2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim ben de 36+3 um kilosu benim de 2890 di 36+0 da. Karin sertlesmesi bende de oluyor ara ara, o da mi dogum yaklasma belirtisi oluyor ?
Valla bende anlayamadim gitti
Benim nst de sancikti cikti
Bazen hisediyorum bazende hissetmiyorum
Normalde ac karna yapmiyolar
Bi kek meyve suyu ic diyolar yeni nstye aliyolar
Üfff cuma doğuma gircem oğlan hastalandı bu saat oldu düşüremiyorum ateşi ağrılarıda cabası kesin banada bulaşacak okulun bize son golü oldu resmen
Ozamana kadar insallah iyileşir
Gunaydinn iyi hafta sonlarii. Ben 34+4 deyiim. Kontrolde doktor simdi nst istedi. Erken mi sizce ? Bu kadar erken giren var mi acaba
Yok 30 dan sonra gennelikle istiyolar

Fitil verince ben umutlanmıştım bugün doğurmuş olursun diye. Ama beden de bir hazırlık süresine giriyor. Bol Squat devam.
Merdiven in çık yengeç gibi
Bende oyle hatta o kadar guclu ve sık geliyodu ki gece dogururum dedim onun yerine uyudum artik fitil etkisi bitti dedigin gibi egzersizle halletmeye calisicaz

Haziran anneleri hepsi dogurdu
Sira bize geldi
Lady 2024 Ocak anneleri çıkmış ben şok ben iptal
Kendimi doğuma hala o kadar uzak hissediyorum ki
Ama meğer zaman bitmiş bekleme birkaç gün ile sınırlanmış
Elhamdulillah

Ben evdeyim canim 36+4 suanda pazartesiye kadar bi action olmazsa kontrolle beraber hastaneye suniye gideriz gibi geliyo bana 36+6 olcak o zamanda
Suniden önce suyunu patlatıp hafif hafif bir sancı düzenleyici verirler belki (suni değil o diye biliyorum)
Mesela hafifledi filan diyorsun ya işte ondan sonra geri dönüşü yok, ve çok hızlı doğum oluyor. Saatte iki üç cm açılıyorsun.

Kızlar hala bez almayan kaldı ise satıcı sleepy nin kendisi, ben ilk gebeliğimde sleepy kullanmıştım memnun kalmıştım (bu arada 1 numarası aynı adet daha pahalıya denk geliyor, zaten sleepy kalıpları küçük yeni doğan 3 kilo üstü ise rahatlıkla olur)

Sarılık gibi durumlar olduğu için insanın canı sıkılıyor ister istemez, sonrasında da çalışma hayatına başlayacağım her şekilde kullanmam gerekecek :)
Ben aldim ablam cok kullandim dedi zamaninda o yuzden dun siparis verdim bir de gumus kapakta aldim herkes memnun diye yara olmasin diye . Henuz gelmedi kargom beklemedeyim
Hangi markayı aldın canım?

Haziran anneleri hepsi dogurdu
Sira bize geldi

Bende ağustos başı anne adayıyım, sezeryan olacağım için temmuz annesi olacağım riskli zamansız doğumları atlatınca zamanlı doğum hikayeleri takibi de çok heyecanlı oluyor (inşallah herkes zamanlıca yavrusunu eline alır, kalan sağlar ile temmuz anneleri grubu da bizlere emanet olur artık )

Evet suyumda gelmedi henuz hic azar azar bile olsa. Belki o gelse aktif dogum kismina gecerdik. Bakalim nasipte ne varsa gorcez

Bende ankaradayım Ankarads nasıl kan olmazmış ya devlette mi bunu söylüyor?
Özel ortadoğu hastanesi canım bulamazsak belki diye her ihtimale karşı önlem amaçlı sizde bulursanız getirin dedi harıl harıl kan arıyorum bende istemediğinden önüne düşer istersin bula yazsın resmen

Evet bende hep takip ediyorum bakalim kimler dogurmuş diye
Allah hepimizin bebiş lerini saglikla bize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…