- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Balkanlılık varsa Tuna olabilir de aslında yoksa garip duruyor sanki. Tuna ben koysam olmazYa tuna da kırmızı oda’da tuna karakteri kızdı peşinde erkan petekkaya tüne tüne dolanıyordu ya ondan biraz istemiyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkanlılık varsa Tuna olabilir de aslında yoksa garip duruyor sanki. Tuna ben koysam olmazYa tuna da kırmızı oda’da tuna karakteri kızdı peşinde erkan petekkaya tüne tüne dolanıyordu ya ondan biraz istemiyom![]()
Doruk diyoruz ama acaba şöyle oturaklı bir isim mi koysam. Benim adım Aslıhan, ona uygun hanlı manlı bir şeySen ne koyacan güneş? Ay ne zor bu isim işi ya![]()
Hıı tamam hatırladım demiştin sen de baba isimleri düşündüğünüzü, neydi isimleri?benimki de isimsiz
bizde de baba isimleri gündemde ama bilemiyorum çok zor karar vermek![]()
Ya bunu da düşündük, ikimizde karadenizliyiz diyorum deniz verelim. Ama o da unisex isim. Ondan istemiyozBalkanlılık varsa Tuna olabilir de aslında yoksa garip duruyor sanki. Tuna ben koysam olmazAras bizim buranın nehri. Bu arada ilk okulda bir arkadaşım vardı adı selengaydı
![]()
Deniz de benim hoşuma gidiyor da aynen ya sanki daha çok kız ismi gibi. Poyraz karayel size gider iki karadenizli olarakYa bunu da düşündük, ikimizde karadenizliyiz diyorum deni verelim. Ama o da unisex isim. Ondan istemiyoz![]()
benim babamın adı Orhan eşimin babasının adı Mustafa. ikisini beraber koyamayızHıı tamam hatırladım demiştin sen de baba isimleri düşündüğünüzü, neydi isimleri?
İkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.benim babamın adı Orhan eşimin babasının adı Mustafa. ikisini beraber koyamayızzaten benimkinin adını düşünmüştük koyalım diye. çok yakınım bu düşünceye ama tamam oldu diyemiyorum bir türlü
![]()
Bizim soyad şimşekDeniz de benim hoşuma gidiyor da aynen ya sanki daha çok kız ismi gibi. Poyraz karayel size gider iki karadenizli olarak![]()
Allahhh deniz de olmazmış o zaman. Ömer akif şimşek güzel gibi bu durumdaBizim soyad şimşekçocuğu durultamayız
![]()
Şartlı tahliye bari yapsınlar yav ne zamandır yatıyonuzCanım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramlabüyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim
3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
Anam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesinYa sabah kim attı o bebe döndürme hareketiniOnu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi
![]()
Ahaha zaten düşecektim az kalsın. Bir de o sıra tam hareket ediyordu, ben öyle yapınca bir de durdu sakinleştiAnam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesinben diyom benim kız şimdiden ben sizin ayağınıza gelemem siz bana geleceksiniz diyo anasına çekmiş belli o yüzden karismiyom agahhavs
Yaw bwn o videoyu bulamadım hayrına bi link atın merak ettimKız ben azıcık geriden geliyom da o video neydi öyle yaa yemin ediyorum travma yaşadım o kadin o bebeyi nasi çıkardı öyle bebe boğuldu resmen orda ayy Allah'ım nasıl unutucam o görüntüleri agahaga
evet o da güzelİkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.
ben attımYa sabah kim attı o bebe döndürme hareketiniOnu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi
![]()
Yaa ne güzel düşünmüşsünüz aklıma gelmemişti o kısmıevet o da güzel
biz babamın hastalığı ortaya çıkınca vermiştik bu kararı biraz duygusal oldu yani. o da mutlu olsun moral olsun istedik![]()
Merak kediyi öldürürmüş işteben attımonu yapmayın secdeye gidin hem egzersiz hem sevap
![]()
Ayy normal doğum istiyorsan izleme boşver instada birth of mama diye sayfa var ordaki ikinci video ama ben keşke izlemeseydim artık sezeryan fikri çok cazip geliyorYaw bwn o videoyu bulamadım hayrına bi link atın merak ettim![]()