2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar az önce böyle su gibi akıntı oldu, yani korkuyorum suyum gelmemiştir di mi? Bi anda oldu, çok değil, külodu ıslattı ama külot dışına taşmadı, tamamen berrak. Hersey yolundadır di mi?

Arkadaşlar az önce böyle su gibi akıntı oldu, yani korkuyorum suyum gelmemiştir di mi? Bi anda oldu, çok değil, külodu ıslattı ama külot dışına taşmadı, tamamen berrak. Hersey yolundadır di mi?
Takip et ama bence değildir benimde geldi bir iki sefer dr suyun gelirse şarr diye birden gelir dedi

kizlar kim demisti hatırlamıyorum, değerleri çok yükselten bi demir ilacından bahsedilmişti burda. ismi neydi ilacın?

İlk hamileligimde suyun gelmesiyle doğum yaptım ama benim birden şar diye gelmedi oturdukda kaltikca havlu kagit koymuştum su gibi olurdu iki dakikada biraz takip et canim

benim görüş bitti kızlar daha doğrusu göremeyiş🤣 bırak yüzünü başka hiçbir yerini göremedim bu sefer, dr kendine göre baktı konuştu falan. 2.180 kiloymuş bebem. her şey normaldi sadece demirimi
düşük buldu. birkaç gün önce kan tahlilim olmuştu. demir ilacını sabah akşam içeceksin suyun içine de limon sık çayı kahveyi azalt dedi. değerler hoşuma gitmezse kan takviyesi yapmak durumunda kalırız dedi. ay böyle olacağı belliydi doğru düzgün içmedim ki sorumsuzluğum yine başıma iş açtı😑
Alarm kur olmazsa hergun aynı saatte hatirlatsin ilacı

kizlar kim demisti hatırlamıyorum, değerleri çok yükselten bi demir ilacından bahsedilmişti burda. ismi neydi ilacın?
Benimde kanım ve demirim çok düşük hatta 8 lerde geziyor anemiyim onun da etkisi var feramat kullanıyorum sidefer kan ilacı çok İyi dedi doktorum o özel ama

Kizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
geçmiş olsun canım

Arkadaslar cok üzgünüm 😞 Allah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu 😓
başın sağolsun Allah sabır versin canım, bir ihtiyacın olursa söyle olur mu burada hepimiz bacı kardeşiz kendini yalnız hissetme

benim görüş bitti kızlar daha doğrusu göremeyiş🤣 bırak yüzünü başka hiçbir yerini göremedim bu sefer, dr kendine göre baktı konuştu falan. 2.180 kiloymuş bebem. her şey normaldi sadece demirimi
düşük buldu. birkaç gün önce kan tahlilim olmuştu. demir ilacını sabah akşam içeceksin suyun içine de limon sık çayı kahveyi azalt dedi. değerler hoşuma gitmezse kan takviyesi yapmak durumunda kalırız dedi. ay böyle olacağı belliydi doğru düzgün içmedim ki sorumsuzluğum yine başıma iş açtı😑
Maşallah canım nazar değmesin, 💙💗

Kuzum ciktim oglede hastaneden prigestan ve nidicard diye bi ilac verdi carsamba da randevu almadan kontrole gel dedi. Cok sukur iyiyim insaAllah kuzum
Bak ben talasemi tasiyicisiyim ekstra demir eksikligi anemim var kanamalarim cok yogun oldugundan perisan olurdum ama bana en etkili genel kan ilaci ferro sanoldu gece yatmadan aliyorum yaninda 1 mandalina yiyorum mide yanmasi problemim cok olmadigi icin. Beni kabiz da yapmiyo cok kullandigim bi ilac oldugundan sanirim tavsiye ederim kuzum

Back
X