- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Lahana yiyince ne oluyormuş yaHemmen lahana ile korkutmaya başla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahana yiyince ne oluyormuş yaHemmen lahana ile korkutmaya başla![]()
Bebeklerin anne karnında görüntüsü var muz yiyince mutlu oluyor lahana yiyince ekşitiyor yüzünü, benim bebe biraz küçüktü lahana yerim diye korkutarak büyüttüm birazLahana yiyince ne oluyormuş ya
Sorun düzenli olması sancının ; şiddeti mühim değil pek.Yaa mavişim geçmiş olsundüşükse sancılar neden hemen ciğer geliştirici yapıldı ki burda sancısı olan başkalarıda vardı durum o kdar ciddi mi
![]()
Canım geçmiş olsun. Ne güzel farkedilmiş , bu yüzden sevindim. Azcık daha fazla dinlenmen gerekecek demek ki. Var mı yemeğini yapacak, ortalığı idare edecek birisi ?Kizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Ay bunu görmemişim. İnşallah sorunsuz atlatırsınız mabel ya. Dualarımız senle. Bizi haberdar et mutlaka.Kizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Aaa ciddi misinBebeklerin anne karnında görüntüsü var muz yiyince mutlu oluyor lahana yiyince ekşitiyor yüzünü, benim bebe biraz küçüktü lahana yerim diye korkutarak büyüttüm biraz![]()
Ay üff bi de onu mu düşünüyorsun lohusa halinle. Boşver canına yazık. Ne uğraşacaksın allasen, ara paket servisten getirsinler çorbandan, tatlına. O kadar da lüksün olsun nolur. Hayatta kaç kez bu durumda olacaksın ki ? Sonra yorulup, sancın vs başlamasın diye diyorum.Ben de yapacam. En azından bikaç günlük hazır olsun yemeklerim. Zor zaman kurtarıcısı![]()
Lahana turşusuna yüz ekşiteceğini sanmıyorumAaa ciddi misinŞişe şişe lahana turşusu bitirdim ya benim karnımda yaşlandı o zaman dertten.
De mi yaniLahana turşusuna yüz ekşiteceğini sanmıyorumo güzel bişi
![]()
Ya aşkitam ne güzel diyon da ben şehir dışında yaşıyom getir metir gelmiyü burayaAy üff bi de onu mu düşünüyorsun lohusa halinle. Boşver canına yazık. Ne uğraşacaksın allasen, ara paket servisten getirsinler çorbandan, tatlına. O kadar da lüksün olsun nolur. Hayatta kaç kez bu durumda olacaksın ki ? Sonra yorulup, sancın vs başlamasın diye diyorum.
Ahaha benim de öyle, köydeyiz biz de mahalle olarak. Arıyorsun çoğu yer getirmiyor, market bile yok. Tam yoklukYa aşkitam ne güzel diyon da ben şehir dışında yaşıyom getir metir gelmiyü burayasadece çiğköfte o da mahallede var diye
![]()
Ay okudum o konuyu. Ben müsade etmem zaten diğer odada hemen dibimizde çok farketmez yatması ev de küçük kapıyı da açarım banane rahat vermemErkeğe ayrı odada yatmaya izin vermeyin kızlar çoğu zaman dönüşü olmuyor maalesef![]()
Yardıma kalkmasa bile aynı odada yatılacak yav aynenAy okudum o konuyu. Ben müsade etmem zaten diğer odada hemen dibimizde çok farketmez yatması ev de küçük kapıyı da açarım banane rahat vermem![]()
Aynen bende mahalleye girince köyümüze geldik diyorumAhaha benim de öyle, köydeyiz biz de mahalle olarak. Arıyorsun çoğu yer getirmiyor, market bile yok. Tam yokluk![]()
Annem eşim hallederiz kuzum Allahtan dip kose temizlikti bebenin kiyafetleriydi halletmistim sonraki surec kolay hallederizCanım geçmiş olsun. Ne güzel farkedilmiş , bu yüzden sevindim. Azcık daha fazla dinlenmen gerekecek demek ki. Var mı yemeğini yapacak, ortalığı idare edecek birisi ?
Bence ayrı odada yatmaya gerek yok. Onun da evladı. Eğer gece nöbeti gibi nöbeti, çalışma saati olmayan bir anneyse , ilk zmn emzirme ; bez değişimi için uyanmak zor olabilir. Ama zorluklar paylaşılınca , hiç de zor olmaz. Sonuçta sadece annenin çocuğu değil ki. Demi ama ? İki pışpış da babacık yapsın nolur kiBdvde bir konu var. Hatunun biri bebek doğduktan sonra kocasının başka odada yatmasından dertlenmiş. Başka bir hatun da ölümüne erkeklerin sabah işe erken gittiği için ayrı odada yatmayı hak ettiğini savunuyor![]()
Ankarada de mi neredesin sen konum at dkdkdkAynen bende mahalleye girince köyümüze geldik diyorum
Babam aradı geçen elektrik kesmişti dedim baba elektrik yok oturuyom öyle, oraya elektrik verildiğine şükret dedi agsjahj. Rakımı rize ayderden yüksek![]()