2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gözün aydın cnmmm çok şükür sevindim sizin adınıza zor bir dönemmiş dün bende görmeye gitdiğimde baktım küvez içerisinde kendi halinde sessz sakin bakınıyor öyleee içim gitdiki o anda kaç gün kaldı küvezde senin bebişin ? Kilodan dolayımı küvezdeydi?

Evet cok zor ama hemen geciyor merk etme..ilk baslarda.her gittigimde.ona bakip ağlıyordum sonra alirstim.zaman nasil gecti anlamadim bile. 28.gun oldu bugün. 35 36 haftalik olana kadar.kalmali dedi doktor bana. Enfeksiyon riski var eve gelse cok küçük olmaz dedi. Cene kaslari gelissin.kilo.alsin dedi..oylede.oldu.cok.sukur okadar.heycanliyimki. seninde su gibi gececek zaman merke.etme gozun aydin bu arada saglikla buyusun

Hadi guzel haberlereeee insallah lohusaligi cok merak ediyorum gercekten anlatiyolarda bakalim anlatildigi kadar var mi

Cok sevindim canım sonunda kavuştun miniğine sağlıkla büyüsün inşallah

Ben de merak ettim doktorunun ne diyeceğini canım yarın bize de yazmayı unutma. Benim bebişin boynunda da tek tur kordon var doktor bana da normal denemek istersen deneriz dedi ama riskleri anlatınca bir anda sezaryene dönme ihtimalinin olması beni korkuttu. Cuma gidicem ben sezaryene karar verdim bakalım ne olacak...

Bana kordon dolanması olan bir bebekde sezeryan olması daha güvenli geliyor,ben hiç risk alabilen biri değilim,hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun
Amin ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden sezaryene karar verdim. Yoksa normal doğum olmasını çok istiyordum ama napalım riske atamam sağlıkla kavuşalım yeter ki

Gözün aydın cnm çok sevindim buna kilosu felan. Nasıl kilo almış dimi

Aynıyım vallahi. Az su içsem de aynı çok su içsem de... Kafası çok aşağıda bebişin biraz o da etkiliyor sanırım. Senin de öyle mi canım?

37+4 olduk canım kilosuda 3000 kilo dedi haftaya salı çağırdı normal doğum.icin bekletiyor beni sezeryanda vazgecti blmyrm bende ne derlerse ona uyuyorm.korku oluyor elbet. Normal doğum içinde:/
Neden sezeryandan vazgeçti acaba sezeryan kararı neden olmuştu? İnşallah sağlıkla gelir bebek.

Neden sezeryandan vazgeçti acaba sezeryan kararı neden olmuştu? İnşallah sağlıkla gelir bebek.
Canm benim plasentam asagidaydi o yönden normal yapamazsın dediler inan bana sürekli perinatoloji takipliydim halada çok sk gdyrm geçen hafta doktor plasenta yukarı çıkmış risk azalmış dedi normal yapalım sezeryanla döneriz kanama olursa dedi ben ama çok tedirgin oldm hem normali yaşa hem sezeryanla dön iki travma olacak bu hafta gidip doktorumla knstm oda dedi birlikte karar veririz ama sezeryan da. Bir operasyon nede olsa dedi oda normal doğumun daha iyi olacağını söyledi neyse perinatoloji yine yonlendirdi son bir göz görsün diye vajinal ultrason ile bakıldı plasenta şuan normal doğuma engel değil.dedi bende ne diyim. Devlet hastanesi aylardır kontrollüym başka hastaneye gtsem kanama.olsa bu kdr iyi müdahale edilemez

Bnmde iki oğlum olacak insllh ilk oğlum çok zor gercekten bklm bu nasıl olacak
Benimde ikinci oğlum bakalm bu uykucu mu olur harwketli mi olur çok heyecanlıyım. İlk çocuk gibi hislerim var oğlum seviyor ama.gelince ne tepki verecek hepsini dusunuyorm sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Aynıyım vallahi. Az su içsem de aynı çok su içsem de... Kafası çok aşağıda bebişin biraz o da etkiliyor sanırım. Senin de öyle mi canım?
Benimki dönmüş doktor kafası önden gidiyor dedi koca kafalı olacak herhaldebir de aşağıda dediğin gibi o da etkiliyor sanırım başından beri bana sen çok hareket etmeyeceksin dedi zaten edemiyorum sağdan sola devriliyorum top gibi oldum yuvarlasalar giderim yani sağ salim alalım kucağımıza inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…