- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Sen yemişsin çocuğuKim der 34 haftalık hamile kimmm?
Ay şişko olmasam ünlüler gibi hamile olacaktım ya hem de pilatessiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yemişsin çocuğuKim der 34 haftalık hamile kimmm?
Ay şişko olmasam ünlüler gibi hamile olacaktım ya hem de pilatessiz![]()
Kız çok sevdiğimden işteCocugun dişini nasil isiriyordun kiz. Canlanmiyor gözümde bir türlu
Of bende istiyom hamile gibi görüneyim ya geçen metroda kaldırdılar beni bi yaşlı için , ben hamileyim diyemedimSen yemişsin çocuğuyada ben suyla doldurdum içini maşallah canım nazar değmesin çok derli toplu
![]()
İnsan hamile olunca da o ayrıcalığı istiyor ama yaaaaOf bende istiyom hamile gibi görüneyim ya geçen metroda kaldırdılar beni bi yaşlı için , ben hamileyim diyemedim![]()
Aynen, bugün kuaföre gittim ağdaya. Valla abla ne güzel şımartıyor beni var ya. Sürekli teşekkür ediyorum kadınaİnsan hamile olunca da o ayrıcalığı istiyor ama yaaaasiz hamilesiniz böyle buyurunlar fln
![]()
Kız deseydinya ben olsam carlardım hemen başkası yer verseymiş ckckckOf bende istiyom hamile gibi görüneyim ya geçen metroda kaldırdılar beni bi yaşlı için , ben hamileyim diyemedim![]()
Hepsi yaşlıydı ya şansımaKız deseydinya ben olsam carlardım hemen başkası yer verseymiş ckckck![]()
Hareketlerinde kısıt yoksa en iyisi şuhalin canım. Tuvalete oturamıyorum, yataktan kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum,külodumu değiştirmek çorap ve ayakkabı giymek işkence sen düşün.Of bende istiyom hamile gibi görüneyim ya geçen metroda kaldırdılar beni bi yaşlı için , ben hamileyim diyemedim![]()
Benimkide suratı asık anne neden abur cuburu kestin der gibi ilk defa bu kadar net gördükNe güzel güldü teyzesi foto verdi doktor bakıyorum diyorum inşallah güleç bir kız olur diyehep uyanık çok haraketli ama nst ye girdim pıt dedi uyudu
![]()
Asık suratını yesinler o hali bile güzel bebeklerinBenimkide suratı asık anne neden abur cuburu kestin der gibi ilk defa bu kadar net gördük![]()
Görüş günüm 5 Ocak belki ozmaan benim nst de başlar tatlımErken de değil canım doktora bağlı sanırım ben ilk 30 da girdim bugün 32 bitti 2. Nst
Midemde kısıt varHareketlerinde kısıt yoksa en iyisi şuhalin canım. Tuvalete oturamıyorum, yataktan kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum,külodumu değiştirmek çorap ve ayakkabı giymek işkence sen düşün.![]()
ay şoktayımdır
Aynen şükür ediyoz prensesin Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin Allah'ımAsık suratını yesinler o hali bile güzel bebeklerinyüzünü gördüğüne şükret
![]()
Bak benim yeme konusunda şikayetim yokMidemde kısıt varağzıma bişey atsam saatler geçse bile sindiremiyorum
![]()
Kız ben daha yıkıcam da ütülücem deeee ohooo sen benden şanslısınM mimozagerbera bismillah dedim ve çantaya bir şeyler koydum balım sen de akşam hazırla birşeylereksiklerim var ama başlamak bitirmenin yarısı
Amin canım inşallahAynen şükür ediyoz prensesin Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin Allah'ım![]()
Anammm senin yolun uzunmuşKız ben daha yıkıcam da ütülücem deeee ohooo sen benden şanslısın![]()