- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Maşallah canım nazar değmesiniyi geceler kıslar
bugün de bizim görüş günümüzdü ama göremeyiş oldu elleriyle yüzünü kapatıyor hepçocikim 1.4 kg olmuş, iri biraz dedi doktor, sonra da 1.3 kg dedi bu daha doğru bir ölçüm oldu dedi, 200 gr hata payı olur çok takılma dedi. bana biraz fazla geldi ki hissediyordum zaten son zamanlarda ağır geliyordu. nasıl zayıflatırım bu bebeyi? gerçi genetikse ben de baya iri doğmuşum anasına çektiyse tosun olur. bağırsak parlaklığı kaybolmuş, eğer yaşayan varsa kalbini ferah tutsun geçiyormuş kendi kendine, boşuna mesele yaptık vee son olarak da karaciğer enzim testlerini tekrar istedi ben durumumu anlatınca, bir de ona bakacağız. doğum hakkında konuştuk biraz, uyum sağlayacağız gibi geldi ama bilemiyorum yine de. oradayken sormayı unuttum çıkınca aklıma geldi mesaj attım bebe dönmüş mü pozisyonu nasıldı diye, dönmüş veya dönmemiş demedi, bunun için çok erken doğuma yaklaşınca bakacağız dedi.
benden haberler böyle bebisler simdi sizin yazdıklarınızı okuyacagim...
günaydın canım.bugün benimde elim ayağım şiş akşam patates yedim ondan ama ben biliyorum.patates bezelye bulgur beni şişiriyor şimdilik bunları keşfettim.günde 4 litre en az su içiyorum başka neyle ödem atılır bende arayıştayımKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Bide dün tetanoz oldum ya bugün banyo yapmam da sorun var mı? Böyle bişey dedi mi size hemşire? Aşıdan sonra banyo olmaz diye kalmış aklımda ama bilgi nerden kalmış bilemedim.
Ve üçüncü sorunum. Bu bebek vajinamı tekmeliyor. Tövbe allahım çıkacak diye korkıyorum. Bacaklarımı kapatıyorum. Hatta gece salonda rahat edemedim gittim yattım. Normal mi? Böyle hisseden var mı? Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama açıklık vs olsa hissederim dimi? En son dr rahim boyunu detaylıda ölçmüştü iyi demişti. Birden kısalmaz herhalde.
Ben aşıyı oldum ve eve gelip duşa girdim. Hemşire dedi duş alma 2 gün Hastane kan falan öyk dayanamam dedim. Her aşıdan sonra duş almayın diolar. Sonuçta iğne giriyor hafif bi açıklıkta olsa açıklık var enfeksiyon falan olur mikrop kapar diye söyluyorlar. Bikere düşüp kafamı yarmıştım pansuman yapıldı. Dediler sakın suya değirme eve gldik annem dedi kanlı kanlı olurmu öle attı banyoya beniKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Bide dün tetanoz oldum ya bugün banyo yapmam da sorun var mı? Böyle bişey dedi mi size hemşire? Aşıdan sonra banyo olmaz diye kalmış aklımda ama bilgi nerden kalmış bilemedim.
Ve üçüncü sorunum. Bu bebek vajinamı tekmeliyor. Tövbe allahım çıkacak diye korkıyorum. Bacaklarımı kapatıyorum. Hatta gece salonda rahat edemedim gittim yattım. Normal mi? Böyle hisseden var mı? Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama açıklık vs olsa hissederim dimi? En son dr rahim boyunu detaylıda ölçmüştü iyi demişti. Birden kısalmaz herhalde.
Kuzum yuruyus yap birazcik suyu bugun de fazla iç insaAllah rahatlatir. Benim kiz da vajinamin tepesinde tepiniyor genelde mesanemin ustune basiyo falan ney hissediyirum cunku cekince ayagini agri gidiyo bazen ard arda tekmeleyisini hissediyorum bebek pozisyonumdan kaynakli bunla bas asagi dursa daha rahat oluyomus benimki de hep makat gelis gibi umarim donerKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Kuzu gozun aydinGünaydın bayanlarkontrolüm vardı bugün. Gayet güzel geçti kızım yan duruyor kafası sol tarafımda poposu ayakları yukarda. Boyu kilosu haftası ile uyumlu dedi doktorumuz çok şükür yan profil verdi hep ellerini ayaklarını gördük burnunu ağzını ağzını açıp kapatıyordu elleriyle ayaklarını tutuyordu çok tatlıydı. ben 4 kg almışım bir ayda ayda 2 kg mı geçmemeye dikkat et dedi. Mide yanmam tavan bu hafta ona da gaviskon şurup verdi esom tablet kesmedi beni dedim aslında en iyisidir dedi galiba ben yanlış kullanıyorum onu sabah iç demişti aç karnına ben ne zaman midem yanarsa o zaman içtim tabi kesmedi.
bebekler büyüdükçe rahim yükseliyor mide de haliyle hem sıkıştı hem yukarda yanmalar fazlalaştı iyice.2 yastıkla yatıyorum hatta dün oturur gibi uyudum rahatlattı birazKuzum yuruyus yap birazcik suyu bugun de fazla iç insaAllah rahatlatir. Benim kiz da vajinamin tepesinde tepiniyor genelde mesanemin ustune basiyo falan ney hissediyirum cunku cekince ayagini agri gidiyo bazen ard arda tekmeleyisini hissediyorum bebek pozisyonumdan kaynakli bunla bas asagi dursa daha rahat oluyomus benimki de hep makat gelis gibi umarim doner
Kuzu gozun aydintableti ac karna sabah al ki gun icinde olasi mide yanmasinin onune gecsin mide korucuyu gibi dusun bende 2 gundur gece yanmasi yasiyorum kalkiyorum bogazim cayir cayir bira gaviscon emikliyorum az dolaniyorum evin yuzunde yastigi diklestiriyorum oyle uyuya kaliyorum. Pek yanmazdi beni yansa da ilac falan icmeden takilirdim 2 gundur feci
Ilaci sabah ac karnina icmelisin canim mide koruyucular boyle aliniyor.Günaydın bayanlarkontrolüm vardı bugün. Gayet güzel geçti kızım yan duruyor kafası sol tarafımda poposu ayakları yukarda. Boyu kilosu haftası ile uyumlu dedi doktorumuz çok şükür yan profil verdi hep ellerini ayaklarını gördük burnunu ağzını ağzını açıp kapatıyordu elleriyle ayaklarını tutuyordu çok tatlıydı. ben 4 kg almışım bir ayda ayda 2 kg mı geçmemeye dikkat et dedi. Mide yanmam tavan bu hafta ona da gaviskon şurup verdi esom tablet kesmedi beni dedim aslında en iyisidir dedi galiba ben yanlış kullanıyorum onu sabah iç demişti aç karnına ben ne zaman midem yanarsa o zaman içtim tabi kesmedi.
ŞURUBU DAHA ÇOK BEĞENDİM AMA BENIlaci sabah ac karnina icmelisin canim mide koruyucular boyle aliniyor.
Dis macunu gibi ya ben dayanamayacak gibi olmazsma icemiyorumŞURUBU DAHA ÇOK BEĞENDİM AMA BENAZ ÖNCE BİR YUDUM ALDIM TIK DİYE KESTİ YANMAYI
Kuzu o zaman tablet alacaksın sabah aç karnına içersin.tableti sabahları almak lazım ya ilaç yüklemeyeyim kendime diye ne zaman yanarsa o zaman içmeye kalktım olmadıDis macunu gibi ya ben dayanamayacak gibi olmazsma icemiyorum
Kuzu benim gun boyu olmuyo sadece 2 gundur gece 3 te uyaniyorum ki bogazim hep yaniyo. Ben mumkun oldugunca ilac kullanmiyorum kuzu agri kesici bile icmemKuzu o zaman tablet alacaksın sabah aç karnına içersin.tableti sabahları almak lazım ya ilaç yüklemeyeyim kendime diye ne zaman yanarsa o zaman içmeye kalktım olmadı
Ben de kararsız kaldımBundan alalım mı gereklimi bilemedim çok kalabalığıda sevmiyorum ama herkes memnun .
Benimde öyle canım bildiğin rahimde hareketi ki normal dedi drum, rahim boyuö serklajdan sonra 5 cm çıkmıştı , benim bide sanki bel yan boşluğumda arkama doğru hareketini hissediyor eline koluna yatıyom sankiKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Fesleğencim ben yurtdışında olduğum için sadece 20 gün annem gelecek. Eşim 1 ay kalsın, 3 ay kalsın dedi yok dedim. 20 gün sonra gitse de sonunda ben bakacağım 3 ay sonra gitse de. Ne kadar erken alışıp bebişle kendi düzenimizi kursak o kadar iyi diye düşündüm. Bizim buralarda dışarıdan yemek olayı sıkıntılı Türkiye’de gibi çok alternatif yok o yüzden ben annemden en çok bu yemek konusunda yardım bekliyorum.Benim annemde yasi ileri ve acikca ben kimseye bakamam diyor zaten ve kocami sevmiyor
Kaynanam zaten bakıma muhtaç. Kaynanam mümkün değil sözümü dinlemez kendi bildiğini yapardı. Gozune sürme bile çekerdi valla
O yuzden kendi kendimize bakacak mecbur. Kocam da destek olur diye düşünüyorum. Biz zaten disardan yemegi cok seviyoruz. Ev yemeği ile pek isimiz yok. Birazda önden hazırlık yaparim insallah bir haftaya toparlaniriz zaten degil mi
Dün konuştum onla biraz sakinler misin diye. Vallah elim sürekli sünnetli çocuklar gibi şeyimdeydi. Sanki elimle bebeği orda tutabilirim gibiBenimde öyle canım bildiğin rahimde hareketi ki normal dedi drum, rahim boyuö serklajdan sonra 5 cm çıkmıştı , benim bide sanki bel yan boşluğumda arkama doğru hareketini hissediyor eline koluna yatıyom sanki
HahaDün konuştum onla biraz sakinler misin diye. Vallah elim sürekli sünnetli çocuklar gibi şeyimdeydi. Sanki elimle bebeği orda tutabilirim gibiama her vurduğunda çıkacak sandım gittim uyudum hissetmeyeyim diye.
Çok güzelmiş güle güle giysin24 saat geçmeden kargo geldi, hemen doğurup yaza geçebilir miyiz lütfen çocuğuma bumu giydirmek istiyorum da
Kilosu çok güzelmiş zerefiyi geceler kıslar
bugün de bizim görüş günümüzdü ama göremeyiş oldu elleriyle yüzünü kapatıyor hepçocikim 1.4 kg olmuş, iri biraz dedi doktor, sonra da 1.3 kg dedi bu daha doğru bir ölçüm oldu dedi, 200 gr hata payı olur çok takılma dedi. bana biraz fazla geldi ki hissediyordum zaten son zamanlarda ağır geliyordu. nasıl zayıflatırım bu bebeyi? gerçi genetikse ben de baya iri doğmuşum anasına çektiyse tosun olur. bağırsak parlaklığı kaybolmuş, eğer yaşayan varsa kalbini ferah tutsun geçiyormuş kendi kendine, boşuna mesele yaptık vee son olarak da karaciğer enzim testlerini tekrar istedi ben durumumu anlatınca, bir de ona bakacağız. doğum hakkında konuştuk biraz, uyum sağlayacağız gibi geldi ama bilemiyorum yine de. oradayken sormayı unuttum çıkınca aklıma geldi mesaj attım bebe dönmüş mü pozisyonu nasıldı diye, dönmüş veya dönmemiş demedi, bunun için çok erken doğuma yaklaşınca bakacağız dedi.
benden haberler böyle bebisler simdi sizin yazdıklarınızı okuyacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?