2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya tuna da kırmızı oda’da tuna karakteri kızdı peşinde erkan petekkaya tüne tüne dolanıyordu ya ondan biraz istemiyom 😀
Balkanlılık varsa Tuna olabilir de aslında yoksa garip duruyor sanki. Tuna ben koysam olmaz 🤣Aras bizim buranın nehri. Bu arada ilk okulda bir arkadaşım vardı adı selengaydı😂

Hıı tamam hatırladım demiştin sen de baba isimleri düşündüğünüzü, neydi isimleri?
benim babamın adı Orhan eşimin babasının adı Mustafa. ikisini beraber koyamayız😄 zaten benimkinin adını düşünmüştük koyalım diye. çok yakınım bu düşünceye ama tamam oldu diyemiyorum bir türlü🙈

benim babamın adı Orhan eşimin babasının adı Mustafa. ikisini beraber koyamayız😄 zaten benimkinin adını düşünmüştük koyalım diye. çok yakınım bu düşünceye ama tamam oldu diyemiyorum bir türlü🙈
İkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.

Canım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramla😍 büyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim :KK14: 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
Şartlı tahliye bari yapsınlar yav ne zamandır yatıyonuz 😬

Ya sabah kim attı o bebe döndürme hareketini 🤔 Onu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi 🤣🤣

Ya sabah kim attı o bebe döndürme hareketini 🤔 Onu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi 🤣🤣
Anam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesin😂 ben diyom benim kız şimdiden ben sizin ayağınıza gelemem siz bana geleceksiniz diyo anasına çekmiş belli o yüzden karismiyom agahhavs

Anam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesin😂 ben diyom benim kız şimdiden ben sizin ayağınıza gelemem siz bana geleceksiniz diyo anasına çekmiş belli o yüzden karismiyom agahhavs
Ahaha zaten düşecektim az kalsın. Bir de o sıra tam hareket ediyordu, ben öyle yapınca bir de durdu sakinleşti 😂😂 Hayır ben zaten sez. olacağım yani öyle bi deneyeyim dedim sadece 🤣

İkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.
evet o da güzel
biz babamın hastalığı ortaya çıkınca vermiştik bu kararı biraz duygusal oldu yani. o da mutlu olsun moral olsun istedik😍

Back
X