Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben ucuz döner seviyorum soslu tavuk döner böyle turşulu murşulu üç gün beklemiş patates kızarması olcak içinde bide bascan cin biberi altından sosları akcakAhhahahhhahjsjajakizim ya
sen gel ben sana donerin hasini yediriyim Sivas'ta
![]()
Ben de kan sulandırıcı alıyorum beklenen normal doğum tarihimden yaklaşık 1 ay önce kesti doktorum. Sana birşey demedi mi? Benim şubat başı bekleniyor 2023le birlikte kesiyoruz demiştiBugün sağlık ocağında son izlemime gittm ebe baktı hala dönmemiş dedi yıkıldımEğer dönmez ve sezaryen olursa günü nasıl belirliyorlar sancı su vs gelmesi bekleniyor değil mi? Bi de ben oksapar kullanıyorum nasıl önceden bilip kesicez bunlar hep çok geriyor beni
![]()
Hayır benim genetkte kan pıhtılaşması var ondan mı acaba sadece coraspini kesti doğum belirtleri başlayana kadar iğneye devam dedi hatta doğumdan sonrada bi süre kullanıcaksın dedi. Ya acil sezaryen olmam gerekirse kanım a+ allahtan kolay bulunurBen de kan sulandırıcı alıyorum beklenen normal doğum tarihimden yaklaşık 1 ay önce kesti doktorum. Sana birşey demedi mi? Benim şubat başı bekleniyor 2023le birlikte kesiyoruz demişti
Ben de coraspin kullanıyordum onu kesti. O zaman oksapara devam! Ya boşver aklına getirme sezaryeni, inşallah döner bebiş kısa sürede, için rahat ederHayır benim genetkte kan pıhtılaşması var ondan mı acaba sadece coraspini kesti doğum belirtleri başlayana kadar iğneye devam dedi hatta doğumdan sonrada bi süre kullanıcaksın dedi. Ya acil sezaryen olmam gerekirse kanım a+ allahtan kolay bulunurama yinede tırsıngen yani küçücük elim kesilse kanım durmuyo
![]()
Tüp bebek miydi?Hayır benim genetkte kan pıhtılaşması var ondan mı acaba sadece coraspini kesti doğum belirtleri başlayana kadar iğneye devam dedi hatta doğumdan sonrada bi süre kullanıcaksın dedi. Ya acil sezaryen olmam gerekirse kanım a+ allahtan kolay bulunurama yinede tırsıngen yani küçücük elim kesilse kanım durmuyo
![]()
Hayır 3 pgt deneme sonrası doğal olduTüp bebek miydi?
Benim tüp bebekti, Türkiye’deki doktorum pıhtılaşma var demişti, oksapar alıyordum, burdaki doktorum oksapar veya benzer bi iğne vermedi, sadece coraspin ile geldik bu aylara. Ben de hep acaba oksapar kullansa mıydım diye endişe ettim hamileliğim boyunca. Çok şükür 35 teyiz. Az kaldıHayır 3 pgt deneme sonrası doğal oldu![]()
Ay izleyemedim eve gidip hemen izlemem lazimTufan bu sinan’a oh annem sana iyi ki ayıp takmış sen erkek misin annem iyi ki sana köpek demiş yan göz demiş dese sinan açılacak bence ya.
Maşallah canım o da artık doğsa hayatını devam ettirebilecek porsiyona ulaşmışKızlar biz de 2 kilo olmuşuz, boyumuz da 44cm, şimdi çalışamaz raporumu alıyorum. Doktoruma sezeryan istediğimi söyledim, seni zorlamam ama kolay bir doğum görünüyorsa seni dogurturum ben dedikorkuyorum dedim ama bakalım o sırada karar vereceğiz miyom olduğu için daha sık takip edeceğiz dedi, göğüs ucunda çıkan et benine normal dedi ama kan ilacı verdi
Ah kıyamam kuzuma aç doğacak çocukKızlar kontrole gittim 3 hafta olan farkı 2 haftaya düşürmüşüm diyetle çocuğu resmen aç bıraktım diyebilirizkızım anne karnında diyete girdi gurur tablom açım
![]()
Bana kemikler genişliyor demişti doktorum magnezyum çok iyi geldi bana bir de hemen her gün muz yiyorum ya da muzlu süt iciyorumKızlar kasığımda sol tarafta bi sızı sancı var doğum sancısı değil eminim ki ama adım attıkça çok acıyor sizde böyle bir durum oldumu bu haftalarda perşembe randevumuz var
benim anladıgım o da multivitamin zaten ben de ocean mummy kullanıyorum+ demir ilacı+dvit. +mgnezyum kalsiyum. burda hemen hemen herkes aynı şeyleri kullanıyor zaten. marka marka içerikler az miktar değişebiliyor. ama sizin kullandıgınız da balık yagı değil diye biliyorum. o da multivitamin.İmom omega3 diye bir şey vermişti bana 3. Aydan sonra hala kullanıyorum emzirme döneminde de devam edebiliriz belki buna dedi doktor .
Birebir kitaplara göre büyütülen çocuklara hayran kaldım hep. Oğlum kolik bir bebekti tüm ezberleri bozdu uyku eğitimi yemek düzeni hepsi kaydı. Birde 40 çıkınca odasını ayıran var anne kokusu alıp uyanmasın diye ben yapamam uykusuzluğa dayanırım ama el kadar bebeği başka odaya bırakamam. Büyüdüklerinde bizimle yatmayacaklar ne kadar sarılıp öpsem kardır bana göreKızlar belki konuşulmuştur, uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kafam çok karışık. Burda 4 aylıkken başlanıyormuşgeçe kalırsan çok ağlar diyor herkes
Öyle görünüyor, sık göreceğim seni dedi, kafa kafaya duruyor miyomla uşagim arkadaş etmiş kendine onuMaşallah canım o da artık doğsa hayatını devam ettirebilecek porsiyona ulaşmışdoktoruna güven belki kendisi diyecek sezeryan yapalım miyomu da alalım diye. Bir sonraki kontrolde daha net belli olur gibi
Ay mümkünse biz doğurunca güncellensin çünkü maddiyat bitti ala ala sıfırlara geldikÖyle görünüyor, sık göreceğim seni dedi, kafa kafaya duruyor miyomla uşagim arkadaş etmiş kendine onuşimdi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye de baktım odaları görmek istedim hoşuma gitti acikcasi, daha fiyatlar güncellenmemis ama