2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artık 😭 etmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende 😭😭😭😭😭
Senin ayaklar da pembişmiş şimdi dünkü fotosunu attığım Afrikalı ayaklarımdan utandım bu ayakları görünce benimkiler tarladan gelmiş😬

Aramızda yalnızca iki gün var sertleşmeler , toplanmalar hepimizde sıklıkla arttı bu direk erken doğum belirtisi değil beni de regl sancısı tutunca korkutuyor malesef ama öyle durum da nefes egzersizi denemeye çalış iyi geliyor gece uykuda sık oluyormu benim en çok gece oluyor .
Uykuda oluyor mu bilmiyorum ama sürekli oluyor gece gündüz farketmiyor bende. Sürekli yaşıyorum dün belki 30 defa olmuştur bugün biraz daha az tabiki. Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim ki

Senin ayaklar da pembişmiş şimdi dünkü fotosunu attığım Afrikalı ayaklarımdan utandım bu ayakları görünce benimkiler tarladan gelmiş😬
😂😂 minnoş minnoş ayaklarınız var laf etmeyin lütfen. Benim ayaklar 40 numara her 40 numarada olmaz 😂 eşimin ayaklar 45 nu. Ayak degil kayik taşıyoruz 😂😂

Back
X