2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sorma annem zerefin çocuğunun kilolu oldığunu duysa gider onu bakar valla benimkinin yüzüne bakmaz

Ödeme ananas öneriliyor diyetisyenler tarafından. İçinde bromealin diye bi şey varmış, hatta kabuğunda daha cok diye, kabuğu kaynatılıp içiliyor ya d a direkt hapları var ama, ananas kasılma yapar mı bilmiyorum. Onu sen araştır. Bikaç gün önce yağızla yaptığımız yapbozda vardı ananas resmî, marketten aldırdı , bende yedim
Aşı konusu da şöyle, tvde bi doktoru dinledim. Aşılar eski aşılar gibi değil artık dedi; aynı gün banyo yapabilirsiniz dedi. Cocuk doktorumuzda yagızın asılarından sonra banyonun sakıncalı olmadığını söylerdi. Tek sıkıntılı ve üç gün banyo yaptırılmayan aşı, verem aşısı. Çünkü sonrasında sulu bi akıntı fln yapabiliyormuş , hani su kolumuzda izi kalan aşı yani gönül rahatlığıyla al dusunu.
Tekme işi de şöyle, bu arkadaşlar büyüdüler artık. Nerden vuracak cocuk yer mi var zaman zaman hepimizin yaşadığı bi korku o. Sancı, kasılma olmazsa hiiiiç korkma zaten. Bir tekmeyle olacak kadar basit bi iş değil kısalma ya da acıklık.

Ananas rahim agzini açar çok tuketilmesi onerilmez gebelikte kuzu aklinda bulunsun ben ara ara ananas detoksu yapardim gebelikten once o donemler baya arastirmistim

Biz de doktordan geldik. Beynindeki damar genişlemesi durmuş, hiçbir sorun kalmamış. 1 kilo olmuş şişko biraz şeker yüklemesi yaptık, limonlusunu bile zor içtim siz dümdüz şekerli suyu nasıl içtiniz kızlar kusmamak için çok direndim geçen sefer babasına benziyordu şimdi aynı ben, ultrasondan çözdüm sarışın olduğunu hajshah

Maşallah kuzuma bende bugün gördüm prensesimi bana da sarışın geldi niye ki acaba

Gözün aydın canım bu arada inşallah daha da iyi olur

Ya ne güzel haber MaşaAllah bebeişe

Teşekkür ederim, amiin bilmem ki kendime benzettiğim için tipi sarışın gibi geldi bana hahah ama boyu kısa 33 cm o bana çekmeyeydi iyiydi günlerimiz aynı sizin boy kilo kaç
Boyu daha uzar annesi şimdilerde kısa çocuk yok. Benimde eşimin de boyu uzun değil. 1030 kg 36 cm çıktı

Perşembe kontrol var lahana belgeseli izlemeye başladım yine kilosunu beğenirsem muz var yokla lahana tarlasına atacam kendimi
Karadeniz terimi var duydun mu hiç geloo derler anneme 1 kg mı geçti deyince geloo kadar olmuş diyo sen bebişi şikom benim tombiğim benim diye sev doktora gidene kadar hergün muz yumurta kaşar peyniri daha da almazsa lahana

Ya yerim kuzum ikinci gebelikte oyle olurmus zaten normal ya evlat nasil bi duygu ben bazen oyle korkuyorum ki yetemezsem diye bazen de kafayi cocukla bozarsam diye
Valla ben de aynı duygular içerisindeyim bazen çocuğuma yetemezsem diyorum bazen de gözüm kapanır ondan başka hiçbirşey görmezse diyorum ikisi de olmasın. Ölçülü olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…