2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hiiiç kafana takma bence etrafımdaki herkes doğumdan sonra çatır çatır kilo veriyor valla zaten şu an ödem var vücudumuzda doğumdan sonra hepsi gidecek inşallah

Dogunca kendisine soracagım ben artık gercekten içime sinen tek isim yok

8 kg gitmişti benden ilk dogumda

Seninkiler kız mı erkek mi ,neler var aklında fikir verelim istersen, benim eski grubumda erkekde arda tuna ,kızda Ece gülce var ikizlerde güzel isim

Normal olsa sıkıntı olurdu zaten benim oğlumda 4 kiloyu bulursa normal doguramazsin sezeryana alırız demişti çok şükür 3600 dogdu
Ben kızımı 800 gramla doğurdum ona bile 13 saat suni sancı çektim gene gelmedi gene gelmedi çatım darmış benim herhalde 4 kiloyu beni parçalayarak çıkması gerek

Bak bu aklıma gelmedi onuda deneyim teşwkkür ederim canım birini buldum aslında ama biraz dönek biri son dk vaz geçer falan diye korkuyorum

Elif Ece-Ayşe Nil, eşim ayşe istemiyor. Sonra elif -zeynep sonra Kubra-Zümra. Bunlar secenekler simdilik. Siz neler düşunuyorsunuz?

Seninkiler kız mı erkek mi ,neler var aklında fikir verelim istersen, benim eski grubumda erkekde arda tuna ,kızda Ece gülce var ikizlerde güzel isim

Süt işinde kizlar bence herkesin süt yapici ürünü farkli kimisimde kivircik yesıllik süt yapiyor, kimisinde komposto tarzi seyler ben de onlar işe yaramadi kendim kesfettim ki ne zaman kirmizi et yesem sütüm bollaştı. Tamamen vucudun tepkisi ile alakali diye düsünüyorum ben.

Benimde oğlum hep önde gidiyordu yinede kırkta doğdu :) ya

Ay hadi inşallah verelim.
Ben süre olarak da 12 ay veriyorum kendime. Daha erkeni biraz şov bence

Hiiiç kafana takma bence etrafımdaki herkes doğumdan sonra çatır çatır kilo veriyor valla zaten şu an ödem var vücudumuzda doğumdan sonra hepsi gidecek inşallah
İnnnnşallahhh
Aslında ilk bebemde bende çatır çatır verdim fazlasıyla ama bunda biraz fazla rahatım üstüme yapışmasın kilolar, tabi yaşım da küçük değil artık

8 kg gitmişti benden ilk dogumda
Bende Bebek kgsu kadar bile gitmemişti tartıldığım zaman. Çok komik bir durum bence
Bebem 3,5 kg doğmuştu benden 3 kg gitmişti doğum ertesi gün. Ama kuzum 7-8 aylık olasıya 15 kg verdim. (Ki Totalde yine 11 kg almıştım)

Depend üzerine iç çamaşırı giyilebilir mi dikiş olunca sezeryanda? Ben sadece depend giyerim diye koymamıştım
Giydirmiyorlar cnm ben daha 10 gün önce sezeryan oldum yürümeye başlayana kadar zaten sürekli hemşireler gelip pis kan gitsin diye bastırıyor sonrasında yürüyüncede geceliği giydim depend kilot giydim sadece iç çamaşarı giymedim çıktığımdada yine depend giyip üzerine rahat kıyafetimi giyip çıkdım hastaneden ilk 3-4 gün fazla kan gitdiği için sürekli değişme istediğinden sadece depend bez kullandım kanamam azalınca iç çamaşırımı giydim sonra mesena pedine geçdim sonrada şimdi normal adet pedi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…