Canım sen de sağlıkla büyüt yavrunun inş. Pompa evde manuel de var elektrikli d e burada ilk süt akmaya başlamadan vermiyorlar bugün yine istedim aslaaa diyor bide ters ters. Oğlumda da aylarca sağdım. Şuan memeler dolmaya başladı gibime geliyor sağsam çıkacak bence ama elle masaj la uçları nemlenmiyor bile. Bian önce defolsak şuradan

asla kimseye tavsiye etmiyorum kızlar burayı kendiniz için çevrenizdekiler için aklınızda olsun
Oda geçtik eşimin de kalabileceği odaya canım. Ama moralimiz acayip bozuk az önce komple koyversdim yani hüngür foşurt neden yani neden anlamıyorum. Şikayet varda da yığınla şikayet var sapasağlam çocuğumu küvöze aldılar bırakmadılar meclis çalışanı olduğum için birilerine arttırdım anca öyle çıkarttılar çocuğumuzu falan diye bi dünya beddua. Bakanlığı arayıp şikayet etsen cimere yazsan ne kimi kime şikayet edeceksin..
Çıplak olduğu için sadece ısıtma amaçlı küvözde. Kıyafetleri üstünde olsa açık olanlarda olacak ama çıplak istiyorlar. Ne oksijen desteği ne ilaç hiçbir şey yok destek. 3 saatte bir enjektörle 25cc mama okadar. Bizim yapamayacağimiz ne var yani burada anlamıyorum, onlar da anlatamıyor zaten. Hastane göya tam teşekküllü Türkiye in en donanımlı 3 hastanesinden biri ama içi boş. 30 sene öncesinin sezeryanını yaptılar bebeğin durumu zaten ortada.. İnşallah tedavi Red hakkımız vardır bebek için d e yarın imzalar çıkarız. Kan sulandırıcı iğneyle başladılar bide 2 gündür nefret ediyorum ondan da çok acıtıyor. Nerelerinden element uyduruyorlar zaten hareketliyim hep yatıyor olsam pıhtı sıkıntısından korkalım ama.. Travma üstüne travma oldu artık kimse vücuduma dokunmasın istiyorum. Ne kan alsınlar ne muayene ne iğne.