- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.301
Mesela sena ve rana koyardım ben iki kızım olsaydıİpek Ece daha fonetik ama Ayşe Ece daha güzel. Ben de Elif Ece düşünüyorum birinin ismini digerini de Ayşe Nil ama eşim Ayse Nil i istemiyor resmen kaldik ortada
Cnm sen yine carsambayi bekle tabii ki acil bir durum olmadiktan sonra zaten doktorun oyle demisti haftasida güzel icin rahat olsun.
Bizde de durum ayni ve ikizler o kadar zorki 2 guzel isim bulmak. Ben de degisik isimleri cok sevmiyorum. Ama birbirine uysun da istiyorum. Bakalim ne yapacagiz
Pheebs ya cok tatlısın mesajlarıni heyecanla ve gülümsemeyle okuyorum. Harikasin saglikli dogum haberlerini bekliyoruz
Ben ilk 32+4 de girmiştimGunaydinn iyi hafta sonlarii. Ben 34+4 deyiim. Kontrolde doktor simdi nst istedi. Erken mi sizce ? Bu kadar erken giren var mi acaba
Normal olsa sıkıntı olurdu zaten benim oğlumda 4 kiloyu bulursa normal doguramazsin sezeryana alırız demişti çok şükür 3600 dogduAmin inş tüm bebeklerimiz ve anneleri sağlıkla olsun Sezeryan canım benim o yüzden çok büyük sıkıntı olmaz doğarken
32den sonra rutin olarak istiyorlar canım normal yaniGunaydinn iyi hafta sonlarii. Ben 34+4 deyiim. Kontrolde doktor simdi nst istedi. Erken mi sizce ? Bu kadar erken giren var mi acaba
İyi valla herseyi düşünmüşler bende bir şey yok sormadım zaten ama ilkinide orda doğrudur yoktu bir şey ben 5 takım kıyafet herseyiyle aldım15-20tane bez ağız mendili ince battaniye 2 tane muslin kendime iki takım gecelik birde çıkarken eşoftman eşime bir takım pijama hasta bezi ve ped kozmetik şeyler en son koyarım bir de giderken terliğini alacam. Bu kadar yeter zaten evde bir oğlum var Allah korusun fazla kalırsam eşim eve git gel yapacağı için eksiği alır diye düşündümGünaydın kızlar nasılsınız
Ben 36. Haftaya girmiş oldum dün . Kızımın tüm eşyaları yıkanıp ütüleyip duruyor dolabında çok şükür bitti
Şimdi hastane çantasını hazırlamak zorunda artık yavaş yavaş .
Ilk çocuk olduğu için pek bilgim yok. Sadece doğum yapacağım hastanede bebek ve annenin tüm kozmetik ihtiyaçlarını veriyorlar zaten (bez ,ped şampuan ) . Kızıma da kaldığım gün sayısı kadar da tulum falan veriyorlar giydiriyorlar her gün hemşireler zaten annenin dinlenmesi için. Sadece son çıkacağımız gün için bir takım lazım . Bunun dışında siz neler koydunuz çantanıza?
Bana dudak nemlendirici kremi al yanına denilmişti . Ikınma için iyimiş . Bende şuan sadece kendi eşyalarım eksik o zaman. Mesela lohusa takımı mı aldınız ?İyi valla herseyi düşünmüşler bende bir şey yok sormadım zaten ama ilkinide orda doğrudur yoktu bir şey ben 5 takım kıyafet herseyiyle aldım15-20tane bez ağız mendili ince battaniye 2 tane muslin kendime iki takım gecelik birde çıkarken eşoftman eşime bir takım pijama hasta bezi ve ped kozmetik şeyler en son koyarım bir de giderken terliğini alacam. Bu kadar yeter zaten evde bir oğlum var Allah korusun fazla kalırsam eşim eve git gel yapacağı için eksiği alır diye düşündüm
Twitter dene canım acil kan aranıyor sayfası var başka bir durum için ihtiyacımız olmuştu dönüşler almıştık tabi düzenli ilaç kullanan olmayacak sadece ismini vermeleri yeterli Kızılay’a hangi yerde olurlarsa olsun maksat stok çünküÖzel ortadoğu hastanesi canım bulamazsak belki diye her ihtimale karşı önlem amaçlı sizde bulursanız getirin dedi harıl harıl kan arıyorum bende istemediğinden önüne düşer istersin bula yazsın resmen
Suan 36+4Şuan kaçıncı haftadasın canım.
Ben cok hazirim bence oglusta hazir biraz destek lazim gibi suan pazar geziyorum ahahaAyy hadi inşallah kendini hazir hisediyorsan
Amin aminnnnnn göğüs ucu yaralarimiz olmasın tez zamanda sağlığımızı kavusalim.ve bebeklerimiz sağlıklı olsun :) amininşallah hepimizin bebişi sarılık olmadan güzelce emerek büyüsün
Haklısın canımBebek kendini dpguma hazırlıyor dua edelim de güzel.olsun doğumumuz dua oku böyle durumlarda
İpek güzel bir isimKızlar sizce İpek Ece mi yoksa Ayşe Ece mi daha güzel geliyor kulağa ?
Yanıma alıyorum ama doğum için duymamıştımBana dudak nemlendirici kremi al yanına denilmişti . Ikınma için iyimiş . Bende şuan sadece kendi eşyalarım eksik o zaman. Mesela lohusa takımı mı aldınız ?
Depend üzerine iç çamaşırı giyilebilir mi dikiş olunca sezeryanda? Ben sadece depend giyerim diye koymamıştım
Hahshs ya alemsin ben de pazar gezdim dün ama hemen evimin alt sokaginda sebze meyve aldim döndüm ama sondu gelince sıkıntısini cektim.Ben cok hazirim bence oglusta hazir biraz destek lazim gibi suan pazar geziyorum ahahabol yuruyus egil kalk dus halletcez insallah
Ya bu isim isini napacagiz bilmem bi komedi dizisi vardi 3 yasima kadar isim bulamamislardiSelamlar herkese iyi hafta sonları,bende gittim Kontrolüm vardı ,basınc hissinden ayakta kalamamaktan bahsettim , bebek bası asagıda ama kanalda değil dedi ,yine normal den iri ölçtü ,dedim özelde öyle cıkmıyot ama siz daha iyi bilirsiniz,beklediğinden erken gelebilir dedi önden ölçtüğü için ,normalde 35+4 uz ama o 37 gibi aldı ölçümleri,gecen seferde öyle dedi özelde normal cıktı diye pek ciddiye almadım ama yinede bir yanım hazırlan sen diyor,haftaya gideceğim , bayram da nöbetciymiş 3.günü birde o zaman gideceğim ama bayrama hazırlıklı gideyim diyorum alayım falan derse, durabilirsek duralım diyeceğim ,ısrar ederse kabul ederim napim çok kararsızım.Benim kızımda bazı bölgeleri ileriyfi ama zamanında geldi ona güveniyorum sanırım birazda .niyetim temmuzun ilk haftası vaktinde gelmesi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir tüm minikler,bu arada bizde halen isim yok bebek erkek
Pijama takımı, gecelik, emzirme atleti ve sütyeni, depend, normal ped, göğüs pedi, bolca iç çamaşırı, havlu, terlik, çekimlik bir takım lohusa tacı felan, şampuan sabun diş fırçası macunu gibi şeyler, çorap, çıkış için kıyafet bir de pike takımı koydum ben hastane çarşafına falan yatasım gelmez benim diye tabi o an onu düşünür olur muyum bilemem
Benim bacaklarım da zaten vücuduma göre tombişti ayaklarım da taraklı baya ayak bileğim kalın falan yine kollarım değil de bacaklarım ayaklarım şişmiş gibi geliyo ödem mi kilo mu ben de bilmiyorum ama zaten zor sığıyodu ayakkabılara ayaklarım şimdi patlayacak gibi oluyo ayakkabı giyemiyorum inş düzelir doğumdan sonra ya. 9 kiloyu rahat verirsin ya ben de hedef olarak kendime 10 kilo falan koyuyorum doğum sonrası için bence veririzBu bacaklar şiş mişiii kilo muuu acaba ben bugün onlara taktım
Totalde 11 kg aldım 3kgsu bebek desek3 kgsu oydu buydu şuydu desek bana mis gibi 5 kg kalıyo
Ve sanki hepsi bacaklarıma doluşmuş
Zaten normal kilomdan da biraz kilolu hamiş kalmıştım (4 kg filan fazlam vardı) etti mi 9 kg.
kilo konusu okudum geldim, strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?