2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aras’ta güzel 🥰 evet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya 😅

@kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. @cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.
Ya ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum zararlı mı

Kızlar çikilettamız gelmiş, gayet güzel hatta adam olana çok bile 😂👌 Paketi de güzel bence ya paketiyle götürürüm hastaneye de bir kutu. Kolonya koyarım yanına da. Hastaneye ziyarete gelen olursa veririz.
Hastaneye ziyaret olayı da iğrenç hiç sevmiyorum ama napalım geleneklerimiz😂

Eklentiler

• IMG_20221229_121549.webp
    IMG_20221229_121549.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar çikilettamız gelmiş, gayet güzel hatta adam olana çok bile 😂👌 Paketi de güzel bence ya paketiyle götürürüm hastaneye de bir kutu. Kolonya koyarım yanına da. Hastaneye ziyarete gelen olursa veririz.
Çok güzel canım güle güle dağıtmayı nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba 2020 mart annesiyim kizimin 60×120 olculerinde almila marka besigi var dogru durust kullanmadi bile tertemiz yatagida yatas miniko hic kullanmadi inanin sifirdan farksiz ihtiyaci olan var ise uygun bir rakama vermeyi düşünüyorum hem hayra gecer hemde karsi tarafın isi görülür. Dusunenler var ise benimle iletisime geçebilir. Iyi gunler dilerim

Aferin sana canım senle ben doğuma gideriz peşimizden çanta hazırlar getirirler 😂
Ahaha valla haklısın. Ne yapsak ki 😂🤪

İlkinde öyle oldu biliyor musun benim xjxjdjdjd Hala hazır değildi çantam 41 haftalık, eşim topladı getirdi 🤣 Bir de o gün eve temizlikçi çağırmıştım. Bu ne cesaret yiğidim 🤣🤣

Aaa çok güzel çok mantıklı, nereden aldın bunu canım ben de alayım.. ben söz nisan düğün tüm hediyeliklerini kendi yapmış biriyim ama.ne hediyelikler millet avuç avuç aldı, masa suslerim bile konukların evinde, şimdi hiç birşey ile uğraşacak enerjim yok, hatta sanırım bilinçaltım enerji depoluyor doğum sonrasına 😂 o yüzden hediyelik olayına hiç girmeyeceğim, bir de mevlüt düşünüyordum ondan da vazgeçtim, bir haftadır hasta yatıyorum eve gelen misafir yüzünden, çocuğa bile bir süre kimseyi kabul etmeyeceğim, mecbur gelenlere maske vereceğim, çok abartmıyorum değil mi 😂😂😂

İ feel Just like a zombiee :KK53::KK57:1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken😑 toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi😬 birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz:KK200::anne:
Yaaa 🥰 ne mutlu sana 💐 sağlıkla evinize gidin inşallah

ay ben de cok gıulerim eşim de cok güleçtir. bizim kız tam tersi olursa biz şok :KK70:
İşte o benim kızım😂 arkadaşlarımız bizi üzmek istemiyorlardi ya siz aslında çok sicakkanlisiniz sizin kız kime çekti diyorlardi😂😂 1 sene öyle millete surati asti gezdi sonra açıldı. Bizim kız insan sevmiyor diyorduk bizde😂😂

Back
X