2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok regl ağrısı gibi olmuyor sancı belden gelip kasıklara vuruyor ara ara ama şiddetli vuruyor bu gün sordum Dr o bebek kasıklara baskı yapıyor artık ondan normal dedi

Simdi kilosu 3800 se bi hafta sonra 4 kilo olur galiba degilmi canim

21 haziranı dimi canım seninki valla her ihtimale karşı yapalım dedi bu gün 36 haftam bitti ama 40 haftalık çıktı biz yapalımda gene sürpriz olmasın bize dedi kilo önemli değil ciğer gelişmeli dedi önlem amaçlı bide 2 tane vurdurdum ayyy hadi sen doğurda sağlığıyla inş arkandan geliyorum bende

Evet 21 haziran
başka doktorada gitmek istiyorum o ne dicek bilmiyorum cok kararsizim

Acaba ultrasyonda goruyolarmi ciger gelisip gelişmedigini

Sağolasın canım senin bebiş kaç kiloydum Ben heyecanla şaşkınlık arası bişey yaşıyorum bide kucağıma almadan anlamıyorum nedense doğurduğumu
Ben 10 gun once gitmiştim ozaman 2500 2700 arasi dedi galiba doktorum biraz buyuk olcuyor

Yaaa bak ondanda olabilir tabi bişey demedi Dr 2 aydır şekerim düzeldi benşm ama o arada şeker yüksek Ken gelişememilse olabilir yetermiki 2 tane doz o aradaki şeker zamanında gelişmesiyle ciğere hazır bilen birini bulmuşken sorayım dedim bu Dr çok bilgi vermiyor nedense

Diyetle şekerinizi kontrol altına almış olsanızda gebelik şekerinizin gebelik bitinceye kadar devam ettiği kabul edilip ona göre önlem alınır, zaten 2 dozda olduğunuza göre Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi, doktorunuz garantici bir şekilde hareket ediyor içiniz rahat olsun, iğne olmamış olsanız bile ciğeri gelişmişte olabiliyor tamamen tedbir amaçlı.

İnş canım gelişmiştir Bi hepimizde sağlıkla doğurup alsaydık kucağımıza be işlerimizi

Arkadaşlar yeni yeni sıkıntılar çıktı sabah sağlık ocağında kan verdim demir değerinin en yüksek 170 olması lazım benimki 196 çıkmış günde bir adet kan ilacı içiyordum araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor cumartesi kontrolüm var o güne kdr çatlayacagım başına gelen var mı niye yükselir bu değer durduk yere tehlikeli bisey mi enfeksiyonla da yine başım dertte daha bir ay olmadı sanırım 10 günlük antibiyotik kullandım artı şase enfeksiyon düşeceğine yükselmiş çok şaşkınım epitel 12 lökosit 15 bakteri 131 çıkmış çok üzgünüm

İnş canım gelişmiştir Bi hepimizde sağlıkla doğurup alsaydık kucağımıza be işlerimizi
Amin inşallah sağlıkla doğsun annelerine kavuşsun bebeklerimiz güzel heyecanlar bunlar hormonlarımız stres panik yaptırıyor annelik zaten ömür boyu hep paranoya, kaç çocuk varsa o kadar x paranoya = Annelik 2. veya 3. cocukta dahi aynı değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…