2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sizin adınıza çok sevindim allah ayırmasın bizede aynısını söylediler kilosunu tamamladığında çıkacak dedilerdi bekliyoruzzz 10gün geçti bile

Bende aynı durumdayım. Dün kontrole gittim doktor bebeğin büyüme aşamasından dolayı olduğunu söyledi.

Kızlar kirap durumlari nasıl sizde magnezyum kullanmama rağmen hala kirap giriyor

Bende şaka gibi sabah bulantıları yeniden başladı. Yumurta dan nefret ediyor oldum . Benim daha 5 haftam var doğuma temmuza kalma ihtimalim yüksek . Burda yurt dışında 42. Haftaya kadar bekleyen doktorlar var benim doktorum da o kafadan ilerliyor zTen . Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama artık ayakta duramıyorum çok.

Tam tersiyim akşam 11 de yedim yok tum sonra yatayım uzanayim dedim eşim bir elledi kalk die koltuktan ben açım ne güzel yemek yiyorum ne kaldırıyorsun dedim kalktım gittim yemek yedim geri uyudum
Maşallah canım ya ben 30. Haftaya kadar böyleydim dediğin gibi şimdi ne olduysa artık bilmiyorum yani . 2 defa da serum taktılar demir eksikliğim için belki ondan bile kesilmiş olabilir

Maşallah canım ya ben 30. Haftaya kadar böyleydim dediğin gibi şimdi ne olduysa artık bilmiyorum yani . 2 defa da serum taktılar demir eksikliğim için belki ondan bile kesilmiş olabilir
Demir ilacı kullanıyorum bende günde iki defa ama tam aksine sanki hiç yemek yememiş gibiyim önüme ekmeği bıraksalar bir buçuk ekmek yiyorum bir oturuşta ama şeker meker yok çok şükür.

Kizlar acaba benim kiz haziran sonu mu gelir yoksa 9 temmuzda mi bugun tam 8,5 aylik oldum , 9 ayda dogarsa 15 gunum kalmis oluyor asiri merak ediyorumm

Çok oluyor ama doktorum dün 36. Haftaya girer girmez bırak dedi sancı yapabilirmiş
Şimdi kaç haftaliksin bana hiç bir şey demedi bırak bırakma die banada TM aksine sancı olayım olunca hastanede yatınca sancılarının geçmesi için yazdım dedi bende bırakırım bu hafta

Kizlar acaba benim kiz haziran sonu mu gelir yoksa 9 temmuzda mi bugun tam 8,5 aylik oldum , 9 ayda dogarsa 15 gunum kalmis oluyor asiri merak ediyorumm
Kimi kız çeler erken geliyor cnm vicut yapısına göre değişiyor. Bu durum. Ben iki gebeligimde 37 dolmadan doğurdum ilkim kız ikinci erkek

Yavaş yavaş hareket cnm zorlama kendini

Ben de temmuza kalacağım bı aksilik olmazsa 7 temmuz diye kararlaştırdık doktorumla ama o da az kaldı ya 3 hafta sonra yarın doğmuş olacak belki bu saatlerde o kadar hayal gibi geliyo ki çok ilginç gerçekten bebeğim olacak çok heyecanlıyım 42ye kadar beklemek baya zorlar insanı ya benimki 38+3 de doğmuş olacak inşallah

Magnezyum sancıyı azaltan bişey değil miydi ya ben de çok şaşırdım
Evet bana öyle diyip verdi doktor şuan kullanıyorum ama arkadaşada sancı yapar denmiş doktordan doktora degisiyormu diyicem değişmez de benimde kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…