2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kizlar ben 36+6 oldum bu gun doktora gidicem bakalim bebek nasil.. uyku kalitesi diye bi sey kalmadi artik.. anneme soyluyorumki keske basim ayri, bacaklarim ayri, karnim ayri uyusa belki uykumu alirim
Güzel haberler alırsın inşallah uyku bendede sorun artık sürekli uyanıyorum ama az kaldı artık napalım bunada şükür

Aynen 5 yaşına girecek halen uyumaz bizim uyku problemimiz var bu uyuyacak gibi duruyor hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Benim kız yeni 6 ya girdi, elalem in bebeleri öyle derin uyur bizimki her gece bir sebepten uyanıp yanımıza gelmek istiyor, inşallah kardeşi olunca onu da çözmüş oluruz

Oyy masallah kilosu şekerin mi var di senin

37. Haftada ciger gelistirici yapiyorlar demek. Aslında gayet ileri bi hafta. Benimkiler daha 34. Haftada artik dogsunlar modundayim ama hata ediyorum sanirim

Gunaydın kızlar ben de bugün sabahtan beri regl agrisi cekiyorum zaten egilmek rahat yatmak falan mümkün degil devamli uyaniyorum agridan. Sanirim yaklasiyorum doguma oyle hissediyorum. Randevum pazartesi günü. Regl agrisi dogum belirtisiydi degil mi normal doguran anneler olmusmuydu sizde de böyle

37. Haftada ciger gelistirici yapiyorlar demek. Aslında gayet ileri bi hafta. Benimkiler daha 34. Haftada artik dogsunlar modundayim ama hata ediyorum sanirim

Bende şaşırdım 37.hafta itibari ile doğum normal sayılıyor, prematüre bile sayılmıyor ciğer geliştirici ilk defa duydum bu hafta da

Dün ebe kasığa giren sancı yalancı sancı belden gelen sancı doğum sancısı dedi.Bide ıkınma hissi oluşur tuvaletin varmış gibi gelir dedi.

günaydın kızlar nasılsınız benim gibi aşırı iştahsız olup aynı zamanda aç olup yiyemeyen var mı ?
Yedikten sonra da aşırı derecede tansiyonum düşüyor
Ne yapacağımı bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız benim gibi aşırı iştahsız olup aynı zamanda aç olup yiyemeyen var mı ?
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben de hatta dün o kadar baygın yatmışım ki kafayı kaldıramadım (çok şyi bir kahvaltı yapmama rağmen)
Acıkmıyorum, yemek görünce bolca yiyesim geliyor, ama üç lokmada tıkanıyorum nası hamileyiz biiiz

Ne yapacağımı bilmiyorum
Tam olarak ben bu asla yemek yemek istemiyorum aç hissediyorum ama iştahım çok kapalı tabağımı bitirmek işkence gibi geliyo hep yarım bırakıyorum yemek yedikten sonrası da pişmanlık deli gibi yanıyo midem tansiyonum da hep düşük seyrediyo artık iyice zorlanmaya başladık her açıdan inşallah bir an önce geçer hepsi ne uyku kaldı bende ne iştah ilk hamile kaldığım zamana döndüm gibi geliyo bazen biraz çok yesem kusuyorum

Ne yapacağımı bilmiyorum
Tam tersiyim akşam 11 de yedim yok tum sonra yatayım uzanayim dedim eşim bir elledi kalk die koltuktan ben açım ne güzel yemek yiyorum ne kaldırıyorsun dedim kalktım gittim yemek yedim geri uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…