2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Tabi ben rutin kontrolume gittigimde 36+0 di 1 parmak acilma var dedi iste. Ama gelisim acisindan dogmaya musait dedi
Him anladim canim
Kendini cok şartlandirma zamani gelince kendisi gelir
Tabikide yakin takipte ol
Doktorun ne soylerse yap
Ama ne bilim belki 38 bile gecersin hafta olarak

İnş canım yorgun yorgun gircem artık doğuma

Bulur dedi Dr ondan 39 bekleyemiyorum mağlesef biraz erken olcak ama artık hayırlısı
Sağlıkla gelsin inşallah benim arkadaşım 4900 doğurdu dedim nasıl çıktı o diye maşallah ama hızlı oluyor kilolu çocukların doğumu ama o da çok oluyor. Senin normal mi sezaryen mi

Him anladim canim
Kendini cok şartlandirma zamani gelince kendisi gelir
Tabikide yakin takipte ol
Doktorun ne soylerse yap
Ama ne bilim belki 38 bile gecersin hafta olarak
Yoook onun imkani kalmadi artik aciklik ve sancilar dengesiz de olsa artarak devam ediyo 2 3 gunde bir o bebe buraya gelecek yani

Kız niye birşeyler yiyorsun miden bağırsağın boş olsaydı keşke
tam tersi canim yemesi lazım ki normal dogumda gucsunz kalmasın ben doguma ac gittim doktor yemek yedinci hayır dedim hemşireye yemek getirin yesin güç toplasın dedi o ağrılarla bile yemek yedirdiler

Gunaydinn iyi hafta sonlarii. Ben 34+4 deyiim. Kontrolde doktor simdi nst istedi. Erken mi sizce ? Bu kadar erken giren var mi acaba
erken degil canim benim doktor 28h sonra başlatı

Sarılık gibi durumlar olduğu için insanın canı sıkılıyor ister istemez, sonrasında da çalışma hayatına başlayacağım her şekilde kullanmam gerekecek :)

Hangi markayı aldın canım?
Tabiki de karar senin sarılığa çok emmedi vs engel değil. Oğlum aşırı emer aşırı bez kirletirdi doktora danistm hemsireyim dedim ki bu kdr emerken ve emdigine bez sayısından kaka sayısından eminim. Hani boş emmiyor günde üç dört kaka ona rağmen sarılık oldu dedm sariligin belli nedeni olmuyabiliyor her çocuk olabilir dedi tabi. Kan uyuşmazlığı vs o ayri

Kizlar bebegimin cantasi hazir sayilir
Kendim icin hazirlacam bugun
Siz neler koydunuz kendiniz icin belki unuttugum biseyler vardir?

inşallah hepimizin bebişi sarılık olmadan güzelce emerek büyüsün

Pijama takımı, gecelik, emzirme atleti ve sütyeni, depend, normal ped, göğüs pedi, bolca iç çamaşırı, havlu, terlik, çekimlik bir takım lohusa tacı felan, şampuan sabun diş fırçası macunu gibi şeyler, çorap, çıkış için kıyafet bir de pike takımı koydum ben hastane çarşafına falan yatasım gelmez benim diye tabi o an onu düşünür olur muyum bilemem

Kızlar sütünüzü şimdiden artırmak için yaptığınız bişey varmı doğuma hazırlık solgarın bi vitaminini çok öneriyorlar birde bestlak süt artırıcı damla yı daha önceden bilen yaşayan yada çevresinden deneyim edinen varmı?

Sağlıkla gelsin inşallah benim arkadaşım 4900 doğurdu dedim nasıl çıktı o diye maşallah ama hızlı oluyor kilolu çocukların doğumu ama o da çok oluyor. Senin normal mi sezaryen mi
Amin inş tüm bebeklerimiz ve anneleri sağlıkla olsun Sezeryan canım benim o yüzden çok büyük sıkıntı olmaz doğarken

Depend üzerine iç çamaşırı giyilebilir mi dikiş olunca sezeryanda? Ben sadece depend giyerim diye koymamıştım

Ben çok birşey koymadım 2 adet gecelik bir adet sabahlıklı pijama 2 adet kilot 1 ADET emzirme sütyen 1 ADET çorap belki üşürüm diye çıkarken giyeceğim elbisemi ped bide kullan at kilolardan almıştım onu koydum başkada bişey koymadım sabahtan çıkıyoruz diye geri kalanını evde hallederim ha bide terlikle tacımı koydum olmazsa olmazım

Sarılık gibi durumlar olduğu için insanın canı sıkılıyor ister istemez, sonrasında da çalışma hayatına başlayacağım her şekilde kullanmam gerekecek :)

Hangi markayı aldın canım?
Silver nurse gümüş kapak için , philips avent mint yeşili de süt sağma için aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…