2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Dün gece bile eşimle konumuz biz acaba bakabilecek miyiz bebeğe. Aslında haftalar sonra hayatımız kökten değişecek çoğumuzun.
ben ilk 24 yaşında anne oldum o zamana kadar bebek bakmışlığım yoktu düşün doğum yaptığım ilk günden beri ne annem nede kayınvalidem kaldı yanımda ikiside gelmedi tek baktım ilk tırnağını ben kestim ilk banyosunu yaptırdım yeri geldi uykusuzluktan ağladım yemek yapamadım ama rabbim anneliği rahme ilk düştüğü anda veriyor babalığı da ilk kucağına aldığında bence

benimde kontrolğm yarın 08.30 da bir ay oldu görmeyeli çok merak ediyorum inşallah yüzünü görebiliriz
Biz sadece ağzını görebildik. Hep eli yüzündeydi. Eşim diyor ki yarın doktora yalvaralım güzel resim versin bize diye. Hep daha da şekillenmiştir büyüdükçe daha belli olmuştur

Çok cocuk baktim her seyde tecrubeliyim ama iste ister istemez aklina dusuyor insanin kuzu. Eşim mesela hic endise duymaz o kadar hevesli ve hazir ki dunyaya baba olmak icin gelmis gibi oyle eli yatkin her sey ben de oyleyim ama kaygilar sagolsun arada yokluyorlar

Perşembe kontrolüm olunca ben
Ay boyu yemeyip son üç kala yumurta yiyip bebeğin 3 kilo olmasını bekleyenler kulübü
ben her gün yemeye çalışıyorum canım.bide bu ay galiba 3 kg birden aldım doktor kilo almışsın dikkat et diyecek diye korkumdan kontrol öncesi yemeği azaltıyorum sanki bir gecede zayıflayacağım gibi yarın kontrol var akşam sadece çorba içerim mesela

Biliyorum aslında. Çünkü kardeşimin eşi 20 yaşında anne oldu ve bana çok küçük nasıl bakacak diye düşünce gelmişti. Ama gördüm ki öyle güzel baktı ki hepimiz şaşırdık. Biz şuan her şekilde araştırıp bilgi sahibi olduğumuz için inşallah daha iyisini yaparız.

Biz sadece ağzını görebildik. Hep eli yüzündeydi. Eşim diyor ki yarın doktora yalvaralım güzel resim versin bize diye. Hep daha da şekillenmiştir büyüdükçe daha belli olmuştur
Benim kiz 26. Haftada dudukunu uzatarak poz vermisti ya ask yasiyoruz resmen buzdolabinin ustunde resmi babasi geliyo gidiyo laf sayiyo konusuyo ben oyle ayy aşk ya aşk

ilk doğumumda 7 aylık hamileyken doktorum garmastan pomad yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.şimdiden sür demişti 7.aydan itibaren sütüm akıyordu çünkü elbiselerime sarı sarı.sürdüm ara ara doğumdan sonrada allaha şükür hiç yara olmadı

Kizlar bi arakadasima doktoru kantaron yagi sur demis meme ucuna ben alacam bulunsun evde

Kizlar bi arakadasima doktoru kantaron yagi sur demis meme ucuna ben alacam bulunsun evde
Bunu duymuştum hatta listemde var sarı kantoron yağı. Bide bana bi arkadaşım tahinin üstündeki yağdan aldığım verimi hiçbişeyden almadım demişti aklınızda olsun kızlar.

buralarda olucam hep görücem sizi nasıl anne oldunuz takipteyim kızlar çok şükür dağ başında değiliz herşey elimizin altında e bebeklere tek lazım olan şey anne ve süt zaten.sütüm nasıl artar nasıl yağlı olurda bebek kilo alır onun derdine düşün siz.hurma süte lezzet katıyor bebek daha çok seviyor diye biliyorum.rezene çayı kimyon bunlar gaz gidermede yardımcı olacaktır.rezene süt de artırır.

Analarimiz canim analar bu konularda yardimci olacaklardir insaAllah
Bunu duymuştum hatta listemde var sarı kantoron yağı. Bide bana bi arkadaşım tahinin üstündeki yağdan aldığım verimi hiçbişeyden almadım demişti aklınızda olsun kızlar.
Aynen onu da burda okumustum galiba kuzu tahinin yagi dursun kenarda

Canım yazın üstlerde kaldı okudum çok mutlu oldum ne iyi insanlar var çok keyifli geçir bebiş sayesinde bir sürü insan keyifli bir gün geçirecek yavrun bereketiyle geliyor.
Bide başka grupta okudum emzirmelerden sonra fincan altlığı koyuyorlarmış sütyenin içine çok işe yarıyormuş , ilkinde resmen kanamıştı şimdi herşeyi yapacam

Fincan altlığını da okudum ben gümüş kapak alacam aynı işi görür diye düşünüyorum. Akan süt memeyi nemli tutuyor önemli olan nemli tutmak herhalde bunu anladım ben

Fincan altlığını da okudum ben gümüş kapak alacam aynı işi görür diye düşünüyorum. Akan süt memeyi nemli tutuyor önemli olan nemli tutmak herhalde bunu anladım ben
Gümüş kapak bende alacağım kısmetse önemli olan emdikten sonra memenın kıyafete sütyene falan sürtmemesi , zarar veriyor hava almıyor acıyor, ya kimsenin ki acımasın çok zor oluyor ağlayarak emzirirdim kanardı,, yok yok bu sefer çok kolay olacak pozitif enerji salıyorum

Her hamilelikte de ruh hali cok değişiyor insanın. Diyorum ya önceki hamileliğimde böyle değildim. Belki 2. Ye sende ağlamak olursun

Kesinlikle haklısın. Konuşup halledersem en azından kasılmam azalır belki daha iyi hissederim. Biraz fazla gururluyumdur ben. Haklı olsam da ses etmem. ama su dönemde bana değil bebeğe zararı var bunun; o vebal beni yıpratıyor.
İlgilenme konusunda bende oleyim işte. Hadi şimdi babamız yok, o yüzden birlikte oynuyoruz ama kıyamıyorum normal zamanda da. Vicdanen rahat edemiyorum. Yemekte bile yani bu böyle , bugğn protein aldı mı, şunu yedi mi bunu içti mi . Eger yaşamamışsam bi şekilde vicdan yapıyorum.
Dinlenmeyi aksatma bul bi çare sen de canım. Ben su öğle uykusunda uzanıyorum en azından 1.5 saate yakın. Buna da şükür napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…