
Aminnn mimozam inşallah Melissam sizinkilere ablalık yapar parka götürür oyunlar oynar güzel kızım benimS serabeyaz canım çok sevindim miniğe dokunmana. İsmi ile yaşasın ismi ile anılsın imanlı vicdanlı hayırlı evlat olsun inşallahaz kaldı ne güzel yavaş yavaş kavuşacaksınız. Bizim bebişlerimizin ablası oldu Melissa Giyilebilir süt pompası yaz internete sütyen içine konulanları var bende çalışıyorum ya çok istiyorum öyle birşey. Ama sağmadığın zamanda akan sütü toplasın istediğin muhtemelen avent göğüs kalkanı gibi birşey içinde birikiyor süt hemde göğüs ucu yara olmasın diye. Eki Görüntüle 3164384
Gerçekten farkettiriyor bir sürü farklı markadan kıyafet aldım nextinkiler bi başkaAnladiim nextin kendi sitesinden de aliniyor direkt 400 tl uzeri kargo ucreti yokmus %30 vergisi oluyor bilginiz olsun :) kaliteleri nasildi peki genelde herkes cok ovuyor
Mamasofi hesap bence çok pahalı değil ben 5li set aldım adet fiyatı bence fena değilUyguna mi gelmis oluyor canim?hesap ismi yazar misin bende bakiyim
ben ilk 24 yaşında anne oldum o zamana kadar bebek bakmışlığım yoktu düşün doğum yaptığım ilk günden beri ne annem nede kayınvalidem kaldı yanımda ikiside gelmedi tek baktım ilk tırnağını ben kestim ilk banyosunu yaptırdım yeri geldi uykusuzluktan ağladım yemek yapamadım ama rabbim anneliği rahme ilk düştüğü anda veriyor babalığı da ilk kucağına aldığında bence
Ya bana da annem gelecek ama kırk tane düşünüyorum vallahi. Tek olsam belki de daha iyi. Çünkü annem yaşlı ve öyle toparlayıcı biri değil ve anlaşamıyoruz pek zaten. Hem şimdiden bebek küçük diyor bana. Mama versem sarılığı için laf edecek biliyorum. Kendimi yetersiz hissettirecek bana. Şekerli su en sevdiği şey mesela bebekte. Hastaneden çıktıktan sonra bebeği yıkamak isteyecek doktorlar göbek düşene kadar yıkamayın diyor ama annem takmazSanirim bana da bakan kimse olmayacak. O yuzden biraz kaygılıyım. Hatta depresyona giriyorum bazan sonra diyorum sen sana yetersin mavi millete mi güvenip cocuk istedin.
Boyle seyleri okuyunca da moral oluyor. 24 lu yaşlarımda cok cok beceriksizdim. Seni cani gönülden tebrik ediyorum. Belkide evliligim.ve bebikom o yuzden bu yaşımı bekledi
Ben hiç biberon almadım ya. Alsam mı bi tane?Kizlar hepsi burada da avent ürünlerinde indirim var. Bir biberonda oradan mi alsamherkes memnun. Olmadi su icer bebikom
Hep tekli.emzik ariyorum ama avent ikili.satiyor. emzik tutar mi acaba bilemedim. Ama alacam sanirim
Emzikte avent oneriyor musunuz
Sağol canımSanirim bana da bakan kimse olmayacak. O yuzden biraz kaygılıyım. Hatta depresyona giriyorum bazan sonra diyorum sen sana yetersin mavi millete mi güvenip cocuk istedin.
Boyle seyleri okuyunca da moral oluyor. 24 lu yaşlarımda cok cok beceriksizdim. Seni cani gönülden tebrik ediyorum. Belkide evliligim.ve bebikom o yuzden bu yaşımı bekledi
Benim fikrim küçükte olsa almasın canım. Ne ile karşılaşacağız bilinmez. Tabi lazım olursa illa bi eczaneden bulunup alınabilir. Ama su bile içse işine yarar illa bi şekildeBen hiç biberon almadım ya. Alsam mı bi tane?
Ne güzel maşallahilk doğumumda 7 aylık hamileyken doktorum garmastan pomad yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.şimdiden sür demişti 7.aydan itibaren sütüm akıyordu çünkü elbiselerime sarı sarı.sürdüm ara ara doğumdan sonrada allaha şükür hiç yara olmadı
Kantaron kremi de vardı galiba cnm memnun kalınmış bulursam eklerim.Kizlar bi arakadasima doktoru kantaron yagi sur demis meme ucuna ben alacam bulunsun evde
Canım çok masaj yapılmaması laızm evet bence son 20 gün ideal diye düşünüyorum .Ne kadar önce başlanıyor bende lansinoh aldım ama geçen kaan kocatepe bi videosunda göğüse masaj yapmak özellikle göğüs ucu uyarılması kasılmaları tetikler diyordu
Hangisini alam peki? Çok cahilim bu konuda.Benim fikrim küçükte olsa almasın canım. Ne ile karşılaşacağız bilinmez. Tabi lazım olursa illa bi eczaneden bulunup alınabilir. Ama su bile içse işine yarar illa bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?