- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.261
Gayet iyiyim canim kasilmalar devam az once geri sıklastı cok dengesiz ilerliyo gercekten galiba boyle boyle 4cm bulcazCanim nasil oldun merak ettim seni?
Valla bende anlayamadim gittiCanim ben de 36+3 um kilosu benim de 2890 di 36+0 da. Karin sertlesmesi bende de oluyor ara ara, o da mi dogum yaklasma belirtisi oluyor ?
Normalde ac karna yapmiyolarKızlar çok kasılıyorum ağrım var be sürekli wc gidecekmişim gibi bir his var. Çarşamba çektirdiğim nst de doktor sancı yok dedi ama hiç anlamıyorum. Aç karna çektirdiğin için hareket az olur dedi hemşire. Bilenler yorumlayabilir mi? İzne çıktı doktorum bayramdan sonra dönecekmiş.
Ozamana kadar insallah iyileşirÜfff cuma doğuma gircem oğlan hastalandı bu saat oldu düşüremiyorum ateşi ağrılarıda cabası kesin banada bulaşacak okulun bize son golü oldu resmen
Yok 30 dan sonra gennelikle istiyolarGunaydinn iyi hafta sonlarii. Ben 34+4 deyiim. Kontrolde doktor simdi nst istedi. Erken mi sizce ? Bu kadar erken giren var mi acaba
Evdemisin yoksa hastanedemisinGayet iyiyim canim kasilmalar devam az once geri sıklastı cok dengesiz ilerliyo gercekten galiba boyle boyle 4cm bulcaz
Bende oyle hatta o kadar guclu ve sık geliyodu ki gece dogururum dedim onun yerine uyudumFitil verince ben umutlanmıştım bugün doğurmuş olursun diye. Ama beden de bir hazırlık süresine giriyor. Bol Squat devam.
Merdiven in çık yengeç gibi
Ben evdeyim canim 36+4 suanda pazartesiye kadar bi action olmazsa kontrolle beraber hastaneye suniye gideriz gibi geliyo bana 36+6 olcak o zamandaEvdemisin yoksa hastanedemisin
Bide kac haftalik oldun canim
Benimde 36+5Ben evdeyim canim 36+4 suanda pazartesiye kadar bi action olmazsa kontrolle beraber hastaneye suniye gideriz gibi geliyo bana 36+6 olcak o zamanda
Lady 2024 Ocak anneleri çıkmış ben şok ben iptalHaziran anneleri hepsi dogurdu
Sira bize geldi
Suniden önce suyunu patlatıp hafif hafif bir sancı düzenleyici verirler belki (suni değil o diye biliyorum)Ben evdeyim canim 36+4 suanda pazartesiye kadar bi action olmazsa kontrolle beraber hastaneye suniye gideriz gibi geliyo bana 36+6 olcak o zamanda
Sarılık gibi durumlar olduğu için insanın canı sıkılıyor ister istemez, sonrasında da çalışma hayatına başlayacağım her şekilde kullanmam gerekecek :)Bence gereksiz bişey zaten önce gelmemesi normal ki bebeğin midesine göre bebek ilk zamanlqr okdr az yiyor ki git gide bu çoğalıyor memedeki miktarda zamanla artıyor Allah için eskiden kim bilirdi kaç ml sütüm var şimdi sagiyorlar azda uzuluyorlar bu kısır döngu sonra sütüm.yetmiyor dyor anne depresyon a giriyor yok mama vereym vs bebek her agladoginda aç bu bebek diye düşünüyor ben ilk gebeligimde
Hangi markayı aldın canım?Ben aldim ablam cok kullandim dedi zamaninda o yuzden dun siparis verdim bir de gumus kapakta aldim herkes memnun diye yara olmasin diye . Henuz gelmedi kargom beklemedeyim
Haziran anneleri hepsi dogurdu
Sira bize geldi
Tabi ben rutin kontrolume gittigimde 36+0 di 1 parmak acilma var dedi iste. Ama gelisim acisindan dogmaya musait dediBenimde 36+5
Cok erken başladi senin acilman
37 de belki dogurursun bu sanci acilmayla
Evet suyumda gelmedi henuz hic azar azar bile olsa. Belki o gelse aktif dogum kismina gecerdik. Bakalim nasipte ne varsa gorcezSuniden önce suyunu patlatıp hafif hafif bir sancı düzenleyici verirler belki (suni değil o diye biliyorum)
Mesela hafifledi filan diyorsun ya işte ondan sonra geri dönüşü yok, ve çok hızlı doğum oluyor. Saatte iki üç cm açılıyorsun.
Özel ortadoğu hastanesi canım bulamazsak belki diye her ihtimale karşı önlem amaçlı sizde bulursanız getirin dedi harıl harıl kan arıyorum bende istemediğinden önüne düşer istersin bula yazsın resmenBende ankaradayım Ankarads nasıl kan olmazmış ya devlette mi bunu söylüyor?
Aynen yaLady 2024 Ocak anneleri çıkmış ben şok ben iptal
Kendimi doğuma hala o kadar uzak hissediyorum ki
Ama meğer zaman bitmiş bekleme birkaç gün ile sınırlanmış
Elhamdulillah
Bulur dedi Dr ondan 39 bekleyemiyorum mağlesef biraz erken olcak ama artık hayırlısıBenimde 36 haftada 3250 çıktı cok degilmi dedim nasil doguracam daha zamani var dedim bundan sonra kilo alımı yavaşlar merak etme dedi ama seninkin4000 bulacak heralde
Evet bende hep takip ediyorum bakalim kimler dogurmuş diyeBende ağustos başı anne adayıyım, sezeryan olacağım için temmuz annesi olacağımriskli zamansız doğumları atlatınca zamanlı doğum hikayeleri takibi de çok heyecanlı oluyor (inşallah herkes zamanlıca yavrusunu eline alır, kalan sağlar ile temmuz anneleri grubu da bizlere emanet olur artık )
Ay keske ugrasiyorum inan kiPheebs doğur artık seni beklerken ben doğurcam heyecandan hepimiz böyle pozitif doğuma girelim inşallah maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?