2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maşallah canım nazar değmesin bebekle de ilgili olabilir haftasına göre önden gidiyordur bazen ne kadar yersen ye bebek almaz kimi hiç yemez bebek kilolu doğar

Günaydın bayanlar kontrolüm vardı bugün. Gayet güzel geçti kızım yan duruyor kafası sol tarafımda poposu ayakları yukarda. Boyu kilosu haftası ile uyumlu dedi doktorumuz çok şükür yan profil verdi hep ellerini ayaklarını gördük burnunu ağzını ağzını açıp kapatıyordu elleriyle ayaklarını tutuyordu çok tatlıydı. ben 4 kg almışım bir ayda ayda 2 kg mı geçmemeye dikkat et dedi. Mide yanmam tavan bu hafta ona da gaviskon şurup verdi esom tablet kesmedi beni dedim aslında en iyisidir dedi galiba ben yanlış kullanıyorum onu sabah iç demişti aç karnına ben ne zaman midem yanarsa o zaman içtim tabi kesmedi.

günaydın canım.bugün benimde elim ayağım şiş akşam patates yedim ondan ama ben biliyorum.patates bezelye bulgur beni şişiriyor şimdilik bunları keşfettim.günde 4 litre en az su içiyorum başka neyle ödem atılır bende arayıştayım

Ben aşıyı oldum ve eve gelip duşa girdim. Hemşire dedi duş alma 2 gün Hastane kan falan öyk dayanamam dedim. Her aşıdan sonra duş almayın diolar. Sonuçta iğne giriyor hafif bi açıklıkta olsa açıklık var enfeksiyon falan olur mikrop kapar diye söyluyorlar. Bikere düşüp kafamı yarmıştım pansuman yapıldı. Dediler sakın suya değirme eve gldik annem dedi kanlı kanlı olurmu öle attı banyoya beni bizde aileden geliyor yani. Ben her aşıdan sonra giriyorum duşa. Sadece orayı ovalamıyorum. Eşim de dedi girme falan hafiften ama girdim. Bilirkişi doktor kardeşime dedim o da dedi bişey olmaz nolcak gir gitsin

Kuzum yuruyus yap birazcik suyu bugun de fazla iç insaAllah rahatlatir. Benim kiz da vajinamin tepesinde tepiniyor genelde mesanemin ustune basiyo falan ney hissediyirum cunku cekince ayagini agri gidiyo bazen ard arda tekmeleyisini hissediyorum bebek pozisyonumdan kaynakli bunla bas asagi dursa daha rahat oluyomus benimki de hep makat gelis gibi umarim doner
Kuzu gozun aydin tableti ac karna sabah al ki gun icinde olasi mide yanmasinin onune gecsin mide korucuyu gibi dusun bende 2 gundur gece yanmasi yasiyorum kalkiyorum bogazim cayir cayir bira gaviscon emikliyorum az dolaniyorum evin yuzunde yastigi diklestiriyorum oyle uyuya kaliyorum. Pek yanmazdi beni yansa da ilac falan icmeden takilirdim 2 gundur feci

bebekler büyüdükçe rahim yükseliyor mide de haliyle hem sıkıştı hem yukarda yanmalar fazlalaştı iyice.2 yastıkla yatıyorum hatta dün oturur gibi uyudum rahatlattı biraz

Ilaci sabah ac karnina icmelisin canim mide koruyucular boyle aliniyor.

Kuzu o zaman tablet alacaksın sabah aç karnına içersin.tableti sabahları almak lazım ya ilaç yüklemeyeyim kendime diye ne zaman yanarsa o zaman içmeye kalktım olmadı
Kuzu benim gun boyu olmuyo sadece 2 gundur gece 3 te uyaniyorum ki bogazim hep yaniyo. Ben mumkun oldugunca ilac kullanmiyorum kuzu agri kesici bile icmem

Bundan alalım mı gereklimi bilemedim çok kalabalığıda sevmiyorum ama herkes memnun .
Ben de kararsız kaldım
Sonra da zaten pişik kremi olarak düşündüğüm bepanthol baby nin buna benzer organizer çanta hediye ettiğini görünce ikisini almış oldum

Benimde öyle canım bildiğin rahimde hareketi ki normal dedi drum, rahim boyuö serklajdan sonra 5 cm çıkmıştı , benim bide sanki bel yan boşluğumda arkama doğru hareketini hissediyor eline koluna yatıyom sanki

Fesleğencim ben yurtdışında olduğum için sadece 20 gün annem gelecek. Eşim 1 ay kalsın, 3 ay kalsın dedi yok dedim. 20 gün sonra gitse de sonunda ben bakacağım 3 ay sonra gitse de. Ne kadar erken alışıp bebişle kendi düzenimizi kursak o kadar iyi diye düşündüm. Bizim buralarda dışarıdan yemek olayı sıkıntılı Türkiye’de gibi çok alternatif yok o yüzden ben annemden en çok bu yemek konusunda yardım bekliyorum.
Onun haricinde bebiş için eve belli saatler ebe de geliyor
Evelallah herşeyi kendimiz hallederiz

Benimde öyle canım bildiğin rahimde hareketi ki normal dedi drum, rahim boyuö serklajdan sonra 5 cm çıkmıştı , benim bide sanki bel yan boşluğumda arkama doğru hareketini hissediyor eline koluna yatıyom sanki
Dün konuştum onla biraz sakinler misin diye. Vallah elim sürekli sünnetli çocuklar gibi şeyimdeydi. Sanki elimle bebeği orda tutabilirim gibi ama her vurduğunda çıkacak sandım gittim uyudum hissetmeyeyim diye.

Dün konuştum onla biraz sakinler misin diye. Vallah elim sürekli sünnetli çocuklar gibi şeyimdeydi. Sanki elimle bebeği orda tutabilirim gibi ama her vurduğunda çıkacak sandım gittim uyudum hissetmeyeyim diye.
Haha bende bildiğin kasığumdaydı dışardan bakınca bile vuruşu görünüyordu eşimde gördü dra gidelim hemen diyor dur dedim normal ağrı sancı kasılma gibi durumlara dikkat ediyorum onun dışında iyiyiz ya şükür hepimiz kızlar 34 ilk hedefim sonra 36 sonra 38 sonra kucağım

Kızlar ben forumu biraz karıştırdım ama emin olamadım su ihtiyaç listelerinden uygun olan birtanesini paylaşır mısınız benimle ya da link verebilir misiniz.. forumda baktıklarımda güncel göremedim de

Kilosu çok güzelmiş zeref maşallah tosunuma nasıl zayıflatırım fln deme sakın ama ya. Cok üzülürüm. Biz ne yesek de kilo alsa, onun peşindeyiz yeme, yedirme , süt problemi yaşamazsın işte ne mutlu sana kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…