2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aaa çok güzel çok mantıklı, nereden aldın bunu canım ben de alayım.. ben söz nisan düğün tüm hediyeliklerini kendi yapmış biriyim ama.ne hediyelikler millet avuç avuç aldı, masa suslerim bile konukların evinde, şimdi hiç birşey ile uğraşacak enerjim yok, hatta sanırım bilinçaltım enerji depoluyor doğum sonrasına 😂 o yüzden hediyelik olayına hiç girmeyeceğim, bir de mevlüt düşünüyordum ondan da vazgeçtim, bir haftadır hasta yatıyorum eve gelen misafir yüzünden, çocuğa bile bir süre kimseyi kabul etmeyeceğim, mecbur gelenlere maske vereceğim, çok abartmıyorum değil mi 😂😂😂
Valla en güzeli canım, böyle şeyler için yorulduğumuza değmiyor aslında. Bir heves yapıyor insan ama... Benim de hiç enerjim yok valla. Trendyoldan almıştım ben. Elit Çikolata Elit Nazar Boncuğu Çikolata 20 Gr X 12 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Aras’ta güzel 🥰 evet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya 😅

@kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. @cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.
Ben de bunu alalı bir ay oldu dusunenden icat edenden ve satan e bebekten Allah razı olsun keşke daha önce gorseymisim

Kizlar benim bebem 3. Bı doğum şekli geliştiriyor agzimdan çıkacak galiba kalıplara uyamam ben dedi sanırım yoksa bu pozisyonlarin başka açıklaması olamaz yani midem karaciğerim nerede onları geçtim akciğerlerim isyan ediyor artık

İşte o benim kızım😂 arkadaşlarımız bizi üzmek istemiyorlardi ya siz aslında çok sicakkanlisiniz sizin kız kime çekti diyorlardi😂😂 1 sene öyle millete surati asti gezdi sonra açıldı. Bizim kız insan sevmiyor diyorduk bizde😂😂
ayy aslında en guzeli keşke ben de oyle olsaydım :D ben de insan sevıyorum ya. hergun olmasa da belli düzeyde sosyallik dozumu almam lazım:D

Kizlar gece bir rüya gördüm ,bebisimi dogurmusum ama kizimla ilgilenmekten emzirmeyi unutmusum. Kardesim cocugu emzirdin mi diye sorunca aaa yok hic aklima gelmedi deyip bebege balmaya gidiyorum. Tövbe bismillah ayni suriyeli gibi kapkara saclar çirkin bir bebis ayy doyoeum ne kadar cirkinmis boyle,neyse bari emzireyim biberon vermisler memeyi tutmaz diyorum ama yapışıp emiyor güzelce . 🤣 nasil rüyaysa. Bu arada ebebege gidip geldim memeler icin sicak soguk kompres gordum aldim bir tane lazım olur memeyi suya tutmaktansa bununsicak suda isitip koymak daha pratik geldi fiyati da cok ucuzdu.

Eklentiler

• 20221229_104537.webp
    20221229_104537.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 50
İşte o benim kızım😂 arkadaşlarımız bizi üzmek istemiyorlardi ya siz aslında çok sicakkanlisiniz sizin kız kime çekti diyorlardi😂😂 1 sene öyle millete surati asti gezdi sonra açıldı. Bizim kız insan sevmiyor diyorduk bizde😂😂
Ya benim eşim gudubettir biraz ben sürekli gülerim, inşallah bana benzer çocuğum da derim bi gülüşü var herşeyi siliyor 😀

Ay ben de onedioda gördüm merak ettim biraz baktım da, tam sosyapat. Netflixte dahmer diye bir dizi vardı. Aynen öyle bir tip bence.
Ay ben dahmeri izleyemedim gerilmekten, ama sinanı elime verseler var ya öfff yani. Hem izliyorum hem rahmi beyin tepkilerine gülüyorum allah affetsin 😬

Çok komik bi şey oldu ya😂🙈 yağızın dişlerini ısırıyordum 😅 oynaşıyorduk, onun da komiğine gitti ilk kez yapıyordum çünkü, neyse ön dişimde minik dolgu vardı, o kırıldı, saf gibi görünüyorum şu an 😅😅😅🙈🙈🙈 tam ön dişin ucu ya😄
Ya renkli😂😂 ben ilk hamileliğimde bir dişim gitti sonra implant yaptırdım bunda bilmem ama senin bide ön diş neyapacan kuzum

Back
X