2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaslar cok üzgünüm 😞 Allah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu 😓
Başın sağolsun canım çok üzüldüm okurum tabi ki Allah'ım yerini Cennet mekan eylesin inşallah kalanlara sabır versin

Nasıl bir liste paylaşabilir misin merk ettim 😁
1671560256703451346501571576703.webp

Niye ters oldu bu ya 😂

Arkadaslar cok üzgünüm 😞 Allah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
çok üzüldüm. ben babamla ilgili bu düşünce aklıma düşünce bile kahrolmuştum sen yaşamışsın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bu süreçte yaşamak çok daha zor ama ömür bu kadarmış zamanı da buymuş kimsenin elinden gelen bir şey yok yaşanması gerekiyormuş. Allah sabır güç kuvvet versin❤️

Kızlar bi de benim yanlarım acayip kaşınıyor kendimi zor tutuyorum kaşımazsam çatlamaz dimi çatlamak istemiyorum o_O:KK61:
Canım kaşımanla alakalı değil ki çatlak. Kaşıntı cildin gerildiği için oluyor. Kaşındığında yağ sür cildin esnesin. Mecbur biraz çatlıcaz. Ben de hiç istemiyorum ama olacak gibi bari kocaman yarıklar olmasın inşaallah

çok üzüldüm. ben babamla ilgili bu düşünce aklıma düşünce bile kahrolmuştum sen yaşamışsın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bu süreçte yaşamak çok daha zor ama ömür bu kadarmış zamanı da buymuş kimsenin elinden gelen bir şey yok yaşanması gerekiyormuş. Allah sabır güç kuvvet versin❤️

Benim 3 yil once babam vefat etti. Kanser olduğunu öğrenmemizle vefatı 50 gun sürdü. Ve ben hep babamın atlatacagini güçlü olduğunu dusunuyordum.. İnsan ihtimalini dusunse de korksada pskolojik olarak hazirliyormus kendini. Ona ragmen cok ani gelmisti ölümü. Ama annemin ki şok etti bizi. Diyecek söz bulamıyorum.
Mecbur olecez bu hayatta ama Allah gecinden versin. Tum anne babalar evlatlariyla doyasıya yasasin inşallah

Kiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun🤣 6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu🤣 bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti🤣🤣🤣🤣
Hoşuna mı gitti 😂 anneme hep anne bana ütü bilen birini alalım ben ütüden nefret ediyorum derdim. Kısmet olmadı 🥲 Eşim ütü yap demiyor ama arada laf sokuşturuyor 2 senedir evde hiç ütü yapılmadı diye 😂 arada yapıyorum da bütün dolap ütülenecek durur ütü gerekiyorsa o parça alınır ütülenir sonrada ütü masası evin en ücra yerine geri yollanır 😂

Canım mesajını yeni gördüm. Çok üzüldüm. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Yatmadan okuyacağım inşaallah 😔 rabbim sabırlar versin.

Benim 3 yil once babam vefat etti. Kanser olduğunu öğrenmemizle vefatı 50 gun sürdü. Ve ben hep babamın atlatacagini güçlü olduğunu dusunuyordum.. İnsan ihtimalini dusunse de korksada pskolojik olarak hazirliyormus kendini. Ona ragmen cok ani gelmisti ölümü. Ama annemin ki şok etti bizi. Diyecek söz bulamıyorum.
Mecbur olecez bu hayatta ama Allah gecinden versin. Tum anne babalar evlatlariyla doyasıya yasasin inşallah
amin canim gerçekler böyle olsa da o kadar acı bi durum ki. insan ne kadar yaşarsa yaşasın doyamıyor annesine babasına evladına. sağlıklı birinin de ani ölümü çok ayrı bi şok cidden Allah yardımcınız olsun, insan şaşırsın mı üzülsün mü duygular birbirine giriyor😔

Kizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
ah mavisim kuzum gecmis olsun🌸 ağrıların bu yüzdenmis demek ki öyle mi. farkedilip önlem alındığı için şanslısın her doktor önemsemiyor. yarın gönlün rahat çıkarsın sonra da yatıışşş ohh doğum öncesi keyfini çıkar sana hizmet etsinler🤣❤️

ah mavisim kuzum gecmis olsun🌸 ağrıların bu yüzdenmis demek ki öyle mi. farkedilip önlem alındığı için şanslısın her doktor önemsemiyor. yarın gönlün rahat çıkarsın sonra da yatıışşş ohh doğum öncesi keyfini çıkar sana hizmet etsinler🤣❤️
Cok sukur doktorum baya ilgili kuzum ya serumlar ilaclar iyi geldi nst de sanci cikmadi

Bu ara ne var bilmiyorum hep ani ölümler oluyo bizimde bi akrabamız bi kazayla öldü etrafta da duyuyorum teselli de olmuyor hiçbir söz ama hepimiz öleceğiz Covid döneminde de böyle çok oldu biliyosun ama yaralar sarılıyor yaşadığın sürece sadece hiç yalnız kalma ve hiç boş kalma burası kafanı dağıtıyorsa da aklına ne eserse yaz çiz Allahım sabırlar versin

Back
X