- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Haber ver canım belli oluncaYok bakalım birazdan gitcem doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ver canım belli oluncaYok bakalım birazdan gitcem doktora
Agshahha kayısılar incirler komposto için, kuruyemişler güç kuvvet olsun diyeson eksiklerin kuruyemiş miydiajfkksfk
Emzirme yastığım benim de yok ama ceviz önemli lütfen
Bacım senin tarağın var ona bakıp süt yaparsın senKızlar noluyor yavaşın az yetişemiyom @MaviFeslegen Z zerefsann geçmiş olsun
T the economist kuru kayısı mı bende diyorum ne almayı unuttum ben 1 numara bez ve kuru kaysı![]()
Gelmesin diye mi demiştin![]()
Ay şimdi Allah’ın bildiğini kuldan saklamayayım biraz öyle yaptım.Hedef mi şaşırttın![]()
hazır olun kizzzz
hahahhahahahaha evet ta kendileriMustafa hala emiyordur benceyoksa bu bdv deki sütten kesilmemiş adamlar kimin çocuğu? Hepsi Ayşe teyzenin oğulları işte
Bırak nasıl istiyosan öyle olsun kırılan kırılsın yanında kim olmasını istersen o olsun hiç takma kafana küserse küssünler,,Ay şimdi Allah’ın bildiğini kuldan saklamayayım biraz öyle yaptım.
Tüplerimden ameliyat oldum, covid zamanı, sadece bir kişi refakatçi kalabiliyor diye özellikle söylediler, annemden önce gelmeye kalktı. Bi de benim annem hemşire yani sizce hastanede hangisi bana daha iyi daha rahat olur?
Tüp bebek için transfere gideceğiz ki transfer vs söylemedik hastane işimiz var dedik yine ben de geleceğim diye tutturdu. Yahu zaten alttan birşeyler sokuyorlar ben hiç rahat edemiyorum ne gerek var di mi? Sağolsun o da kendince destek olmak istiyor ama o kadar üsteliyor ki beni bunaltıyor. Doğumda da aynısı olmasın diye ben kendimce bi önlem almıştım sonra zaten eşimle konuşup karar alıp bi tek benim anne gelecek diye herkese bildirdik. Ama ben tarihi güncellemeyi unutmuşum![]()
Çok haklısın yaz.Bırak nasıl istiyosan öyle olsun kırılan kırılsın yanında kim olmasını istersen o olsun hiç takma kafana küserse küssünler,,
benim annem ve iki kardeşim gelecek kızımada bakacaklar böylece hastanededr genelde eşim olacak eşim=ben sadece onla rahat ediyorum, ilk doğumumda iki ailede uzaktaydı önce eşimin ailesi geldi gittiler sonra annem geldi ev küçük ben sırayla gelmelerini istedim ozamanlar yıllar önce,, sonra laf etmişler annesi niye sonra geldi diye niyr olacak ota boka küsüyosunuz diye önce siz gelin dedik ,,bidaha öyle düşünceli olmam annem telefonda ağladı benle ben annemi isterim önce ozaman kardeşlerimde küçüktü çok kalamadı ama anne işte yürek dayanmıyor aklı bende kalmıştı. Şimdiki doğumum ben ne istersem o olur kimsenin kırılmaya hakkı yok
Zeytinyağıyla ya da kantoron yağıyla içeri it dışarda durdukça acrValla kantoron yağlı pamuğu koydum totoma inşallah yumuşatır da yollarım geldiği yere çok canım yanıyor ya
Ben elma sirkesiyle gargara yapıyorum hasta olcak gibi olunca ya da pastil alabilirsin şekerin yoksaBoğazım yanıyor inşallah hasta olmuyorumdurne yapabilirim ballı ılık süt içtim pek bir faydası olmadı
Şekersiz pastiller de var canımBen elma sirkesiyle gargara yapıyorum hasta olcak gibi olunca ya da pastil alabilirsin şekerin yoksa
Pastilin zararı olmaz değil mi ?Ben elma sirkesiyle gargara yapıyorum hasta olcak gibi olunca ya da pastil alabilirsin şekerin yoksa
Ayy ne yapsan beğendireyorsun bunlarada önce annen gelse niye ilk o gitti derlerdiBırak nasıl istiyosan öyle olsun kırılan kırılsın yanında kim olmasını istersen o olsun hiç takma kafana küserse küssünler,,
benim annem ve iki kardeşim gelecek kızımada bakacaklar böylece hastanededr genelde eşim olacak eşim=ben sadece onla rahat ediyorum, ilk doğumumda iki ailede uzaktaydı önce eşimin ailesi geldi gittiler sonra annem geldi ev küçük ben sırayla gelmelerini istedim ozamanlar yıllar önce,, sonra laf etmişler annesi niye sonra geldi diye niyr olacak ota boka küsüyosunuz diye önce siz gelin dedik ,,bidaha öyle düşünceli olmam annem telefonda ağladı benle ben annemi isterim önce ozaman kardeşlerimde küçüktü çok kalamadı ama anne işte yürek dayanmıyor aklı bende kalmıştı. Şimdiki doğumum ben ne istersem o olur kimsenin kırılmaya hakkı yok
Zararı yoktur değil mi? Eşime gelirken aldırayımŞekersiz pastiller de var canım
Yagladim şimdi doktor da fitil ve krem söyledi akşam onları yapacağımZeytinyağıyla ya da kantoron yağıyla içeri it dışarda durdukça acrGeçmiş olsun