- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo önemli değil canım haftası neyse o sata göre. İlk kızımda 41 haftada doğum başlamıştı önden gitmesine rağmen.Kızlar bişey sorcam. Benim bebiş babası biraz toplu olması hasebiyle diye düşünüyorumkilosu boyu 1 hafta önde çıkıyor bu bir sorun teşkil etmiyor heşryi sağlıklı çok şükür. Sorum şu normalde 14 şubat görünüyor doğum 1 hafta önden gittiği için makinede 3 şubat görünüyor doğum tarihi şimdi bu çocuk hangi tarihte gelir?
Müge dedi buna ya yapabileceklerini küfretSinana ve sinan gibilere en güzel ceza hadım edecekler böylelerini![]()
Sancıların sıklığı önemli canım doktorun dediği gibi. Bazılarımız böyle atlatıyor, kimimizde tansiyon, kimimizde şeker var rabbim hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin yavrularımızı kucağımıza alıp eve gidelim inşallahKatılıyorum bende hep sancılıyım bazıları böyle geçiriyor hamileliğini demişti doktorum. Ama hastanede de yatmaya gerek yok sanırım zaten doğum sancısı olsa bağırır yerinde duramazsın demişti banasadece rahim ağzım daha kısa diye sancılar 5 dk da bire değilde 15dk da bire düşünce gel dedi.
Ne oldu itiraf etti miMüge dedi buna ya yapabileceklerini küfret![]()
Bir hafta öndesin bendenBenimde bugün değişti ve bende 34+0 oldum![]()
Ay yok ya. Sürekli bişeyler diyip sonra geri dönüyor. Allahın cezası.Ne oldu itiraf etti mi
Geçmiş olsunBiraz hasta gibiyim ya. Boğazım kötü, burnum tıkalı. Düşürmeye çalışıyor ama düşüremiyor gibi. Quene de bi mesaj atam ipek kız rehin aldı anasını galiba![]()
Geçmiş olsun sirkeyle gargara yap boğazına hemen takviye bişilerBiraz hasta gibiyim ya. Boğazım kötü, burnum tıkalı. Düşürmeye çalışıyor ama düşüremiyor gibi. Quene de bi mesaj atam ipek kız rehin aldı anasını galiba![]()
Valla ne zaman canı isterse o zaman gelirKızlar bişey sorcam. Benim bebiş babası biraz toplu olması hasebiyle diye düşünüyorumkilosu boyu 1 hafta önde çıkıyor bu bir sorun teşkil etmiyor heşryi sağlıklı çok şükür. Sorum şu normalde 14 şubat görünüyor doğum 1 hafta önden gittiği için makinede 3 şubat görünüyor doğum tarihi şimdi bu çocuk hangi tarihte gelir?
29 muGünaydın analar bi süredir kabızlık nedeniyle demir kullanmıyorum ferritin değerim 4 çıkmış çok mu düşük![]()
Bence çok güzel keşke bizimde öyle olsa maddi olarak biraz rahatlardıkSimdi dpgumu sordu esim fiyatlandirmadan normal ucreti 11 binmis esnaf oldugu icin esnaf odasindan alacagi belgeyle 9300 e dusuyomus bence iyi gibi
Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir.29 mukırmızıpatiklikız beni korkutuyorsun baya baya atlaya zıplaya doğuma yaklaştın. Kan değerin düşük kuzum ilaç alamazsan doktor başka bir yöntem uygulasın takviye
Demirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş29 mukırmızıpatiklikız beni korkutuyorsun baya baya atlaya zıplaya doğuma yaklaştın. Kan değerin düşük kuzum ilaç alamazsan doktor başka bir yöntem uygulasın takviye
Haber alırsan yaz buraya da canımBiraz hasta gibiyim ya. Boğazım kötü, burnum tıkalı. Düşürmeye çalışıyor ama düşüremiyor gibi. Quene de bi mesaj atam ipek kız rehin aldı anasını galiba![]()
Ay az önce okudum canım içim bir tuhaf olduBebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir.
Bak bak senin takviminde de çok güzel bir şey yazıyor![]()
Daha anasının karnındaki bebeğe de zayıf demezsin be kadınAy az önce okudum canım içim bir tuhaf oldugeçen hafta 2100 kg dı kaynanamla ne zaman konuşsam çocuk zayıf diyor dün sinir oldum artık anne dedim zayıf deyip durma çocuk el kadar bebe daha 8.ayı tamamlamadı bundan sonra büyüyecek diye. T the economist senin annen zayıf diyordu inan bu insana koymuyor da kaynana deyince koyuyor maşallah der geçer insan o senin evladının parçası
Almıştır kuzum merak etmeDemirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş![]()