2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
sancıları hissediyor musunuz bizim aramızda sanırım 1 gün vardı ben bir şey hissetmiyorum sancı filan ilk gebeliğim sancı nasıl bişi onu da bilmiyorum gerçi :)))
Yurudegimde ve lavaboya gidince hisediyorum canim
Pek fazla hissetmiyorum ama yuridugunde karnim cok sertlesiyor
Aciklik kontrolu yapilmadi
Ya hafta farki yok ya bence cok takma kafana iyi olcak insallah
Saol canim
Bu gün 36 haftam doldu haftaya cumaya gün verdi 37 haftalık olcak sizinkünden çok değil maşallah minnoşa bizimki 3800 çıktı dün kontrole gittiğimde sizin kaç haftalıktı
Canim benim 36+4 kilosu 2800 dedi
10 gun once gittigimde 2700 demisti
Bugün bende gittim doktora.Hiç sancı çıkmadı.170 gram almış 1 haftada 2.250 olmuşuz.26sında tekrar gidicem.Ben böyle böyle temmuz ortasını görürüm gibi
Benimde 10 gun icerisinde 100 grm almiş

Canım nasıl oldun? Şimdi gördüm yazdıklarını.
Saol canim
Serum dan sonra da sanci cikti
Suan kasilmalarim var sonra bi baktim duzeliyor
Canim sıkı kontrole git
Benimde 10 gun icerisinde 100 grm almiş doktor bisey demedi
Benim sancilar cikinca 3 gun sonra tekrar nst alcaz seni dedi eger sanci varsa sezeryan olcakmisim

İnşirah suresi okumanı ya da dinlemeni tavsiye ederim. Sakince nefes alıp vermeyi unutma, açıklığın tamamlanıpta çatala çıkınca ıkınma hissi geldiğinde derin nefes alıp tüm gücünle ıkın ve ittir inşallah sağlıkla kucağında olsun sonrasında zaten göğsüne verecekler Allah'ım bu nasıl bir şey diyeceksin mucize minnak parmaklar seninle temas edecek emme refleksiyle seni arayacak çok heyecan çok kalp..

Aynen sağlıkla gelsinler ciğerleri gelişmiş olsunda kilo hallolur

Benimde 4 gündür aşırı az canım doktor şey dedi korkup gittim hiç hareket olmazsa kork az olmasından değil foğuma az kaldı bebek yeri daraldığı için bu şekilde dedi.
Çok tşkler canm içim rahatladı hareketi var ama dediğin gibi diğer günlere oranla azaldı bayagi

Bende normalde bu şekilde düşündüğüm için hiç pompa falan bakmadım araştırmadım. Ama haziran anneleri grubunu okuyunca biraz tedirgin oldum ya ihtiyaç olursa diye. İnşallah ihtiyaç olmaz tabi
Oğlum doğduğunda cop emiyor dedik ne güzel dedik hastanede ki gece boyu emdi resmen ertesi gün eve geldik çocuk sarılık oldu 3600 doğdu 2 günde 2 kiloya düştü fare gibi sarılık olmuş nedense benim sütüm gelmiyormuş hiç açlıktan sarılık geçirmiş bende bu çocuk hep ağlıyor diyordum sonra pompa aldım yarım saatte bir sağdım çoğalttı iyice bu seferde çok gelmeye başladı süt kanalları tıkandı hayda dedik gene pompala sütü sağdım açıldı kanallar rahatladım pompa çok işimi gördü benim

Haklisin bende olsam çok heyecanlandım sınav gunleride karnıma ağrı girerdi

Hadi bakalım sağlıkla kucağına al canım benim

Haftamız da yakınmış 2 gün var aramızda. Benim de yarın 37 olacak. İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklicaksin. Bizlere de haber ver mutlaka

Bende nst de bır sorun çıkmadı şükür. Kalp atışı falan da iyiydi ama salı ya kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum

Bence gereksiz bişey zaten önce gelmemesi normal ki bebeğin midesine göre bebek ilk zamanlqr okdr az yiyor ki git gide bu çoğalıyor memedeki miktarda zamanla artıyor Allah için eskiden kim bilirdi kaç ml sütüm var şimdi sagiyorlar azda uzuluyorlar bu kısır döngu sonra sütüm.yetmiyor dyor anne depresyon a giriyor yok mama vereym vs bebek her agladoginda aç bu bebek diye düşünüyor ben ilk gebeligimde

Ben aldim ablam cok kullandim dedi zamaninda o yuzden dun siparis verdim bir de gumus kapakta aldim herkes memnun diye yara olmasin diye . Henuz gelmedi kargom beklemedeyim

İnşallah sağ salim kucagina alırsın canım duamdasin

Ikinci bebeginiz mi kesin sanci diyorsunuz yani hadi hayırlı olsun inşallah şimdiden Allah kolaylaştırsın

Coook guzel hayalini kurdurdun suan saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallaaaaah evet yuruyusumu yaptim dusumu aldim hurmami yedim simdi dua dinlicem insallah

Surecide anlat bize
Tabbi ki devamli yaziyorum ikinci nst sonucuna gore 20dk da gelen 80 ve uzeri 6 7 sanci var ama henuz aktif dogum kismina gecmedik hazirlaniyoruz sancilarim 3 dk 5 dk arasi geliyo karnim tas gibi oluyo ama dayanilmayacak bir agri yok daha cok sertlesme baskin kasilmam var kek yiyorum oyle diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…