2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Valla ben de aynı duygular içerisindeyim bazen çocuğuma yetemezsem diyorum bazen de gözüm kapanır ondan başka hiçbirşey görmezse diyorum ikisi de olmasın. Ölçülü olsun inşaallah
Ölçüyü anne yüreği ayarlar canım merak etme sen bende doğumdan sonra hastanede yatarken oğlum kalmak istiyorum dedi kalabilirsin dedim odalar tek kişilik zaten refakatçi yatağı da var sıkılmazsa kalmasını isterim

Geçenlerde instada kardeşini görmeye gelen bir oğlan çocuğu vardı izlerken hormonlardan mı bilmiyorum çocuğu ekrandan yiyecektim, kalsın tabi annesi ne kadar güzel olur abi kardeş Maşaallah

Ben Elmalı içtim çok zorlanmadım 50cc idi. Çok geçmiş olsun canım. Herşey yolunda artık maşaallah ay ne güzel etlensin bol bol. Sarışın olduğunu nasıl anladın ben doktora saçları var herhalde dedim ben göremiyorum sen nasıl gördün dedi ben de bilmem uydurdum herhalde dedim. Benimkisi bildiğin babaya benziyor acaba bana benzer mi diye umutla bekliyorum allahtan baba da çirkin değil ama bana benzesin istiyorum nedense

Geçenlerde instada kardeşini görmeye gelen bir oğlan çocuğu vardı izlerken hormonlardan mı bilmiyorum çocuğu ekrandan yiyecektim, kalsın tabi annesi ne kadar güzel olur abi kardeş Maşaallah
Bende gördüm ya ne güzel maşallah. Oğlum zaten dört gözle bekliyor kardeşini. İlk göz ağrım onun yeri hep ayrı olacak ama evlat sevgisi asla bölünmez hepsine eşit.

Canım avent ve bips öneriliyor hiç tutmayan bebekler bips tutmuş o yüzden aldım bir tane ama tutmazsa avent de denerim heralde. Biberonlara bakayım hemen ben almadım henüz.
Kızlar düzenli giremiyorum ama gördüğüm yazılara cevap vermeye çalışıyorum e bebek ve int sitelerinde avent 0+ cam şişe küçük boy biberon 250küsürdü ben o fiyata aldım en azından geçen çiviler 196 TL ye gördüm. İnt fiyatını şuan bilmiyorum ama vakti olan yakınında ciciş olan çivile uğrayabilir. Avent emzikler 139tl ye düşmüştü. Ben 189dan aldım yanlış hatırlamıyorsam belki daha bile pahalıydı.

Çok teşekkür ederim sarışınlar birbirine benzer ya hep öyle bi tipi var, kendime benzettiğim için öyle geldi heralde. 2-3 kişi daha ben söylemeden sarışın bu dedi ne alakaysa geçen sefer aynı babasıydı, bu hayatta bana benzeyen kimse olmayacak mı diye ağlamıştım hahahjsk şimdi içim rahatladı inşallah benzemeye devam eder

Bundan alalım mı gereklimi bilemedim çok kalabalığıda sevmiyorum ama herkes memnun .
Benzer bişey aldım fıstık bence kullanışlı bebek doğduğunda arafığın şeyi derli toplu bulmak iş kolaylaştırır

Bu mesajda bugün son reklamlardan sinirim bozuldu yazdığımı göremiyorum reklamdan bu şekilde yazıyorum

Eklentiler

• 417A7F36-5888-4F67-8A18-19469288D1B6.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar ben forumu biraz karıştırdım ama emin olamadım su ihtiyaç listelerinden uygun olan birtanesini paylaşır mısınız benimle ya da link verebilir misiniz.. forumda baktıklarımda güncel göremedim de

Mart annelerinin ilk sayfasında detaylı bir liste vardi canim.

Doktorum verdi kızlar, işinize yarar belki
Gayet minimal vallahi, ss aldım sağolasın.
Bende bugün kartımı ödedim ve beyaz lohusa takımı aldım belki hastaneden çıkmadan foto çekiliriz diye , olabilir mi öyle bişey?
Lcw de kod verdi 295e aldım hepsini. Bu da benim rızkım olsun

Eklentiler

• 35E30291-95B0-4686-993C-6405D312548B.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 67
  • DC53626C-F31D-49F7-9082-AAADA6A8EDF4.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 68
Güle güle giy canım inşallah . Benim doğum yapacağım hastane fotoğrafçısı var doğumda giriyor resim çekiyor istersen alıyorsun albüm de yapıyor albüm için anlaşırsan sen taburcu olmadan gelip bebekle resimleri çekiyor eğer elin yüzün şişmişse çektirmek istemezsen bebek kontrolüne geldiğinde çekelim diyor. Ben albüm yaptırmam ama doğum sonrası fotoğraflarını alacağım. Benim canon amatör bir fotoğraf makinam var bana yetiyor çok güle çekiyor eşim çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…