2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evde şeker ölçüm cihazı bulundur canım arada açlık tokluk ölç patates pirinç şekeri baya yükseltiyor bunlardan uzak dur. Geçmiş olsun
Sağol canım karbonhidrat delisi olarak kötü oldu bana ama 2buçuk ay daha dursunlar da sabrederiz napalım

Aras kargodan geldi canım bana da. Ablamda kayınpederi için almış ona da gitmiş muhtemelen kargo firması ile alakalı

Sağol canım karbonhidrat delisi olarak kötü oldu bana ama 2buçuk ay daha dursunlar da sabrederiz napalım
Arada canın çektiğinde yersin canım ama beraber tükettiğin şeylere dikkat et. Enginar şekeri düşürüyor hem besleyici de. Ablamda da gebelik şekeri vardı doktor daha önce de şekeri yüksek çıktığı için ilaç verdi ilacı içemedi insilün kullandı doğuma kadar

Nst ye giren var mı bu zamana kadar giren olduysa bebeğin yerleşiminde bi değişiklik hissettiniz mi queen girdi sanırım sadece Q Queen_bee17

Benimki sıkarsam hafif sarı süt geliyor canım ama hamilelikten öncede bu durum vardı hipofiz bezime bakmışlardı .
Bugün i stada önüme bi video geldi bununla ilgili emzirme profesörü mü ne akademisyen bi kadın. Minik tüplere topluyordu sonra donduruyordu doğduğunda hemen vermek için
Nst ye giren var mı bu zamana kadar giren olduysa bebeğin yerleşiminde bi değişiklik hissettiniz mi queen girdi sanırım sadece Q Queen_bee17
2 gün önce girdim en son. Bazen ortalarda yakalıyorlar bazen sağda. Kordon bile yetiyor onlara aslında illa kalbine koymuyorlar. Pozisyon olarak hala verteks yani baş geliş o değişmedi, daha önce de demiştim oğlumda 25te dönmüştü hep baş gelişti bu da dönmez artık bence

Bende dün ilk defa arkadaşımın çocuğunu kaldırmıştım 5 dk bile durmadı ama olan oldu progestan forever
Agir kaldirmayacaksin canim yaa fazla yorucu is yapmayacaksin dinlenerek yapacaksin dikkat etmek gerekiyor allaha emanet yavrularimuz

süt bezeleri aslında ele geliyor süt dolmaya başlayınca ama ben ellemiyorum bakmadım daha hiç

İğne batar gibi olur arada arada sızlar süt bezeleri çalışıyor. Hele emzirirken o süt aktığı anda sızlamaya başlıyor birden

Ya benimde arada oyle bir sızlıyor ki birsey mi oldu diye bakıyorum bazan. Ara ara da ilk zamanlardaki hassasiyet oluyor. Süt sey oluyor herhalde diyorum kendi kendime

Evet kilo genetikmis kuzum. Seker çıkarsa etkiliyormus kiloyu ama sende cikmadi. Gozun aydin bu arada bebeni de gördün. Ay özlem doldum yarin gitsem mi özledim diye Daha 2 hafta oldu

Ulan genetikse ben obezim babası da dobik doğmuş
Neyse daha kilo konuşmucam ya.

Normal doğumu ayni sebepten cabuk ayaklanip kendime bebeğime yetebilmek adına istiyorum. Insallah olur canim. Bence bu sureci bilinçli biriyle dogru yonlendirilerek geçirmek için cok makul bir fiyat

Ablamda kocasi da ayni tarif ettigin gibi iki çocuğu da somali de doğmuş yasiyor gibi
Bizim oralarda ot çoktur inekler yer olgunlaşır ama çaykara diye bi yer var yeşilliği az inekler o kadar da iyi beslenemez. Ama büyüklerin bi lafı var çaykara malı(sığırı) iyi dana eder diye. Özellikle gidilir ordan hayvan alınır dana için.
Bu hikayede ben iyi sığırım ama danam kötü olacak

Et tavuk kıyma felan yiyemiyom ya bugün de doktordan çıktım anneciğimi aradım dedim anne 1200 gr olmuş bebe bana diyor ki çocuk daha napsın anası ne yiyor ki danası alsın yine iyi o kadar olmuş diyor ulan var ya sanki bana hamileyken badem fındık fıstıkla beslenmiş. Sadece kırmızı elma yiyebilmiş. Teyzemler diyor sen annene çektin annem diyor çektiyse doğursun 4,5 kilo. Ulan doğuramıyom napim kendimi mi doğrim

Ya ben aldım aldım ama salak gibi adresimi güncellememişim eski ev adresim kalmış . Napcam değiştirebiliyor muyum adresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…