2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar ben bugun gittim acil kadin doguma
Tansiyonum 150/90 cikti
Yarim saat sonra 12/80 cikti idrar tahlili bekledim temiz cikti cok sukur nst de sanci cikmadi
Tansiyonunu dikat et dedi zaten haftaya doktor sezeryan olacam:)
AA neguzel haftaya bebişim sağ sağlık kucağında olur kaç haftalık oluyor ozmn

Amin hep beraber alalım inşalla
Karnım sert ama nefesim rahat. Baya düştü aşağı doğru. Bazen (çoğunlukla) çok daha sert oluyor, tek bir taraf baya acıyor.
Son üç beş gündür kasıklarkmda bıçak kesiği gibi ağrı oluyor geçiyor.
Ön ve arka kısma çokça baskı yapıyor, geçiyor.( büyük tuvalete sıkışmış gibi oluyorum özellikle geceleri)
Bir de nefesimi kesecek kadar sertleşirse karnım ayakta bile olsam iki büklüm yapıyor beni.
Doğuma hazırlanıyor bedenim. Ama kaç gün/hafta sürer bilmiyorum
Dün baya kafası aşağıdaydı. Doktor açıklık kontrol etmedi. Zamanını doldurur gibi dedi ama net konuşmuyor hiç.
Sadece hızlandıralım doğumu diye Pheebs ‘in yukarda söylediği egzersiz yürüyüş duş ilişki vs bunları çokça yap dedi.

Nasip

Bosveeeer benimde ev temizligi perdeler duruyo bugun doktor artik geliyo dedikten sonra gozumde degil hic biri olmayiversin

Aynısı banada oluyor şuanda karnım yumuşak ama bazen sertleşiyor yürüyemez oluyorum nefes zor aldığım zamanlar oluyor bı tarafa toplanıyor falan özelikle akşamları oluyor bnmki ama doktor hiç birşey söylemiyor devlet olduğu için daha kilosunu bile bilmiyorum yani soruyorum daha küçük diyor belki bu gittiğimde banada gün verir

Selam kızlar bugün bebişimi görmeye gitdim kucağıma aldım 10dakika kadar öyleee küçükki insan tutmaya korkuyor serumu kesmiş doktor kilo almaya başladı dediler ben konuştum o dinledi
Ayyy ne guzel insallah en yakin zamanda kuvezden cikar
Canim sen kac haftalikkrn dogum yaptin bide hangi gun dogum yaptin ve bebeisin kilo kacti:)

Selam kızlar bugün bebişimi görmeye gitdim kucağıma aldım 10dakika kadar öyleee küçükki insan tutmaya korkuyor serumu kesmiş doktor kilo almaya başladı dediler ben konuştum o dinledi
Oysss maşallah kaç kilo doğmuştu cnm

Aynı sayılır ya 24 Eylül günün lafı olmaz. Senin ne zmn kontrol benim yarin
Dün gittim ben hareketsiz olunca bebek tedirgin oldum aşırı hareketsiz bu ara. 22 hazirana günn verdi işte pazartesi yine gek dedi ama son bi kontrol yapalım perşembe de sezeryan inşallah Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…