- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.941
Yok regl ağrısı gibi olmuyor sancı belden gelip kasıklara vuruyor ara ara ama şiddetli vuruyor bu gün sordum Dr o bebek kasıklara baskı yapıyor artık ondan normal dediGunaydın kızlar ben de bugün sabahtan beri regl agrisi cekiyorum zaten egilmek rahat yatmak falan mümkün degil devamli uyaniyorum agridan. Sanirim yaklasiyorum doguma oyle hissediyorum. Randevum pazartesi günü. Regl agrisi dogum belirtisiydi degil mi normal doguran anneler olmusmuydu sizde de böyle
Saol canimLadyMorganas cnm sen nerelerdesin insallah her sey yolundadir sesin cikmiyor merak ettim
Simdi kilosu 3800 se bi hafta sonra 4 kilo olur galiba degilmi canimŞekerim vardı evet canım ama son 1,5 aydır düzelttik şekeride ama başta 2 hafta önden gidince geri gitmez dedi Dr o yüzden kaldı o fazla kilolarımız oda 39 haftayı bekleyemeyiz nefes darlığı çeker dedi Dr 38 de bayrama geliyor mağlesef 37 de alacaklar Allah nasip ederse
21 haziranı dimi canım seninki valla her ihtimale karşı yapalım dedi bu gün 36 haftam bitti ama 40 haftalık çıktı biz yapalımda gene sürpriz olmasın bize dedi kilo önemli değil ciğer gelişmeli dedi önlem amaçlı bide 2 tane vurdurdum ayyy hadi sen doğurda sağlığıyla inş arkandan geliyorum bendeAy hadi insallah canim
Sende protein kacagi var ondan sordum
Hic sorma sabah aksam tuvaletteyim
Maşallah canim kilosu iyimiş
Bende 37 haftalik olcak sezeryan cok heyecanliyim şimdiden
Doktor banada ciger geliştiriciden bahsetmedi
36 dan sonra perameture sayılmıyor
Ben birakmiştim ama kullaniyorum agrim oldugunda doktor bebege zarari yok dedi sadece krapmlari engelliyor
2 haftada 600 gram almış 4 Dü bulur büyük bir ihtimal muz kefir kaşar peyniri yeme bu hafta hiç dedi çok almasın daha dedi drSimdi kilosu 3800 se bi hafta sonra 4 kilo olur galiba degilmi canim
Evet 21 haziran21 haziranı dimi canım seninki valla her ihtimale karşı yapalım dedi bu gün 36 haftam bitti ama 40 haftalık çıktı biz yapalımda gene sürpriz olmasın bize dedi kilo önemli değil ciğer gelişmeli dedi önlem amaçlı bide 2 tane vurdurdum ayyy hadi sen doğurda sağlığıyla inş arkandan geliyorum bende
Maşallah canim2 haftada 600 gram almış 4 Dü bulur büyük bir ihtimal muz kefir kaşar peyniri yeme bu hafta hiç dedi çok almasın daha dedi dr
Acaba ultrasyonda goruyolarmi ciger gelisip gelişmedigini21 haziranı dimi canım seninki valla her ihtimale karşı yapalım dedi bu gün 36 haftam bitti ama 40 haftalık çıktı biz yapalımda gene sürpriz olmasın bize dedi kilo önemli değil ciğer gelişmeli dedi önlem amaçlı bide 2 tane vurdurdum ayyy hadi sen doğurda sağlığıyla inş arkandan geliyorum bende
Benim geçen sene temmuzda 6 aylık erken doğumdan bir kaybım var canım aynı doktoruma gittim geçmişimi bildiği için de önlem amaçlı yapmış olabilirBana da demedi ciğer geliştirici yapıcaz diye 37+2 de alacak bunu bir sormam lazım
Sağolasın canım senin bebiş kaç kiloydum Ben heyecanla şaşkınlık arası bişey yaşıyorum bide kucağıma almadan anlamıyorum nedense doğurduğumuMaşallah canim
Peki neler hisediyorsun cok az kaldi
Ben biraz heyecanliyim
Görmüyorlar sanırım nts de kalp atışları düzgün çıktı ama ciğeri görse her ihtimale karşı iğne yapalım demezdi herhalde onu sormak bak aklıma gelmedi keşke soraydımAcaba ultrasyonda goruyolarmi ciger gelisip gelişmedigini
Ben 10 gun once gitmiştim ozaman 2500 2700 arasi dedi galiba doktorum biraz buyuk olcuyorSağolasın canım senin bebiş kaç kiloydum Ben heyecanla şaşkınlık arası bişey yaşıyorum bide kucağıma almadan anlamıyorum nedense doğurduğumu
Yaaa bak ondanda olabilir tabi bişey demedi Dr 2 aydır şekerim düzeldi benşm ama o arada şeker yüksek Ken gelişememilse olabilir yetermiki 2 tane doz o aradaki şeker zamanında gelişmesiyle ciğereMerhaba herkese sağlıklı güzel bir doğum diliyorum, okuyunca yazmak istedim 37 haftalık doğum yapanlar için ciğer geliştirici iğne yapılmasının sebebi şeker hastalığı bulunan annelerin bebeklerinin ciğerlerinin geç gelişme ihtimalidir, doktor tedbir amaçlı bu iğneyi yapar, yapmayanlar içinde kesin gelişmez diye de bişey yoktur tamamen doğumdan sonra belli olan bir durumdur, her doktor hastasına göre bireysel karar verir, kıyaslayıp endişelenmeyelim doktorlarımıza güvenelim, son günlerimizin tadını çıkaralım
Eee seninki de maşşalah iyi kilosu haftalık 300 almış olsa 3500 falan olmuştur kontrole gitcen dimi sen doğumdan önceBen 10 gun once gitmiştim ozaman 2500 2700 arasi dedi galiba doktorum biraz buyuk olcuyor
Diyetle şekerinizi kontrol altına almış olsanızda gebelik şekerinizin gebelik bitinceye kadar devam ettiği kabul edilip ona göre önlem alınır, zaten 2 dozda olduğunuza göre Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi, doktorunuz garantici bir şekilde hareket ediyor içiniz rahat olsun, iğne olmamış olsanız bile ciğeri gelişmişte olabiliyor tamamen tedbir amaçlı.Yaaa bak ondanda olabilir tabi bişey demedi Dr 2 aydır şekerim düzeldi benşm ama o arada şeker yüksek Ken gelişememilse olabilir yetermiki 2 tane doz o aradaki şeker zamanında gelişmesiyle ciğerehazır bilen birini bulmuşken sorayım dedim bu Dr çok bilgi vermiyor nedense
İnş canım gelişmiştir Bi hepimizde sağlıkla doğurup alsaydık kucağımıza be işlerimiziDiyetle şekerinizi kontrol altına almış olsanızda gebelik şekerinizin gebelik bitinceye kadar devam ettiği kabul edilip ona göre önlem alınır, zaten 2 dozda olduğunuza göre Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi, doktorunuz garantici bir şekilde hareket ediyor içiniz rahat olsun, iğne olmamış olsanız bile ciğeri gelişmişte olabiliyor tamamen tedbir amaçlı.
Oyle niyetliyim ama kararsizimdaEee seninki de maşşalah iyi kilosu haftalık 300 almış olsa 3500 falan olmuştur kontrole gitcen dimi sen doğumdan önce
Kontrole gidersen belki ciğer geliştirici de yapar hem yüksek tansiyona tehlikeliymiş Allah korusun bizim artık küvezlik durumu kalmamıştır bence yaOyle niyetliyim ama kararsizimda
Kilosu 3500 olur heralde
Amin inşallah sağlıkla doğsun annelerine kavuşsun bebeklerimiz güzel heyecanlar bunlar hormonlarımız stres panik yaptırıyor annelik zaten ömür boyu hep paranoya, kaç çocuk varsa o kadar x paranoya = Annelikİnş canım gelişmiştir Bi hepimizde sağlıkla doğurup alsaydık kucağımıza be işlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?