Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de hemoroid degilde biraz ikininca orda bi yer cit edip aciliyo sanki tuvalet kagidinda minicik kan goruyorum pek kabiz olmam ondan oluyo galibaTamam deneyeyim, geçtiğimiz hafta kabız olmuştum o zamandan beri canım çıkıyor ya eskiden vardı ara ara olurdu ama hiç bu kadar olmamıştı
Ya resmen doğum yaptım ama arkadanBende de hemoroid degilde biraz ikininca orda bi yer cit edip aciliyo sanki tuvalet kagidinda minicik kan goruyorum pek kabiz olmam ondan oluyo galiba
Ilaca rağmen 13.9 cikti tansiyonum
Kiz Allah seniYa resmen doğum yaptım ama arkadannefes egzersizleri ile birlikte tecrübe ettim, sonrasında oldu
Zaten temizlikçi öyle ince işlere girince ywtiştiremiyor ya, iyi olmuşNapsın mutfak dolaplarını dökmüş gel sen bezi yıka ver ben sileyim diyor haftaya abla gelcek yardıma onlada oturur çay içerz artık evde temizleyecek yer kalmadı![]()
Bana dokunan besinler var onları yemeyince hafifliyor. Domates, yoğun salçalı yemekler, pekmez. Sen de basurunu azdıran şeyi bulursan rahatlarsın. Geçmiş olsun kardeş.Kızlar ya ben bu basur için ne yapabilirim, tecrübesi olanzaten önüm ağrıyordu şimdi arkam da ağrıyor
önüm arkam sağım solum sobee oldum resmen
Hep aynı şeyleri yiyorum sanırım çorba filan hiç içmiyorum belki ondan, genelde hep karbonhidratBana dokunan besinler var onları yemeyince hafifliyor. Domates, yoğun salçalı yemekler, pekmez. Sen de basurunu azdıran şeyi bulursan rahatlarsın. Geçmiş olsun kardeş.
Kuzum meyve ye sivi tuket posali meyveler yeHep aynı şeyleri yiyorum sanırım çorba filan hiç içmiyorum belki ondan, genelde hep karbonhidrat
Ya işte portakal yiyeyim dedim hepimizin sorunu artık mide yanması yaptı bende, zaten kahvaltıyı akşam yemegine kadar anca sindiriyorum, midem sıkıştı kaldı bı yerlere sanırımKuzum meyve ye sivi tuket posali meyveler ye
Benim kizdan önce aşılamalar tedaviler derken cocuk olmuyordu diye tupbebek3merkeziyle konuşmaya gitmistik ,çok ucuk bir rakam duyunca arkamiza bakmadan kacmistik, sonraki ay da kendiliginden hamile kaldim. Duyanlar dalga geçiyordu eşimle, parayi duyunca nasil uapti cocugu diyeDişi kul seğil ama 1600 tölö den sonra hakkatten bi enerji geldi, yemeği yaparken bi çekmeceyi boşalttım mutfakta da sildim ahdjshhs
Aha kacak geldii hadi canım saglicakla kucağına alamayi nasip etsin dikkat et kuveze girmez masalalh kocaman oldu haftanda iyi zaten diyordun karnım indi diye dualarımız seninleGünaydın kızlar hastaneye geldik doktor çok kızdı niye kaçtın yatmadın diye. Mimoza yapmaz öyle şey dedim ebelere diyor şaşırttın beni dedi. Dedim oğlum evde aklım onda nasıl yatayım bırak babasına dedi diyemedim tabi babası öldü çocuğumun diye. Bebek aşağı inmiş dedi nst de yine sancı var tansiyon küçüğü yüksek kan ve idrar verdim şuan birşeyler atıştırıyorum çünkü 12 den sonra birşey yeme içme sabah doğuma girebilirsin demişlerdi. İkinci kez nst ye gireceğim duruma göre değerlendirecek doktor.Hayırlısı olsun diyelim. İnşallah doğarsa da küveze gerek kalmaz
Gece bende de aynı oluyor durum. Bas ucuma koydum gavisconu artık.Ya işte portakal yiyeyim dedim hepimizin sorunu artık mide yanması yaptı bende, zaten kahvaltıyı akşam yemegine kadar anca sindiriyorum, midem sıkıştı kaldı bı yerlere sanırımvalla çatı ağrısını unutturdu bana nabız gibi atiyor gerim
Çok iyi hikaye ama yaaaBenim kizdan önce aşılamalar tedaviler derken cocuk olmuyordu diye tupbebek3merkeziyle konuşmaya gitmistik ,çok ucuk bir rakam duyunca arkamiza bakmadan kacmistik, sonraki ay da kendiliginden hamile kaldim. Duyanlar dalga geçiyordu eşimle, parayi duyunca nasil uapti cocugu diye![]()
Ğuahahhjajajaja bu tam benlik hareketBenim kizdan önce aşılamalar tedaviler derken cocuk olmuyordu diye tupbebek3merkeziyle konuşmaya gitmistik ,çok ucuk bir rakam duyunca arkamiza bakmadan kacmistik, sonraki ay da kendiliginden hamile kaldim. Duyanlar dalga geçiyordu eşimle, parayi duyunca nasil uapti cocugu diye![]()
Yokkk imkansizzzzBU GRUPTAN ŞÖYLE OLAYSIZ BİR DOĞUM ÇIKMAYACAK MI KARDEŞİM
Proctoglyvenol krem önerdi doktorum Annem de kantoron yağı verdi ama o bende işe yaramıyor nedenseKızlar ya ben bu basur için ne yapabilirim, tecrübesi olanzaten önüm ağrıyordu şimdi arkam da ağrıyor
önüm arkam sağım solum sobee oldum resmen