2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Mesela sena ve rana koyardım ben iki kızım olsaydı

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben 36. Haftaya girmiş oldum dün . Kızımın tüm eşyaları yıkanıp ütüleyip duruyor dolabında çok şükür bitti
Şimdi hastane çantasını hazırlamak zorunda artık yavaş yavaş .
Ilk çocuk olduğu için pek bilgim yok. Sadece doğum yapacağım hastanede bebek ve annenin tüm kozmetik ihtiyaçlarını veriyorlar zaten (bez ,ped şampuan ) . Kızıma da kaldığım gün sayısı kadar da tulum falan veriyorlar giydiriyorlar her gün hemşireler zaten annenin dinlenmesi için. Sadece son çıkacağımız gün için bir takım lazım . Bunun dışında siz neler koydunuz çantanıza?

İyi valla herseyi düşünmüşler bende bir şey yok sormadım zaten ama ilkinide orda doğrudur yoktu bir şey ben 5 takım kıyafet herseyiyle aldım15-20tane bez ağız mendili ince battaniye 2 tane muslin kendime iki takım gecelik birde çıkarken eşoftman eşime bir takım pijama hasta bezi ve ped kozmetik şeyler en son koyarım bir de giderken terliğini alacam. Bu kadar yeter zaten evde bir oğlum var Allah korusun fazla kalırsam eşim eve git gel yapacağı için eksiği alır diye düşündüm

Bana dudak nemlendirici kremi al yanına denilmişti . Ikınma için iyimiş . Bende şuan sadece kendi eşyalarım eksik o zaman. Mesela lohusa takımı mı aldınız ?

Twitter dene canım acil kan aranıyor sayfası var başka bir durum için ihtiyacımız olmuştu dönüşler almıştık tabi düzenli ilaç kullanan olmayacak sadece ismini vermeleri yeterli Kızılay’a hangi yerde olurlarsa olsun maksat stok çünkü

Selamlar herkese iyi hafta sonları,bende gittim Kontrolüm vardı ,basınc hissinden ayakta kalamamaktan bahsettim , bebek bası asagıda ama kanalda değil dedi ,yine normal den iri ölçtü ,dedim özelde öyle cıkmıyot ama siz daha iyi bilirsiniz,beklediğinden erken gelebilir dedi önden ölçtüğü için ,normalde 35+4 uz ama o 37 gibi aldı ölçümleri,gecen seferde öyle dedi özelde normal cıktı diye pek ciddiye almadım ama yinede bir yanım hazırlan sen diyor ,haftaya gideceğim , bayram da nöbetciymiş 3.günü birde o zaman gideceğim ama bayrama hazırlıklı gideyim diyorum alayım falan derse, durabilirsek duralım diyeceğim ,ısrar ederse kabul ederim napim çok kararsızım.Benim kızımda bazı bölgeleri ileriyfi ama zamanında geldi ona güveniyorum sanırım birazda .niyetim temmuzun ilk haftası vaktinde gelmesi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir tüm minikler,bu arada bizde halen isim yok bebek erkek

Bana dudak nemlendirici kremi al yanına denilmişti . Ikınma için iyimiş . Bende şuan sadece kendi eşyalarım eksik o zaman. Mesela lohusa takımı mı aldınız ?
Yanıma alıyorum ama doğum için duymamıştım ben ilk hamileligimde almıştım gecelik şeklinde takım almadım yani tek gecelik diz hizamda

Ben cok hazirim bence oglusta hazir biraz destek lazim gibi suan pazar geziyorum ahaha bol yuruyus egil kalk dus halletcez insallah
Hahshs ya alemsin ben de pazar gezdim dün ama hemen evimin alt sokaginda sebze meyve aldim döndüm ama sondu gelince sıkıntısini cektim.

Ya bu isim isini napacagiz bilmem bi komedi dizisi vardi 3 yasima kadar isim bulamamislardi ama icine sinmesi cok onemliymis bi türlü icime tam sinen bulamadim ikizlerime

Sezeryan olacaklar kahve içsin derler, özel hastane olunca gidip kantinden de alınabilir ama ben küçük kahve makinaları var ya fişli ondan da koymuştum, birkaç tane de kahve koyun derim (sezeryan da verilen ilaçların etkisini alıyormuş, ben mesela epidural sezeryan olmuştum ona rağmen boynuma vuran narkoz etkisi olmuştu onu geçirmesi için içmiştim)

Bu bacaklar şiş mişiii kilo muuu acaba ben bugün onlara taktım
Totalde 11 kg aldım 3kgsu bebek desek 3 kgsu oydu buydu şuydu desek bana mis gibi 5 kg kalıyo
Ve sanki hepsi bacaklarıma doluşmuş
Zaten normal kilomdan da biraz kilolu hamiş kalmıştım (4 kg filan fazlam vardı) etti mi 9 kg.
kilo konusu okudum geldim, strese girdim

Benim bacaklarım da zaten vücuduma göre tombişti ayaklarım da taraklı baya ayak bileğim kalın falan yine kollarım değil de bacaklarım ayaklarım şişmiş gibi geliyo ödem mi kilo mu ben de bilmiyorum ama zaten zor sığıyodu ayakkabılara ayaklarım şimdi patlayacak gibi oluyo ayakkabı giyemiyorum inş düzelir doğumdan sonra ya. 9 kiloyu rahat verirsin ya ben de hedef olarak kendime 10 kilo falan koyuyorum doğum sonrası için bence veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…