- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.641
İnşallah kalmasın canım zamanında gelsin lerdesağlıklı böyle tonbis yanaklı birşey olsunlar
ben de varımm . 25 temmuz normalde ama bakalım ne zaman gelecek :) daha doğum iznine bile çıkmadımBende varim, hatta benim ağustosa kalma ihtimalim bile var. Ilk hamileliğimde gibi olursa
ben de varımm . 25 temmuz normalde ama bakalım ne zaman gelecek :) daha doğum iznine bile çıkmadım
Evet doktor da oyle soyledi, premature olmayacak, kilosu, gelisimi yerinde vs. Bebek hazir dedi. Tabiki bebek kendisini hazir hissettiginde gelmesini isterdim ama doktorlari da anliyorum bebek zaten hazirken risk almayalim diye dusunuyorlar.Zor bir durum ama 36 itibari ile doğumlar erken sayılmıyor doktorlar risk almak istemez hiçbir zaman ama bunun kararını doktorla sen vermelisin erken diye düşünme küveze girmez bir sıkıntı yaşanmaz
amin inşallah hepsi sağlıklı sıhhatli gelsin.İlk gebelik lerde hissetmiyoruz fazla ama iki üç etkisi hissetmesi daha çok oluyor cnm doktora göre ve benim.adet tarihimle aramda bir hafta oynuyor ha bir hafta erken yada geç sağlıklı olsunda
Aynen cnm inşallah guzel haberler alırsın yarinhayirlisi, erken gelmesindeki dezavantaj, dogum iznimin kısalmasina sebep olabilmesi.
Haftaya randevum var, bakalım doktor hanim ne diyecek..
Ben beşli takım ve ince kundak koydum yeterli kat kat giymez tam aksine kalın giyerse ısırık olur hemen çocukArkadaşlar 22 Temmuz da 40+0 oluyorum. Belli olmaz ama ilk doğum çok erken doğacağını sanmyorum rahat geçiyor şükür. Yani havalar iyice ısınmış olacak büyük ihtimalle temmuz sonuna doğru hemşireye kıyafeti nasıl vereceksiniz yani çıtçıtlı zıbın üstüne tek kat tulum mu yoksa tulumun içine bir uzun bacak altla üstüne uzun kol koyym mı tek kat giyer mi çocuk siz nasıl yaptınız?
Benim de ağustos sonuydu ilk doğum ben direk çıtçıtlı zıbın üstüne de tek kat tulum verdim.Arkadaşlar 22 Temmuz da 40+0 oluyorum. Belli olmaz ama ilk doğum çok erken doğacağını sanmyorum rahat geçiyor şükür. Yani havalar iyice ısınmış olacak büyük ihtimalle temmuz sonuna doğru hemşireye kıyafeti nasıl vereceksiniz yani çıtçıtlı zıbın üstüne tek kat tulum mu yoksa tulumun içine bir uzun bacak altla üstüne uzun kol koyym mı tek kat giyer mi çocuk siz nasıl yaptınız?
Dün gece ilk kez bende çok aşağıda hissettim bebeği hıçkırık sırasında dediğin gibi doktoruna sor bence bunu ben artık normaldir diye düşünüp önemsemedim kanala girdi demek ki diye düşündüm ama senin haftan daha küçükmerhaba ya benim bu kız çıktı çıkacak gibi yapıyor bugün.Geçen hafta söylemiştim alttan muayene etti dr. uzunluk kontrolü için normal duruyor sorun yok dedi.
Ama bir sertleşiyor bir anda altta bir doluluk oluyor.Sanki kendini ittiriyor.
Zaten haftamı da tam net söyleyemiyorum.Benim sat 23 ekim 2022 di dr. ilk ölçümlerde onu 30.11.2022 çevirdi.şimdi ikisinin ortasında gidiyor ölçüm olarak.32+2 onun ölçüsüne göre 33+2 benimkine göre...
elleri sanki en altta oynuyor. Dün sabaha karşı hıçkırık tuttu afedersiniz sanki çıkışın dibinde hıçkırıyo öyle yani.Daha erken görünüşte birşey de yoktu cumartesi günü gitmiştim dr.
birde bu benim 2. bebek ilki 38+1 de doğdu.Düşünüyorum onda nasıldı diye muhtemelen böyle değildi yoksa hatırlardım kesin.
Siz ne durumdasınız?
Benim tecrübem hiç yok o yüzden 10lu hastane çıkışını veriyim onlar hangisini giymesi gerekiyosa içinden çekip giydirsin ona göre devam ederim diye düşünüyorum öyle bir şansım var mı acabaBenim de ağustos sonuydu ilk doğum ben direk çıtçıtlı zıbın üstüne de tek kat tulum verdim.
Ertesi gün tek kat tulumu çıkardım hatta çıtçıtlı badi ve çorapla kaldı.Doktor bile çok iyi yapmışsın demişti.
Bunda da tek kat tulum vericem içine çıtçıtlı badi ile birlikte.
Türkiyede doğum iznin kisalmaz aksine uzar doğduktan sonra bebekle geçen vakit ama başka ülkedeysen bilememhayirlisi, erken gelmesindeki dezavantaj, dogum iznimin kısalmasina sebep olabilmesi.
Sizin haftanız kaç acaba?Bende haftayı beklemiyim bari gidiyim bir içim rahat etsin.Alttan da muaye etti ya etkilemişmidir. emin olamadım.Bel ağrım var bide çünkü şiddetli değil ama hani adet olmadan önce can sıkıcı bir sızı olur öyle aynen.Dün gece ilk kez bende çok aşağıda hissettim bebeği hıçkırık sırasında dediğin gibi doktoruna sor bence bunu ben artık normaldir diye düşünüp önemsemedim kanala girdi demek ki diye düşündüm ama senin haftan daha küçük
Var tabi neden olmasın kalanı geri verirler.Benim tecrübem hiç yok o yüzden 10lu hastane çıkışını veriyim onlar hangisini giymesi gerekiyosa içinden çekip giydirsin ona göre devam ederim diye düşünüyorum öyle bir şansım var mı acaba
doğum izninin kısalması ne demek, her türlü 16 hafta değil mi? erken doğarsa sonraya kalırhayirlisi, erken gelmesindeki dezavantaj, dogum iznimin kısalmasina sebep olabilmesi.
Bende evde işleniyorum birebir dediğin sekildeyim, çıkısa yakın bir sekilde hıckırık basınc hissi var ama gecen gün de gittim normaldi herseymerhaba ya benim bu kız çıktı çıkacak gibi yapıyor bugün.Geçen hafta söylemiştim alttan muayene etti dr. uzunluk kontrolü için normal duruyor sorun yok dedi.
Ama bir sertleşiyor bir anda altta bir doluluk oluyor.Sanki kendini ittiriyor.
Zaten haftamı da tam net söyleyemiyorum.Benim sat 23 ekim 2022 di dr. ilk ölçümlerde onu 30.11.2022 çevirdi.şimdi ikisinin ortasında gidiyor ölçüm olarak.32+2 onun ölçüsüne göre 33+2 benimkine göre...
elleri sanki en altta oynuyor. Dün sabaha karşı hıçkırık tuttu afedersiniz sanki çıkışın dibinde hıçkırıyo öyle yani.Daha erken görünüşte birşey de yoktu cumartesi günü gitmiştim dr.
birde bu benim 2. bebek ilki 38+1 de doğdu.Düşünüyorum onda nasıldı diye muhtemelen böyle değildi yoksa hatırlardım kesin.
Siz ne durumdasınız?
doğum izninin kısalması ne demek, her türlü 16 hafta değil mi? erken doğarsa sonraya kalır
Öncelikle hayırlısıyla kucağına alırsın insllh bebisiYok yok prematüre olmaz Allah’ın izniyle. Tamamlamış olmasa kendisini kanala itmez şapşik. Benim doktor da bol yürüyüş ve squat önerdi hızlandırmak için. Karnım çok aşağıda kafa aşağıda ve sanki havuza dalıyor gibi bizim kız. Çıksa da kurtulsak
3,5 kg olsun istiyorum sadece. Şuan 3 kg. Hala gözümde bir kan pıhtısı minikliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?