- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.181
Senin durumun nasıl cnmİnsallah sag saglim bebegine kavusursunuz
Yurudegimde ve lavaboya gidince hisediyorum canimsancıları hissediyor musunuz bizim aramızda sanırım 1 gün vardı ben bir şey hissetmiyorum sancı filan ilk gebeliğim sancı nasıl bişi onu da bilmiyorum gerçi :)))
Pek fazla hissetmiyorum ama yuridugunde karnim cok sertlesiyorPeki sen ağrı sancı hissediyormusun ikinci nst de saruma rağmen daha belirgin çıkmış, kendini dinle ona göre hareket et, pazartesi tekrar kontrole gidebilirsin zaten bugün yarın belli eder kendini, açıklık var mı
Saol canimYa hafta farki yok ya bence cok takma kafana iyi olcak insallah
Canim benim 36+4 kilosu 2800 dediBu gün 36 haftam doldu haftaya cumaya gün verdi 37 haftalık olcak sizinkünden çok değil maşallah minnoşa bizimki 3800 çıktı dün kontrole gittiğimde sizin kaç haftalıktı
Benimde 10 gun icerisinde 100 grm almişBugün bende gittim doktora.Hiç sancı çıkmadı.170 gram almış 1 haftada 2.250 olmuşuz.26sında tekrar gidicem.Ben böyle böyle temmuz ortasını görürüm gibi
Saol canimCanım nasıl oldun? Şimdi gördüm yazdıklarını.
Canim sıkı kontrole gitKızlar selam. Grubu sessizce takip ediyorumbenim de 36+6 oldu. 2 gün önce kontrole gittiğimde bebeğin boynunda kordon olduğunu söylediler 2 tur hem de tedirginim. 1 hafta da 100 gram anca almış. Kilo olarak 2950 gram. Bebeğin hareketlerini takip et dedi. Hıçkırıklari da hareketten sayılıyor mu. Bir de ne sıklıkla nst ye giriyorsunuz? Benim hafta da 1 di. Şimdi Perşembe gittim salı günü de çağırdı.
İyim ara ara karnim sertlesiyor oyle sonra duzeliyorSenin durumun nasıl cnm
İnşirah suresi okumanı ya da dinlemeni tavsiye ederim. Sakince nefes alıp vermeyi unutma, açıklığın tamamlanıpta çatala çıkınca ıkınma hissi geldiğinde derin nefes alıp tüm gücünle ıkın ve ittir inşallah sağlıkla kucağında olsunVallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniayri kavusma
Aynen sağlıkla gelsinler ciğerleri gelişmiş olsunda kilo hallolurBenim eşim çok kilolu doğmuş ona mı çekti şekerden mi belli değil, şekerim diyetle hep kontrol altında günde 7 kere ölçüm yapıyorum, başından beri hep büyüktü bellide olmaz cihazlar yanıltabilirde, sağlıklı olsunlar yeter kilo önemli değil, minyon biriyim benden büyük bir bebeğin çıkması komik olacak
Çok tşkler canm içim rahatladı hareketi var ama dediğin gibi diğer günlere oranla azaldı bayagiBenimde 4 gündür aşırı az canım doktor şey dedi korkup gittim hiç hareket olmazsa kork az olmasından değil foğuma az kaldı bebek yeri daraldığı için bu şekilde dedi.
Oğlum doğduğunda cop emiyor dedik ne güzel dedik hastanede ki gece boyu emdi resmen ertesi gün eve geldik çocuk sarılık oldu 3600 doğdu 2 günde 2 kiloya düştü fare gibi sarılık olmuş nedense benim sütüm gelmiyormuş hiç açlıktan sarılık geçirmiş bende bu çocuk hep ağlıyor diyordum sonra pompa aldım yarım saatte bir sağdım çoğalttı iyice bu seferde çok gelmeye başladı süt kanalları tıkandı hayda dedik gene pompala sütü sağdım açıldı kanallar rahatladım pompa çok işimi gördü benimBende normalde bu şekilde düşündüğüm için hiç pompa falan bakmadım araştırmadım. Ama haziran anneleri grubunu okuyunca biraz tedirgin oldum ya ihtiyaç olursa diye. İnşallah ihtiyaç olmaz tabi
Haklisin bende olsam çok heyecanlandım sınav gunleride karnıma ağrı girerdiValla az kaldı kalmaya şuan günü bi gelse diye sabırsızlanıyorum heyecandan ziyade :) ben son ana kadar aşırı heycanlanamıyorum hiç bir şeyde düğünümde de öyle olmuştu girdiğim her sınavdada hayatım boyunca illaki var bir heycan ama günü gelsin diye kıvranıyorum daha ziyade :)
Hadi bakalım sağlıkla kucağına al canım benimVallahi doguruyorum doktorumlada gorustum gece bekleyecez bakalim dedi bende artik yuruyus squat falan desteklicem biraz insallah guzel haberler veririm. Cok dogru soylemis hayatimizda devamli yasayacagimiz bir olay degil dogum her biri ayri aniayri kavusma
7 kilo aldm ben 38 haftadaym sekiz kilo ile biter diye düşünüyorumKızlar hamile kaldığınızdan beri ne kadar kilo aldınızben tam 10 kilo aldım ve daha 4 haftam var tahminen
Haftamız da yakınmış 2 gün var aramızda. Benim de yarın 37 olacak. İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklicaksin. Bizlere de haber ver mutlakaPek bizim anlayabileceğimiz bir şey değilmiş canım bu durum sadece bir haftadır kasılma oluyordu sonra birdenbire rahatlama geliyordu hareketleri yavaşlıyordu kasılmadan hemen sonra. Ben sandım ki yoruluyor sonra dinlenip devam ediyor çünkü çok hareketli zaten genel olarak. Nstde çıktı kordon sıkışmaya başladığı için oksijen de düzensiz gider gibi oluyor tabi nabzı bir yüksek bir düşük seyrediyorböyle anlaşıldı ve riskli dedi doktor bir hafta bile bekletemeyiz dedi. 36+5te dogacak. Ciğer gelistirici igne oldum bugün.
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden, Allah sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bende nst de bır sorun çıkmadı şükür. Kalp atışı falan da iyiydi ama salı ya kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorumYurudegimde ve lavaboya gidince hisediyorum canim
Pek fazla hissetmiyorum ama yuridugunde karnim cok sertlesiyor
Aciklik kontrolu yapilmadi
Saol canim
Canim benim 36+4 kilosu 2800 dedi
10 gun once gittigimde 2700 demisti
Benimde 10 gun icerisinde 100 grm almiş
Saol canim
Serum dan sonra da sanci cikti
Suan kasilmalarim var sonra bi baktim duzeliyor
Canim sıkı kontrole git
Benimde 10 gun icerisinde 100 grm almiş doktor bisey demedi
Benim sancilar cikinca 3 gun sonra tekrar nst alcaz seni dedi eger sanci varsa sezeryan olcakmisim
Canim ben de 36+3 um kilosu benim de 2890 di 36+0 da. Karin sertlesmesi bende de oluyor ara ara, o da mi dogum yaklasma belirtisi oluyor ?İyim ara ara karnim sertlesiyor oyle sonra duzeliyor
Bence gereksiz bişey zaten önce gelmemesi normal ki bebeğin midesine göre bebek ilk zamanlqr okdr az yiyor ki git gide bu çoğalıyor memedeki miktarda zamanla artıyor Allah için eskiden kim bilirdi kaç ml sütüm var şimdi sagiyorlar azda uzuluyorlar bu kısır döngu sonra sütüm.yetmiyor dyor anne depresyon a giriyor yok mama vereym vs bebek her agladoginda aç bu bebek diye düşünüyor ben ilk gebeligimdeKızlar herkes göğüs pompası aldı mı? Ben normalde almayı düşünmüyordum sütüm gelmezse alırım felan diyordum ama haziran anneleri grubunda baktım kimsenin sütü hemen gelmiyor bir panik oldum. Hangi markayı almalıyım elektrikli mi manuel mi sıfır bilgiyim, heeelp
Ben aldim ablam cok kullandim dedi zamaninda o yuzden dun siparis verdim bir de gumus kapakta aldim herkes memnun diye yara olmasin diye . Henuz gelmedi kargom beklemedeyimKızlar herkes göğüs pompası aldı mı? Ben normalde almayı düşünmüyordum sütüm gelmezse alırım felan diyordum ama haziran anneleri grubunda baktım kimsenin sütü hemen gelmiyor bir panik oldum. Hangi markayı almalıyım elektrikli mi manuel mi sıfır bilgiyim, heeelp
İnşallah sağ salim kucagina alırsın canım duamdasinPek bizim anlayabileceğimiz bir şey değilmiş canım bu durum sadece bir haftadır kasılma oluyordu sonra birdenbire rahatlama geliyordu hareketleri yavaşlıyordu kasılmadan hemen sonra. Ben sandım ki yoruluyor sonra dinlenip devam ediyor çünkü çok hareketli zaten genel olarak. Nstde çıktı kordon sıkışmaya başladığı için oksijen de düzensiz gider gibi oluyor tabi nabzı bir yüksek bir düşük seyrediyorböyle anlaşıldı ve riskli dedi doktor bir hafta bile bekletemeyiz dedi. 36+5te dogacak. Ciğer gelistirici igne oldum bugün.
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden, Allah sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin
Surecide anlat bizeAmiiin cok tesekkur ederim dua edin banabiraz zor biraz acili ama pozitiflik her zaman arti katar eksiltmez bide cocuk dunyaya en yakin oldugu yerde uzmeyeyim
Ikinci bebeginiz mi kesin sanci diyorsunuz yani hadi hayırlı olsun inşallah şimdiden Allah kolaylaştırsınMutluluk gozyasi Allahim cok aminnnbenim aci esigim yuksek yaa o yuzden doktorumda tedirgin anlamazsam diye ama bu bariz dogum sancisi adet agrisinin biraz daha siddetlisi ama belli araliklarla geliyo suanda dayanilmayacak tarzda degil cok sukur daha cok rahatsizlik hissi var idrar torbasinda. Kalkip hareket etsem squat yapsam daha hafif hissederim eminim. Ben surekli yazar guncellerim ilk dogumu olanada on bilgi olur. Ay resmen geliyorrr.
Coook guzel hayalini kurdurdun suan saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallaaaaahİnşirah suresi okumanı ya da dinlemeni tavsiye ederim. Sakince nefes alıp vermeyi unutma, açıklığın tamamlanıpta çatala çıkınca ıkınma hissi geldiğinde derin nefes alıp tüm gücünle ıkın ve ittir inşallah sağlıkla kucağında olsunsonrasında zaten göğsüne verecekler Allah'ım bu nasıl bir şey diyeceksin mucize minnak parmaklar seninle temas edecek emme refleksiyle seni arayacak çok heyecan çok kalp..
Tabbi ki devamli yaziyorum ikinci nst sonucuna gore 20dk da gelen 80 ve uzeri 6 7 sanci var ama henuz aktif dogum kismina gecmedik hazirlaniyoruzSurecide anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?