2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar sizce İpek Ece mi yoksa Ayşe Ece mi daha güzel geliyor kulağa ?
İpek Ece daha fonetik ama Ayşe Ece daha güzel. Ben de Elif Ece düşünüyorum birinin ismini digerini de Ayşe Nil ama eşim Ayse Nil i istemiyor resmen kaldik ortada

Eki Görüntüle 3262383
Bu ikinci nst kagidim doktor pazartesi boyleyse sezeryana alirim dedi
Ama çarşambayı beklemek istiyorum
Cnm sen yine carsambayi bekle tabii ki acil bir durum olmadiktan sonra zaten doktorun oyle demisti haftasida güzel icin rahat olsun.

Kızlar benim 4 haftam kaldı ve hala isim yok
Bana önerisi olan var mı .( anlamlı dindar bir isim istiyorum) Asel gibi isimleri beğenmiyorum
Bizde de durum ayni ve ikizler o kadar zorki 2 guzel isim bulmak. Ben de degisik isimleri cok sevmiyorum. Ama birbirine uysun da istiyorum. Bakalim ne yapacagiz

Coook guzel hayalini kurdurdun suan saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallaaaaah evet yuruyusumu yaptim dusumu aldim hurmami yedim simdi dua dinlicem insallah
Pheebs ya cok tatlısın mesajlarıni heyecanla ve gülümsemeyle okuyorum. Harikasin saglikli dogum haberlerini bekliyoruz

Nerde yaşıyorsun ki?

Benim de 0 negatif bana öyle bisey demediler henüz ama derler mi acaba

Aa bu arada cati muayenesi henuz olmayanlar bir miktar kanama olabiliyor hatta ilk muayenemi sali gunu oldum ve nisan geldi muayene sonrasi bugune kadar da hafif akintiyla karisik lekelenmem devam etti bugun ikinci muayenemi oldum basta miktar fazlaydi sonra yine azaldi ama devam ediyor. Korkulacak bisey yokmus sakir sakir kanama olmadikca muayene sonrasi gayet normalmis. Dusunun benim salidan beri devam ediyo ama bir rahatsizlik veya ters bir durum olmadi.

Kızlar bir sorum olacak, karnım inanılmaz geriliyor, bir tarafta sivriliyor ve sanki yırtılacak gibi oluyor hareket edemiyorum, şimdi bu sancı mı sancı nasıl oluyor gerçekten çok bilinmeyenli denklem gibi ilk gebeliğim ve Salı günü nst de de sancı çıktı ama ben anlamıyorum. Okuduklarımda sancıyı anlarsın yazıyor ama bilemedim

Düzenli bir ağrı bir saatte gelen sonra yarım saat sonra on dk beş dk diye devam eden belden.vuran kasiklara giden bir ağrı anlamamak nst de çıkan sancidan çok daha üstün gerçekten hissetmemek imkansız gibi regl agrisinden daha fazla ama ona benziyor

Çok teşekkür ederim açıklama için insan tedirgin oluyor böyle gerilmelerden

İnşallah güzel şekilde doğar bebeğin canım. Dualarımız seninle sağlıkla sihatle gelir. Kaç haftaliksin birde nasil sıkıntıya girmis sen anladın mı bu durumu. Benim bebeğin de boynunda kordon var
Canım hepimiz alt kısmında gebelik günlüğümüz var, orda kaçıncı haftada oldugumuz yazıyor,
seninkini sen aktif hale getirmediğin için bizimkileri de göremiyorsun

Kız niye birşeyler yiyorsun miden bağırsağın boş olsaydı keşke

Canım çok teşekkür ederim. Benim daha yeni oldu geçen hafta yoktu. Plesentam da önde. Aşağı inerken doladı galiba kendini yaramazim.. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi

Üfff cuma doğuma gircem oğlan hastalandı bu saat oldu düşüremiyorum ateşi ağrılarıda cabası kesin banada bulaşacak okulun bize son golü oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…