2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı
Sezeryan yanlısı doktorların yorumlarında bu şekilde olabiliyor. Arkadaşın da dediği gibi, eğer normal doğurma isteğiniz varsa, bir başka doktora daha görünün. Ölçümler cihazdan cihaza değişiyor çünkü.

ç

ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severim🥹
Yani ne kadar doğru bi yorum yapıyorum emin değilim yazım ama, portakal mandalinaya abandım, ve bunun kiloya pozitif etkisi olduğunu düşünüyorum 😂😂😂

arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı
Bebek için de senin içinde en iyisini doktorun daha iyi bilir baş çevresi büyük olup ısrarla normal doğum isteniyor sonrasında bebek vakumla çekilmek zorunda kalıyor Allah esirgesin.

Yani ne kadar doğru bi yorum yapıyorum emin değilim yazım ama, portakal mandalinaya abandım, ve bunun kiloya pozitif etkisi olduğunu düşünüyorum 😂😂😂
Bende şöyle söyleyim canım acayip protein alıyordum bir ara ozaman çok iyi alıyordu ama çok önemli değil bence sağlıklı olsunda çok bir önrmli değil 😜 portakal mandalinada hiç yiyrmiyorum midemi aşırı rahatsız ediyor

Canım arkadaşlar karışmış galiba senin yorumda ; berilin bebeğinin kafa çapı iki hafta ilerde olan.

Karışıklık oldu onu yazan başka bı arkadaştı ben bana cvp verdin sandım da öyle dedim 😀😀
vay anaaamm benden pek bir şey beklemeyin artık bu saatten sonra idare edin beni😂😂😂😂😂
0A524EE7-F5C6-43F2-A89A-9956A32B8761.webp

Kızlar bana bi süpürge tavsiye edin sakız gibi yapışıp bırakmayacak kuvvetli
Philips maraton 😂 ama çok yorucu oluyor ki yapışan süpürgeyle süpürmek o yüzden bence dyson performans olarak daha iyi süpürümesi daha kolay fiyatıda kablolularla aynı

Back
X