2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
33-34.haftalarda çok güzel olur ama o zamana enerjin kalır mı bilmem canım.inşallah çok güzel geçer ne kadar güzel düşünmüşler sağolsunlar
Sen hiçbişeye karışma biz herşeyi halledicez dediler acayip mutlu oldum ya.
Ay harika ya ne dusunceli insanlar var
Evet iyi insanlar hala var şükür bende sevgi dolu oldum yumuşacığım şuan

S serabeyaz canım çok sevindim miniğe dokunmana. İsmi ile yaşasın ismi ile anılsın imanlı vicdanlı hayırlı evlat olsun inşallah az kaldı ne güzel yavaş yavaş kavuşacaksınız. Bizim bebişlerimizin ablası oldu Melissa Giyilebilir süt pompası yaz internete sütyen içine konulanları var bende çalışıyorum ya çok istiyorum öyle birşey. Ama sağmadığın zamanda akan sütü toplasın istediğin muhtemelen avent göğüs kalkanı gibi birşey içinde birikiyor süt hemde göğüs ucu yara olmasın diye.

Eklentiler

• Screenshot_20221121-101755_Chrome.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20221121-101751_Chrome.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20221121_101528.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 34
Geçmiş olsun canım, ben hiç olmadan rahat rahat geçiriyorum gebeliği sağlık ocağı aralık yazdı galiba bana da hiç hatırlamıyorum valla

Yok kiz valla yekten sordu 2 kiz hamile misiniz diye evet diyince ay hayirli olsun emin olamayinca cekinerek sordum diyodedim gobek degil bebek ama adamin biri beni engelim var sandi ama net soruşundan belliydi ay
Benim kız olmasına rağmen yayvan değil göbeğim öne yürüdü o yüzden ne gizleyebiliyorum nede göbek sanıyorlar. Ama çok belim ağrıyor giderek ağırlaşıyor zaten. Bu hafta kontrolüm var ay oldu görmeyeli nasıl birşey bekliyor acaba bizi çok heyecanlıyım sabah oğlumu okula hazırlıyorum geldi karnımı tuttu anne biraz ben taşıyayım sana yardım edeyim dedi çok sevindim

Bak yine bebeğin rızkıyla geliyor canım ah nerde bizde öyle çevre. Nazar değdirmeyelim en güzeli senin olsun

Ya yerim kuzum ikinci gebelikte oyle olurmus zaten normal ya evlat nasil bi duygu ben bazen oyle korkuyorum ki yetemezsem diye bazen de kafayi cocukla bozarsam diye

Ya yerim kuzum ikinci gebelikte oyle olurmus zaten normal ya evlat nasil bi duygu ben bazen oyle korkuyorum ki yetemezsem diye bazen de kafayi cocukla bozarsam diye
Dün gece bile eşimle konumuz biz acaba bakabilecek miyiz bebeğe. Aslında haftalar sonra hayatımız kökten değişecek çoğumuzun.

Ben dışarı çıktığım zaman ilk lavabo olabilecek yerlerde bulunmaya çalışıyorum. Yarın kontrolümüz var 1 ay oldu çok özledim kızlar ya
Ay bendee
Dün gece bile eşimle konumuz biz acaba bakabilecek miyiz bebeğe. Aslında haftalar sonra hayatımız kökten değişecek çoğumuzun.
İste bu dusunce insani urkutuyor yani hem heyecanlisim hem dusunceli kaygili

Kızlar göğüs ucu kremini aldınızmı tecrübeli anne olarak öncesinde başlamamız gerekiyor ben kızımda başlamamıştım çok zorlandım lansinoh kremden çok memnun herkes ama bana fayda hiç sağlamadı bella b diye bir krem mucizeydi resmen onuda bulamıyorum stoklardan kaldırılmış gözüküyor .

bir annenin asla yapmayacağı şey evladına yetememek.Sakın aklını bunlarla doldurma mis gibi bebek kokusu düşün teri bile güzel kokuyor bebeklerin hele elleri ayakları.inşallah bol sütlerimiz olur yarar bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…