- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.921
Dur kız yapma aman ne olur ne olmazAşırı bir titizlik var üstümde . Perdeleri yıkamak istiyorum ama hem boyum yetmez hemde eşim olmadan düşerim falananlayacağın kendime bela arıyorum sonucunu bile bile
Kız bende kitaplar hala aynı devam tam aksine çoğaldı
Gerçeğinden korkuyorum aklıma geldikçe Allah'ım güç kuvvet versin hepimizeBizkm.hissettigm kasılmalar şuan. Yalancı gerçeğinj sen blrsn birde tamamıyla durduramaz zaten bazisina etki eder. Bazisina etmez yoksa doğumu durdurabilse kimse erken doğum yapmazdı :)
Amin canım. Ben de normali bekleyeceğim. Bayramdan sonra beklenen gün ama erken doğar diye ben de korkuyorum. Doktorum bayramda yokmuş çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Günaydın kizlar bende normal doğum sürecini bekleyenler tayfasina girdim bakalm ne olcak 37+5 im bugün kırkı bulur gibi ama tam bayram haftasina geliyor. ;/ Kafalar karışık. Sağ salim kucağımıza alalım inslalah
artık gelsinde kavuşalımYavaş yavaş annis geliyorum diyor artık
Az kaldı gelmesine az daha dayanartık gelsinde kavuşalımbaya zorluyo artık beni
mecbur dayanıcaz artık yapacak bişey yokAz kaldı gelmesine az daha dayan
Belli olmaz gelebilir cnm 35 hafta dusurmeselerdi. Benimde azlmisti ama şimdi bekle Allah beklemecbur dayanıcaz artık yapacak bişey yokbana en geç 2 haftaya gelir gibi geliyo bakalım belkide bekletir 39-40 bulucanı hiç sanmıyotum ama yinede belli olmaz
olaun bir haftadan bişey olmaz az kaldıBelli olmaz gelebilir cnm 35 hafta dusurmeselerdi. Benimde azlmisti ama şimdi bekle Allah bekle
Hahahah kız şuna ya Allah'ım minik minik ayar lari olucakolaun bir haftadan bişey olmaz az kaldıbulantıları konuşurken hareket etti hissettim falan derken şimdi doğum konuşuyoruz bile yakında bebişleri konuşuruz süt konuşuruz ayyy çok heyecanlanıyorum ben yaa az kalfı minik ellerle minik parmaklarla kavuşmamızaaa
Aynen 2 gün üstüste icmeyi unuttum dün bacak agrisi kasık sancisi hemen başladı. Benim cok etkiliyor magnezyum vucudumuMagnezyum sancıyı azaltan bişey değil miydi ya ben de çok şaşırdım
Ayy yok yok ne iş ne bisey gözümde degil zaman gecsin artik dogum yapmak istitorum nefes bile zor aliyorum bugünBen devam etsin istiyorum ya herşeyi evde eşim yapıyorgüzel günlerim yakında sona ericek die üzülüyorum bazen
Aynen ben de öyleyim cok yoruldum hareket etmekte zorlaniyorum nefes darligim cok fazlallasti bi de istahim hic yok 2 gündür.artık gelsinde kavuşalımbaya zorluyo artık beni
Gerçekten bilmemek çok zor ben de hiçbir şey bilmiyorum gibi geliyo korkuyorum benimki de olmuştur 3 kilo kesin en son 2.750ydi 10 gün önceBana dün doktorumun asistanı denk geldi ve beni korkuttu . İşte neymiş bizim kız 3000 gram olmuş da daha 5 haftam varmış da erkenden alalım dedi . Bende tabiki kabul etmedim çünkü doğal şekilde başlamasını istiyorum. Evet dediğin gibi gününü geçerse bende 42 haftaya kadar kalmak istemem o da çok zorlar ve normal doğumu da zorlar yani . İlk çocuk olunca gerçekten her denilen şeye hemen inanıyorsun . Sonra allahtan kendi doktorum geldi ve ona bunu hemen söyledim beni rahatlattı
İnan yetişsem yapmıştım bileDur kız yapma aman ne olur ne olmazkaşınıyorsun sen bence ben kendime diyordum temizlik hastası oldum die senin de benden kalır yanın yok üçüncü katta oturuyorum çıktım cam siliyorum çok cilginiz cokk
Bide başında anne abla kardeş aile olmayınca hep yapayalnız oluyorsunGerçekten bilmemek çok zor ben de hiçbir şey bilmiyorum gibi geliyo korkuyorum benimki de olmuştur 3 kilo kesin en son 2.750ydi 10 gün önce
Hahahah magnezyum icmeme rağmen ayak kraplar devam azalmiyordu sabaha kadar yokladı esneyemedim deAynen 2 gün üstüste icmeyi unuttum dün bacak agrisi kasık sancisi hemen başladı. Benim cok etkiliyor magnezyum vucudumu
Ayy yok yok ne iş ne bisey gözümde degil zaman gecsin artik dogum yapmak istitorum nefes bile zor aliyorum bugün
Aynen ben de öyleyim cok yoruldum hareket etmekte zorlaniyorum nefes darligim cok fazlallasti bi de istahim hic yok 2 gündür.
Hahahha çılgın çılgın işler pesindeyizİnan yetişsem yapmıştım bileTemmuza kadar kalacaksak bari vaktimizi boşa geçirmeyelim camlara gelirsek silmiştim ama tekrar sileyim diyorum
Şekerim vardı evet canım ama son 1,5 aydır düzelttik şekeride ama başta 2 hafta önden gidince geri gitmez dedi Dr o yüzden kaldı o fazla kilolarımız oda 39 haftayı bekleyemeyiz nefes darlığı çeker dedi Dr 38 de bayrama geliyor mağlesef 37 de alacaklar Allah nasip ederseOyy masallah kilosu şekerin mi var di senin
Aslında sıkıntı olmazda önlem amaçlı yapalım ne olur ne olmaz dedi37. Haftada ciger gelistirici yapiyorlar demek. Aslında gayet ileri bi hafta. Benimkiler daha 34. Haftada artik dogsunlar modundayim ama hata ediyorum sanirim
Ay hadi insallah canimŞuanda normal tansiyonum odemde okadar fark edilecek bir ödemim yoktur normal kimi hiç sismemisin bile diyolar
Hic sorma sabah aksam tuvaletteyimGece tuvalet mesaisi bitmiyor anneler sizde öyle misiniz uykudan hiç bir şey anlamıyorum bir de yeni bir durum oldu giriyorum çıkıyorum yolda yine geliyor dönüyorum yine giriyorum ne yapıyor bu bizimkiler kafa mı atıyorlar mesaneye bu nedir yaw
Maşallah canim kilosu iyimişKızlar doğum tarihim kesinleşti 23 haziranda olcak tam 37 haftalık olcak bayram sonrası olsun dedik ama kilo 3800 çıktı o yüzden nefes darlığı çeker o zamana kadar diye 37 haftada alacak ama ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici iğne yapcak lar
Ben birakmiştim ama kullaniyorum agrim oldugunda doktor bebege zarari yok dedi sadece krapmlari engelliyorKızlar kirap durumlari nasıl sizde magnezyum kullanmama rağmen hala kirap giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?