- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.161
Kordonda sıkışma başladığı için bebeğe giden oksijen de dengesizleşiyor onun da nabzını etkiliyor ritim bozukluğu gibi diyebilirim. Bir hafta sonra olacakti dogum ama bekleyemeyiz saatli bomba gibi su an dedi. Dua edin nolurGeçmiş olsun cnm durum o kadar vahimmi inşallah sağlıklı bir şekilde dogar
İnşallah güzel şekilde doğar bebeğin canım. Dualarımız seninleKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
Allahını izniyle sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini bizide haberdar et dualarımız sizinleKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş
Aynen canım normal olsa doğurmam zaten çatım çok darmış 800 gr çocuğu bile zor çıkardım kaldık 4 geçkin kilolu bebeği çıkarmak abowww düşüncesi bile kabus36+5 benimde, 38+1 de sezeryan günüm sıkı diyette olduğum için beslenemez korkum vardı ama diyette protein yeşillik süt yoğurt peynir olunca sadece fazla sağlıklı oldu galiba, sizinde 4 ün üzerinde 4200 gibi olabilir neysek sezeryan ikimizin de
İnşallah canım Allahım hayırlısını versin bide sizden kan istedim doktor benim 0 negatif depremden sonra bide Kızılayı olayından sonra kan bulunamıyor uş siz getirin dediler bana bende bulamıyorum ki nolcak bilemedimYani ben olsam bende öyle isterdim zaten istege bağlı sezeryan olucam ben allah nasip ederse perşembe
Olsun sağlıkla doğsunda inşallah erken olması önemli değil kritik haftaları geçtik çok şükür çoğumuz. İnşallah sağlıkla gelsin bütün bebekler.
Aaa resmen doğuruyorsun sancı çekiyorsun maşallah maşallah diyelim işte bugün anestezi doktoru sizin gibiydi doğal sürecin akışına bırak mucizeyi yaşa anneliği tadını çıkar bırak bu stresi artık dedi beni kendime getirdi üzerine sizi görünce sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKesinlikle yaa bide kendi acimizdan bakiyoruz hep bebek icinde ne kadar zor ve bilinmez bir durum. Dogumun bas rolu bebek halbukifitil sonrasi ikinci nstye geldim suan valla bu gece olmazsa yarin dogururum gibime geliyo su an sancilar duzenli ama cok guclu degil sabaha kadar 3 parmagi bulur bu aciklik sankiiii sans dileyin
Sütünde pozitiflikle çok alakası var maşallah aynen devam örnek alıyorum bende siziSüte ceviricem hepsini o is bende
Benim eşim çok kilolu doğmuş ona mı çekti şekerden mi belli değil, şekerim diyetle hep kontrol altında günde 7 kere ölçüm yapıyorum, başından beri hep büyüktü bellide olmaz cihazlar yanıltabilirde, sağlıklı olsunlar yeter kilo önemli değil, minyon biriyim benden büyük bir bebeğin çıkması komik olacakAynen canım normal olsa doğurmam zaten çatım çok darmış 800 gr çocuğu bile zor çıkardım kaldık 4 geçkin kilolu bebeği çıkarmak abowww düşüncesi bile kabus
Bende normalde bu şekilde düşündüğüm için hiç pompa falan bakmadım araştırmadım. Ama haziran anneleri grubunu okuyunca biraz tedirgin oldum ya ihtiyaç olursa diye. İnşallah ihtiyaç olmaz tabiPompa neden ? Bebeginiz emdikçe gelecek sütünüz zaten. En güzel pompa bebeğiniz. Evet hemen gelmeyecek ama bebeğinizin mideside küçük ilk başta gelen o az süt yetecek.
Dualarımız seninle bize çok güzel haberler ver lütfenKordonda sıkışma başladığı için bebeğe giden oksijen de dengesizleşiyor onun da nabzını etkiliyor ritim bozukluğu gibi diyebilirim. Bir hafta sonra olacakti dogum ama bekleyemeyiz saatli bomba gibi su an dedi. Dua edin nolur
Duam seninle cnm Allah'ın izniyle dogucak sağlıklı gene kucağına alicaksin haber vermeyi unutma olurmu aklım sende duam da senleKordonda sıkışma başladığı için bebeğe giden oksijen de dengesizleşiyor onun da nabzını etkiliyor ritim bozukluğu gibi diyebilirim. Bir hafta sonra olacakti dogum ama bekleyemeyiz saatli bomba gibi su an dedi. Dua edin nolur
Aaa resmen doğuruyorsun sancı çekiyorsun maşallah maşallah diyelim işte bugün anestezi doktoru sizin gibiydi doğal sürecin akışına bırak mucizeyi yaşa anneliği tadını çıkar bırak bu stresi artık dedi beni kendime getirdi üzerine sizi görünce sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Vallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniSütünde pozitiflikle çok alakası var maşallah aynen devam örnek alıyorum bende sizi
Pek bizim anlayabileceğimiz bir şey değilmiş canım bu durum sadece bir haftadır kasılma oluyordu sonra birdenbire rahatlama geliyordu hareketleri yavaşlıyordu kasılmadan hemen sonra. Ben sandım ki yoruluyor sonra dinlenip devam ediyor çünkü çok hareketli zaten genel olarak. Nstde çıktı kordon sıkışmaya başladığı için oksijen de düzensiz gider gibi oluyor tabi nabzı bir yüksek bir düşük seyrediyorİnşallah güzel şekilde doğar bebeğin canım. Dualarımız seninlesağlıkla sihatle gelir. Kaç haftaliksin birde nasil sıkıntıya girmis sen anladın mı bu durumu. Benim bebeğin de boynunda kordon var
Allahını izniyle sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini bizide haberdar et dualarımız sizinle
Dualarımız seninle bize çok güzel haberler ver lütfen
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden, Allah sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsinDuam seninle cnm Allah'ın izniyle dogucak sağlıklı gene kucağına alicaksin haber vermeyi unutma olurmu aklım sende duam da senle
İlk bebişine kavuşan sen olacaksın pozitifligine de bayıldım. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebisini inşallahVallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniayri kavusma
Doğumdan sonra verilir mrk etme10 kilo nedir ki, 17 kilo aldim 20 gun var daha :)
Amiiin cok tesekkur ederim dua edin banaİlk bebişine kavuşan sen olacaksın pozitifligine de bayıldım. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebisini inşallah
Kızım olsaydı eyer ismini mira nur koyucaktim ben defne isminide severimKızlar benim 4 haftam kaldı ve hala isim yok
Bana önerisi olan var mı .( anlamlı dindar bir isim istiyorum) Asel gibi isimleri beğenmiyorum
Çok geçmiş olsun cnm insllh sağ sağlık kucağına alırsın dualarımız seninleKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
İnsallah sag saglim bebegine kavusursunuzKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?