2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok tşkler canm içim rahatladı hareketi var ama dediğin gibi diğer günlere oranla azaldı bayagi
Bende korkudan doktora gittim gün içinde 10 kere hareket etmesi yeterli dedi her vuruşu sayilirmis ve doğum yaklaştıkça hareketlerinin kısıtlanması normal hem doğuma hazırlanıyor hem uyku daha çok bir de sen stres açlık ya da fazla hareketlerden bu da etkiler endişe etme dedi

Bu gün 36 haftam doldu haftaya cumaya gün verdi 37 haftalık olcak sizinkünden çok değil maşallah minnoşa bizimki 3800 çıktı dün kontrole gittiğimde sizin kaç haftalıktı
Benimde 36 haftada 3250 çıktı cok degilmi dedim nasil doguracam daha zamani var dedim bundan sonra kilo alımı yavaşlar merak etme dedi ama seninkin4000 bulacak heralde

Es

Valla bilemedim ki kızılaydan bulamazsak her ihtimale karşı sizde bulursanız getirin dedi ama ben de bulamıyorum ki
Benimde b negatif. İstanbulda yaşıyoruz bana da aynısı söylendi şimdiden b negatif olan 3 kişi bulman gerek kızılay depremden sonra kan stoğunda sıkıntı çekiyormuş birde negatifler pek bulunmuyormuş sanırım. Kan değeriniz kaç bana bir kez serumla damardan verildi kan ilacı haftaya tekrar tahlil yaptırıcam yükselmediyse bir kez daha verilecek

Dün akşam hareketlendi bende rahatladım ama gerçekten gün içinde çok azdı bende endiselendm

Doğum sancısı olunca gece uyuyamıyorsun.
Ben tüm gece evde turlamıştım. Sabah ezanıyla hastaneye gitmiştik, sonra doğum olmuştu. Belki 1 gün ya da 2 gün daha çekebilirsin böyle sancı.
Doktora gidecek misin bugün?

Cok tuhaf gercekten karin tas gibi oluyo adet agrisi baki ama sıklık azalinca uyudum iste evet evet dun doktorum 3 gun vermisti pazartesiye kadar dedi pazartesi kontrole cagirdi tekrar ya bugun yarin yada pazartesi gidiyoruz hastaneye diyecek gibi

Fitil verince ben umutlanmıştım bugün doğurmuş olursun diye. Ama beden de bir hazırlık süresine giriyor. Bol Squat devam.
Merdiven in çık yengeç gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…