Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ayaklar da pembişmiş şimdi dünkü fotosunu attığım Afrikalı ayaklarımdan utandım bu ayakları görünce benimkiler tarladan gelmişKaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artıketmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende
![]()
Yok bakalım birazdan gitcem doktoraYatış yapmadılar mı?
Hazırlıklı git kuzum senYok bakalım birazdan gitcem doktora
Uykuda oluyor mu bilmiyorum ama sürekli oluyor gece gündüz farketmiyor bende. Sürekli yaşıyorum dün belki 30 defa olmuştur bugün biraz daha az tabiki. Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim kiAramızda yalnızca iki gün var sertleşmeler , toplanmalar hepimizde sıklıkla arttı bu direk erken doğum belirtisi değil beni de regl sancısı tutunca korkutuyor malesef ama öyle durum da nefes egzersizi denemeye çalış iyi geliyor gece uykuda sık oluyormu benim en çok gece oluyor .
sagol kuzu ama bende bir sey yok sükür yokladıKızlar noluyor yavaşın az yetişemiyom M MaviFeslegen Z zerefsann geçmiş olsun
T the economist kuru kayısı mı bende diyorum ne almayı unuttum ben 1 numara bez ve kuru kaysı![]()
Bandanaları boneleri hazır pamuk kızımın da erken doğmasın ki totosu ısırılacak olsunNe olacak içindemi kalacak elbet birgün dogacakhani bekliyoruz hazırlıklar yaptık sonra taraklar aldık sırma saçlara süsler aldık
![]()
Hedef mi şaşırttınKızlar ben bu arada kayınvalideme doğumu Şubat sonu mart başı dediğimi hatırladım kadın geçen hafta gerçeği öğrenip şok oldukötü gelinim sanırım.
Senin ayaklar da pembişmiş şimdi dünkü fotosunu attığım Afrikalı ayaklarımdan utandım bu ayakları görünce benimkiler tarladan gelmiş![]()
Gelmesin diye mi demiştinKızlar ben bu arada kayınvalideme doğumu Şubat sonu mart başı dediğimi hatırladım kadın geçen hafta gerçeği öğrenip şok oldukötü gelinim sanırım.
Bana da girdi ya bi de alttan sanki lavabo tikaninca pompaliyoruz ya oyle bi basinca gelip gidiyo cok rahatsiz etti yabi ben eksiktim ben de geldim bana bildiğiniz sancı giriyor şu anönce belimden sonra karnımdan girdi ay ne fenaymış
Geçmiş olsun canımHedef mi şaşırttın![]()
Sağ ol canım aynen hem hassas hem de hissiz sanırım, fark etmedim bu derece yandığını.Geçmiş olsun canımaman derimiz hassas zaten biraz daha dikkatli ol lütfen
![]()
Geçmiş olsun günescim dikkat et❤Ay dün ben karnıma demlikten kaynar su dökmüştüm, çok acımadı gibi ama bugün baktım da banyoda fark ettim baya yanmışaferin bana
Sağ ol kuzumGeçmiş olsun günescim dikkat et❤
anam seninki daha fenaymış aşağıyı zorluyor artıkBana da girdi ya bi de alttan sanki lavabo tikaninca pompaliyoruz ya oyle bi basinca gelip gidiyo cok rahatsiz etti ya
Yalnız değilsin bacım benim ayaklarda öyle çocuğumun ayaklarıda kocaman olduminnoş minnoş ayaklarınız var laf etmeyin lütfen. Benim ayaklar 40 numara her 40 numarada olmaz
eşimin ayaklar 45 nu. Ayak degil kayik taşıyoruz
![]()