2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Acilma var mi onemli olan o galiba canim sancisiz acilma olunca suni sanci veriyolar bildigim
Bende böyle biliyorum ama bugün böyle o kadar ıkınma isteğim oldu ki ara ara, bebeği de hissediyorum aşağıda. Bu his ilk doğumda yoğun sancıda geliyordu şaşırdım o yüzden.

Bende böyle biliyorum ama bugün böyle o kadar ıkınma isteğim oldu ki ara ara, bebeği de hissediyorum aşağıda. Bu his ilk doğumda yoğun sancıda geliyordu şaşırdım o yüzden.
Kontrolun ne zaman? Gerci suyun gelmedigi surece mesele yok heralde

Kontrolun ne zaman? Gerci suyun gelmedigi surece mesele yok heralde
Haftaya salımla da pztesi giderim (haftalık çağırıyor artık). Pztesi doktordaydım açılma kontrol etmedi ama hızlandıralım doğumu diye yoğun bir tempo oluşturdu bana (hiçbirisini yapmadım)

Bu doktorlarin bizle derdi ne ya ters bisey hissedersen git sen yine
He ya. Halbuki net konuş dimi gel şu gün sana şöyle yapalım çatır çatır doğur de.
Yok ne biliym bayram sonrasına bırakalım gelsin de.
doğuranları kıskanmaya başliyyycam artık

Yok benmde 2. Ama yinede heyecanlıyım tek çocuktan ikinci çocuğa ew halkı buyuyor nasıl anlaşırlar nasıl oluruz merk

He ya. Halbuki net konuş dimi gel şu gün sana şöyle yapalım çatır çatır doğur de.
Yok ne biliym bayram sonrasına bırakalım gelsin de.
doğuranları kıskanmaya başliyyycam artık
Yeeeani kac yillik doktorsun deyiver 3 gune cikar bu diye yada 1 ay daha surundurur diye temmuz moduna uysak aslinda psikolojik olarak hazirlardik kendimizi temmuz grubuyuz hazirana kaydik resmen

selam kizlar nasilsiniz. Bebegim yarin taburcu oluyor sonunda cok mutluyum.. bugün ilk defa emzirdim sutum birden cok geldi ona morardi falan elim ayagima dolasti eve gelince napicam.korkuyorum bir sey olursa diye bide bu benim ikinci cocugum unutmusum herseyi resmen. Darısı sizlere olsun saglikla zamaninda gelsinler

Yeeeani kac yillik doktorsun deyiver 3 gune cikar bu diye yada 1 ay daha surundurur diye temmuz moduna uysak aslinda psikolojik olarak hazirlardik kendimizi temmuz grubuyuz hazirana kaydik resmen
Temmuzun ilk haftası olarak hazirana kaymak normal aslında ama bizden ileri tarihte olan anneler patır patır doğuruyor ya da haftaya sez ile doğuracaklar
Ben 40ı bekliiiycem kesin.
Senin açılman da net varmış ama ona da çok güvenme çünkü 3-4 cm açılma ile bile uzunca bekleyen var (benim akrabalardan)
Squat forever. Perine masajı yapamam ama sen yapabilirsen yap

Evet yaa planli dogum cokca var grubumuzda ama dirayetli grup ciktik uzucu olaylar yasasakta bunada sukur diyorum saglik olsun yeter ki.
Valla 1 cm acilma ama doktor ozellikle senin suyun gelir kese cok gergin dedi o yuzden bekliyorim her gun perine masaji bilemedim ne kadar ise yarar ki yirtik olayi sanirim dogru ikinmakla alakali tam olarak. Squat kessssinlikle iki gundur temizlige vurdum kendimi egil kalk ileri geri derken baya hareket ettim duz yurumeyeyim bi isede yarasin diye

Wow doktorun baya netmiş aslında. Bakalım bana ne diyecek haftaya. Ben de çok gergin hissediyorum karnımı bebeği herşeyi.
Ama nasip işte bakalım hangi gün doğacak:)

Ve çok haklısın maşallah grubumuzun morali yaklaşımı her şekilde oldukça güçlü.
Allah herkese hayırlı keyifli doğum ve doğum sonrası lohusalık versin. Ben şimdiden lohusalık sendromuna girdim kocama hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…