2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
2 haftalık olsa bile onun için hiçbir şey yapmıyorlar canım benim ki 1 aylık ve 28. Haftada başladı korkma zaten başlasa o haftalarda basliyormus

Benimde 35e felan gelmemi bekliyorlar sanırım canım benimki de 1 aylık bir gerilik. Bende bekletilmesi o istemiyorum. Doğumun nasıl oldu ? Benim öncekiler normal once normali deneyeceğiz dediler senin nasıl oldu

Dün gittim ben hareketsiz olunca bebek tedirgin oldum aşırı hareketsiz bu ara. 22 hazirana günn verdi işte pazartesi yine gek dedi ama son bi kontrol yapalım perşembe de sezeryan inşallah Allah nasip ederse
Ay haftaya Perşembe geliyor demek peki kilosu nasıl ya inşallah sağ salim kucagina alırsın

Birde çok geçmiş olsun bebeğin neden kuveze girdi ciğer geliştirici vurmamislar miydi. Minik kuzu tez zamanda çıksın insallah.

22 canım 1 gün arayla olacak demekki nasip olursa anestezi uzmanı ile haftaya salı yada çarşamba görüşmeye yolluycak tetkik yapıcak sanırım bilmiyorum ama
Evet az kaldi desene:)
Senin ozaman 38+ kac olcak
Ben anestezi doktora 2 hafta once gittim testler kan idrar ekg hersey cekildi
Ama bi hafta sonra tekrar isterlermi bilmiyorum

Kızlar ben bu sabah idrar ve kan verdim idrar sonucum çıkmış lökosit 23 ve keton pozitif çıkmış kan sonucum daha çıkmamış doktoruma sormadım o yüzden onu bekliyorum ama sizce ilaç kullanmam gerekir mi keton neden pozitif çıkar bilgisi olan var mı tehlikeli bişey mi

Kızlar bugün tahlil verdim. Kültür ve kanın sonuçları çıkmadı daha ama idrarın sonucunda lökosit 11 epitel 5.70 çıkmış. Dansite 1007. Anlayan var mı kurtulamadım bu enfeksiyondan.

Yok yok maşallah baya kucak dolduracak bebişin. Kız benim ki 1600 daha kilo almıyor bu hafta bilemedin haftaya alacakları bebisi seninkinin yarısı ben nasıl olcak diyorum çok şükür Allah'ım de çok iyi ağırlığı masallah

Hanimlar daha once dogum yapmislara sorum nisan geldikten sonra ne kadar surede basladi dogum acaba? Cati muayenesi sonrasinda lekelenme normalmis bende de oldu ama en son yogun bi akintiyla karisik kahve kirmizi pembe kan geldi acaba dedim nisan mi doktorumu aradim suyun gelirse haberleselim onun disinda sorun yok dedi ama bunun bir ortalamasi var mi acaba merak ettim

Valla cnm benim suyum doğum anında geldi herkezin ki bir değildir 10 cm acıkma olmasına rağmen bende şu gelmemisti çocuk çıktı suda aktı bende doktorun sancıların iyi ce artinca ve lavabo isteğin aşırı derecede gelicek büyük lavaboya çıkmak istiyceksin ama gelen bebek olucak beline ve kasıklarına aşırı derecede ağrı girince ve beş dakikada bir olunca doktoru ara veya direk git he şunu unutma sakın sancin varken oturma hareket et acilman kolay olsun

Ben gebe eğitimine gittiğimde 3 4 gün dediler ama bilmiyorum tabi

Birde çok geçmiş olsun bebeğin neden kuveze girdi ciğer geliştirici vurmamislar miydi. Minik kuzu tez zamanda çıksın insallah.
Teşekkür ederim ciğer iğnesi yapıldı onda sıkıntı yok sıkıntımız kilo düşüklüğü 1690kg doğdu brde hafta olarak 35 haftada doğurdum ama gelişim ölçümleri 31-32haftalık o yüzden küveze girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…