- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.201
Yok ilk bebegim ama anlamamak imkansiz diyolar ya dogru cok sık kasiliyosunuz gozden kacmasi imkansizIkinci bebeginiz mi kesin sanci diyorsunuz yani hadi hayırlı olsun inşallah şimdiden Allah kolaylaştırsın
Geçmiş olsun canım. Benim de ağrım çok uykular haram oldu. Kabızlık çekiyordum aylardır. İki gündür sürekli wc gitme isteği. Kasılıyor karnım hep. Allah hayır etsin.Günaydın kızlar sabahın dortdunden beri ayaktayım karnım bir yandan ağrıyor sanki bıçakla kesiyolar sanki kasiklarimin oranlarını bir yandanda isal olmuşum.Ilık su hazırladım göğsümun altına koydum az da olsa rahatladım sizdede aynı durum varmı aşırı derecede uykum var ama uyuyamıyorum
Sizi okudukça normal doğurasım geldiVallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniayri kavusma
15 kilo aldım ben deKızlar hamile kaldığınızdan beri ne kadar kilo aldınızben tam 10 kilo aldım ve daha 4 haftam var tahminen
Yaa her dogum sekli guzel simdi ben normal diyorum normal istiyorum tercihen ama dogum bu cok belirsiz bir surec belkide olmayacak sezeryana aliyoruz dicekler o yuzden cok katii degilim ama destekledigim surec normali insallahta oyle bitiririm hamileligimi ama uzulmem olmazsada yeter ki saglik olsunSizi okudukça normal doğurasım geldi
Normal mi doğuracaksınız ?Vallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniayri kavusma
Hıçkırık hareketten sayılmıyor kuzum benimde seninle aynı bende aynı soruyu sordum bebegin hareketını takıp et hıckırık sayılmıyorKızlar selam. Grubu sessizce takip ediyorumbenim de 36+6 oldu. 2 gün önce kontrole gittiğimde bebeğin boynunda kordon olduğunu söylediler 2 tur hem de tedirginim. 1 hafta da 100 gram anca almış. Kilo olarak 2950 gram. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Hıçkırıklari da hareketten sayılıyor mu. Bir de ne sıklıkla nst ye giriyorsunuz? Benim hafta da 1 di. Şimdi Perşembe gittim salı günü de çağırdı.
Sağ sağlık kavussaydik yavrularına bunları unutulur hepİyim ara ara karnim sertlesiyor oyle sonra duzeliyor
Bebek kuveze girmedikce yada küçük doğup emmekde sıkıntı cekmedikce gerek olmaz. Öyle şeylerde hiçbir annenin başına gelmesin gerek kalmasın canım insallahBende normalde bu şekilde düşündüğüm için hiç pompa falan bakmadım araştırmadım. Ama haziran anneleri grubunu okuyunca biraz tedirgin oldum ya ihtiyaç olursa diye. İnşallah ihtiyaç olmaz tabi
Tabbi ki devamli yaziyorum ikinci nst sonucuna gore 20dk da gelen 80 ve uzeri 6 7 sanci var ama henuz aktif dogum kismina gecmedik hazirlaniyoruzsancilarim 3 dk 5 dk arasi geliyo karnim tas gibi oluyo ama dayanilmayacak bir agri yok daha cok sertlesme baskin kasilmam var kek yiyorum oyle diyeyim
Sancı var ama düzenli değil diye yok demişler sanırımKızlar çok kasılıyorum ağrım var be sürekli wc gidecekmişim gibi bir his var. Çarşamba çektirdiğim nst de doktor sancı yok dedi ama hiç anlamıyorum. Aç karna çektirdiğin için hareket az olur dedi hemşire. Bilenler yorumlayabilir mi? İzne çıktı doktorum bayramdan sonra dönecekmiş.
Rabbim yardımcınız olsun bebeğini sağsağlım kucagına al insallahKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
Evet insallah bi aksilik olmazsa suan o seyirdeyizNormal mi doğuracaksınız ?
İnsallah hepimizinHerkesten aynı performansı bekliyoruz, inan yazdıklarını beğenmekten bir hal oldumbize de enerji veriyorsun inşallah pozitif doğumunda olacak
Canım merhaba benim durumum 28. Haftadan beri o şekilde şuan 34+2 yım ama bebeğim yeni 1800 oldu. Her hafta çok az gram gram büyüyor. 2 kilo olsa nasıl sevineceğim anlatamam. Bebeğin artık kocaman olmuş olmadı doktor riske atmaz doğumu erkene çeker. Boşuna telaş yapma 21. Haftada ayrıntıda öğrendim bebeğimin boynundaki iki kat kordonu bak kaç hafta oldu çok şükür sıkıntı çıkartmadı yalnızca tam beslenemedi. İlk duyduğumda çok ağlıyordum her an dinliyordum ama strese girdikçe bebeğe daha çok zarar verdiğimi farkettim. Kordon bebeği bogmaz öyle bişey mümkün değilmiş rahat ol zaten kilosuda çok guzelKızlar selam. Grubu sessizce takip ediyorumbenim de 36+6 oldu. 2 gün önce kontrole gittiğimde bebeğin boynunda kordon olduğunu söylediler 2 tur hem de tedirginim. 1 hafta da 100 gram anca almış. Kilo olarak 2950 gram. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Hıçkırıklari da hareketten sayılıyor mu. Bir de ne sıklıkla nst ye giriyorsunuz? Benim hafta da 1 di. Şimdi Perşembe gittim salı günü de çağırdı.
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallahKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
Saglikla kavusun insallahKızlar ben yarın acil sezaryene alınıyorum. Bebegin boynunda kordon vardı biliyorsunuz durum tehlikeli hale gelmiş. Dua edin lütfen
Aslında hoşuma giden normal doğum kısmından çok sizin doğallığınız olabilirYaa her dogum sekli guzel simdi ben normal diyorum normal istiyorum tercihen ama dogum bu cok belirsiz bir surec belkide olmayacak sezeryana aliyoruz dicekler o yuzden cok katii degilim ama destekledigim surec normali insallahta oyle bitiririm hamileligimi ama uzulmem olmazsada yeter ki saglik olsun
Yaa cok tesekkur ederimAslında hoşuma giden normal doğum kısmından çok sizin doğallığınız olabilirsüreci normal karşılamanız, her ne doğum şekli olursa olsun yeterki sağlıkla gelsin de bebeğiniz önemli olan o maşallah diyelim dua edelim güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?