2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geç
Geçmiş olsun canım. Benim de ağrım çok uykular haram oldu. Kabızlık çekiyordum aylardır. İki gündür sürekli wc gitme isteği. Kasılıyor karnım hep. Allah hayır etsin.

Sizi okudukça normal doğurasım geldi

Sizi okudukça normal doğurasım geldi
Yaa her dogum sekli guzel simdi ben normal diyorum normal istiyorum tercihen ama dogum bu cok belirsiz bir surec belkide olmayacak sezeryana aliyoruz dicekler o yuzden cok katii degilim ama destekledigim surec normali insallahta oyle bitiririm hamileligimi ama uzulmem olmazsada yeter ki saglik olsun

Normal mi doğuracaksınız ?

Kızlar çok kasılıyorum ağrım var be sürekli wc gidecekmişim gibi bir his var. Çarşamba çektirdiğim nst de doktor sancı yok dedi ama hiç anlamıyorum. Aç karna çektirdiğin için hareket az olur dedi hemşire. Bilenler yorumlayabilir mi? İzne çıktı doktorum bayramdan sonra dönecekmiş.

Eklentiler

• f2e44732-b1b7-4ea7-8d0b-f4eb4d3c97fa.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 59
Hıçkırık hareketten sayılmıyor kuzum benimde seninle aynı bende aynı soruyu sordum bebegin hareketını takıp et hıckırık sayılmıyor

Bende normalde bu şekilde düşündüğüm için hiç pompa falan bakmadım araştırmadım. Ama haziran anneleri grubunu okuyunca biraz tedirgin oldum ya ihtiyaç olursa diye. İnşallah ihtiyaç olmaz tabi
Bebek kuveze girmedikce yada küçük doğup emmekde sıkıntı cekmedikce gerek olmaz. Öyle şeylerde hiçbir annenin başına gelmesin gerek kalmasın canım insallah

Herkesten aynı performansı bekliyoruz, inan yazdıklarını beğenmekten bir hal oldum bize de enerji veriyorsun inşallah pozitif doğumunda olacak

Sancı var ama düzenli değil diye yok demişler sanırım
Şimdi ileri haftalarda da sancı istiyorlar biraz

Herkesten aynı performansı bekliyoruz, inan yazdıklarını beğenmekten bir hal oldum bize de enerji veriyorsun inşallah pozitif doğumunda olacak
İnsallah hepimizin yaa pozitif ol pozitif olsun kismina cok inaniyorum psikolojik olarak agrin sizinda olsa etkilemiyo o kadar insani bide bu guzel bi kavusma insallah hepimizde sag salim saglikla sevincle iyi ki dogdun deriz bebislerimize

Canım merhaba benim durumum 28. Haftadan beri o şekilde şuan 34+2 yım ama bebeğim yeni 1800 oldu. Her hafta çok az gram gram büyüyor. 2 kilo olsa nasıl sevineceğim anlatamam. Bebeğin artık kocaman olmuş olmadı doktor riske atmaz doğumu erkene çeker. Boşuna telaş yapma 21. Haftada ayrıntıda öğrendim bebeğimin boynundaki iki kat kordonu bak kaç hafta oldu çok şükür sıkıntı çıkartmadı yalnızca tam beslenemedi. İlk duyduğumda çok ağlıyordum her an dinliyordum ama strese girdikçe bebeğe daha çok zarar verdiğimi farkettim. Kordon bebeği bogmaz öyle bişey mümkün değilmiş rahat ol zaten kilosuda çok guzel

Aslında hoşuma giden normal doğum kısmından çok sizin doğallığınız olabilir süreci normal karşılamanız, her ne doğum şekli olursa olsun yeterki sağlıkla gelsin de bebeğiniz önemli olan o maşallah diyelim dua edelim güzel haberler bekliyoruz

Yaa cok tesekkur ederim insallah pazartesiye kadar guzel bir dogum mesaji yazarim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…