- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ve çayını alıp dizi izledi...Ay bugün artık hastane çantamı hazırlayacağımYeter artık uzattığım
Kızçemi uyutayım da halledeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve çayını alıp dizi izledi...Ay bugün artık hastane çantamı hazırlayacağımYeter artık uzattığım
Ya ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum zararlı mıAras’ta güzelevet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya
@kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. @cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.
ay ben de cok gıulerim eşim de cok güleçtir. bizim kız tam tersi olursa biz şokNe güzel güldü teyzesi foto verdi doktor bakıyorum diyorum inşallah güleç bir kız olur diyehep uyanık çok haraketli ama nst ye girdim pıt dedi uyudu
![]()
Çok güzel canım güle güle dağıtmayı nasip etsin.Kızlar çikilettamız gelmiş, gayet güzel hatta adam olana çok bilePaketi de güzel bence ya paketiyle götürürüm hastaneye de bir kutu. Kolonya koyarım yanına da. Hastaneye ziyarete gelen olursa veririz.
Hastaneye ziyaret olayı da iğrenç hiç sevmiyorum ama napalım geleneklerimiz![]()
Sağ olasın canımÇok güzel canım güle güle dağıtmayı nasip etsin.
Zamanla değişir zaten canım huyundan suyundan sizden de alır zatenay ben de cok gıulerim eşim de cok güleçtir. bizim kız tam tersi olursa biz şok![]()
Aferin sana canım senle ben doğuma gideriz peşimizden çanta hazırlar getirirlerVe çayını alıp dizi izledi...
Ahaha valla haklısın. Ne yapsak kiAferin sana canım senle ben doğuma gideriz peşimizden çanta hazırlar getirirler![]()
Kız sen hala iş mi yapıyorsun, çay koy çabuk dizi izliyoruz.Çok carpintim var bugun kizlar tansiyon olctum 13/7 nabiz 127 uzandim sakinlemesini bekliyorum guya az ev işi yapiyim diyodum bugun
Çay faslim yeni bitti guneşKız sen hala iş mi yapıyorsun, çay koy çabuk dizi izliyoruz.
Aaa çok güzel çok mantıklı, nereden aldın bunu canım ben de alayım.. ben söz nisan düğün tüm hediyeliklerini kendi yapmış biriyim ama.ne hediyelikler millet avuç avuç aldı, masa suslerim bile konukların evinde, şimdi hiç birşey ile uğraşacak enerjim yok, hatta sanırım bilinçaltım enerji depoluyor doğum sonrasınaKızlar çikilettamız gelmiş, gayet güzel hatta adam olana çok bilePaketi de güzel bence ya paketiyle götürürüm hastaneye de bir kutu. Kolonya koyarım yanına da. Hastaneye ziyarete gelen olursa veririz.
Hastaneye ziyaret olayı da iğrenç hiç sevmiyorum ama napalım geleneklerimiz![]()
Çocuğum benim sesimden çok mugenin sesini tanıyorÇay faslim yeni bitti guneşmugedeki sinan beni taşikardi yapti
![]()
Bende bendeAy bugün artık hastane çantamı hazırlayacağımYeter artık uzattığım
Yaaaİ feel Just like a zombiee1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken
toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi
birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz
![]()
İşte o benim kızımay ben de cok gıulerim eşim de cok güleçtir. bizim kız tam tersi olursa biz şok![]()
Bunu ben de dusunuyorum bazenÇocuğum benim sesimden çok mugenin sesini tanıyor![]()
geleceğimi görüyorumAhaha valla haklısın. Ne yapsak ki
İlkinde öyle oldu biliyor musun benim xjxjdjdjd Hala hazır değildi çantam 41 haftalık, eşim topladı getirdiBir de o gün eve temizlikçi çağırmıştım. Bu ne cesaret yiğidim
![]()